Last news in Fakti
29 Май, 2022 5945

Селекцията в ЦСКА - от треньор или собственик?


  • Гриша Ганчев Собственик на ЦСКА Когато си треньор на ЦСКА, работата ти е на терена с играчите и с твоя екип. Не разговори по телефона, срещи с привърженици и журналисти. Излиза, че проблемът винаги е в тези, които дават парите. Все ние сме боклуци. Дайте да видим тези треньори, които преминаха през ЦСКА къде са. Много ме дразнят някои треньори, защото сядаме, говорим, минават 1-2 месеца, бият няколко мача и приказките са забравени. И той си знае еди кво си, що си. На някой са му дали кураж. Той обаче е служител, обяснена му е политиката. Аз и моят съдружник Инджов сме имали акъл да ги изкараме и да ги вложим в клуба, а някой, който е учил само събиране в училище...няма как да стане, поне докато аз съм в клуба. Кой от предните треньори може да каже, че не е съгласувано нищо с него, му предайте много поздрави от мен. Всеки бивш треньор е бил наясно с опциите. Отделен въпрос е, че не даваме на никой „да си натопи човката“. Как на мен ще ми пречи треньор, който побеждава. Аз мразя да падам на футбол, на сантасе, на каквото се сетиш. Никой не е гонил Стойчо Младенов. След мача със Славия си тръгна. Направих среща с него на „Армията“, но насила можем ли да го държим? Трябва да е ясно, че клубът е над всичко, над Гриша Ганчев, над който и да е.
  • Сектор "Г" Фенове на ЦСКА Казват, че на лъжата краката били къси. Затова тя винаги трябва да бъде разобличавана, а фалшиво облечената в скудоумия демагогия - безмилостно разсъбличана. Лъжа №1 - никой не се меси в работата на треньорите на ЦСКА и те имат последната дума относно селекцията. И понеже очевидно нашето мнение не е меродавно за широкия фронт от поддръжници на ръководството ще използваме малко цитати от бивши вече наставници, минали през Армията. Бруно Акрапович: Нямах проблем с продажбата на играчи, защото си я обяснявах с нуждата на клуба от пари. Но още не мога да приема, че не участвах в селекцията на новите състезатели. Стойчо Младенов: "Двамата нови не знам кой ги е гледал, нито аз, нито екипът ми. Кой е ходил в Бразилия? Най-активният човек в селекцията трябва да е треньорът, а при нас не е така... Любо Пенев през 2019: Вярвах, че ЦСКА е единен в защита на своята позиция, но в нито един момент аз не бях подкрепен от ръководството клуба. Нещо повече, станах свидетел на поведение, което вместо да обединява нашите футболисти, води до демотивация на част от тях и разделяне на отбора на групички.За три месеца аз не мога да изчистя грешки допускани през последните три години, особено когато срещам тиха, но яростна опозиция вътре в клуба.

    140 гласа
    42%
    58%
    192 гласа

Коментари

  • 1 Гришата

    34 8 Отговор
    Който плаща той поръчва музиката
  • 2 Перник

    26 21 Отговор
    Защо се хабите за претопен и скоро заличен треторазряден афро/селски отбор? Борчето го взе заради терените в парка за които има одобрен проект да се бетонират
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор

  • 4 Анималс

    20 12 Отговор
    Време е джуджето да си събира цирка и да си ходи в Микре или Ловеч. София не е за него

    Коментиран от #6

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор

  • 6 Консерватор

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "Анималс":

    Ти ли ще издържаш отбора или твоя отбор 1948!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор

  • 8 Тумора лески софа

    2 2 Отговор
    Лефски отдавна не е Лефски ,ама в кухите глави на феновете им си били истински!Защо не питат Пешо Кучето къде са акциите на Лефски 1914, и как спретнаха чисто новото дружество Лефски София ,а Лефски 1914 остана в небитието, иначе били столетници и истински хахаахахаха

    Коментиран от #11

  • 9 Бивш левскар

    1 2 Отговор
    И тройчо и супата са едни доказани в областта си специалисти, неизкарали по цял сезон никъде до сега. Освен да краднат и да гепнат май друго няма. Когяато направят половината от това което е гепнал гнома да дават акъл и да реват.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта