Last news in Fakti
04 Юни, 2022 10044

Mercedes или BMW


  • Mercedes GLC През изминалата седмица Mercedes представи изцяло новия си кросоувър GLC. "Джипът" се въпзолзва от изцяло нова визия и нови технологии, познати ни от други модели на марката.
  • BMW X3 През 2021 година BMW показа фейслифт на третото поколение Х3, който добави нови технологии в интериора на кросоувъра и разкраси външността му с нови фарове, стопове и решетки.

    825 гласа
    64%
    36%
    445 гласа

Коментари

  • 1 АЛФА КЕНТАВЪР

    40 14 Отговор
    това са коли за ХОРА с пари но по добре с със скромна лека кола а не да се тжкариме
  • 2 Хе хе

    25 19 Отговор
    Не мога да преценя пластмаси. Карам си все още сто и деветдесетката. Перфектна е! Даже и по-лъскава, пластмасата лесно матира на слънце.
  • 3 Коко

    28 65 Отговор
    Имам аз една мечта,БМВ се казва тя..
  • 4 Борко

    15 43 Отговор
    нито едно от двете ,а санг йонг рекстон за пет хилки
  • 5 Тони

    60 88 Отговор
    BMW е хулигана на пътя,само бавареца може да ти даде това чувство и удоволствието от шофирането,мерцедеса е за чичаци,тази кола няма нищо общо с младежкия спортен дух който има само в BMW...

    Коментиран от #11, #12, #34

  • 6 Име

    43 22 Отговор
    Общо взето за нищо не стават и двете. Не ги сравнявам с други марки, а ги сравнявам с предишните им модели. Правят ежедневки, които работят 5 години и след това на моргата. Моята 126-ца стана на 35 и няма никакви проблеми. Тези никога няма да издържат толкова, колкото и да ги пазиш

  • 7 Име

    16 16 Отговор
    Общо взето за нищо не стават и двете. Не ги сравнявам с други марки, а ги сравнявам с предишните им модели. Правят ежедневки, които работят 5 години и след това на моргата. Моята 126-ца стана на 35 и няма никакви проблеми. Тези никога няма да издържат толкова, колкото и да ги пазиш

    Коментиран от #8

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор

  • 9 Нито Мерц, нито БМВ

    28 10 Отговор
    Са това, която бяха! За тези с парите препоръчвам Мерцедес! Иначе Тойота, WV и КИА. Другото - при нас са много лоши пътищата, горивото некачествено, частите крадени от други коли, а ги дават за нови! Тоест, който може - нова кола и това е! Поне 5 години забравя за проблеми!!!
  • 10 Стефан Фарашев

    32 3 Отговор
    Зависи кой какво търси е цалята работа. Като цяло и двете коли са хубави.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор

  • 12 Шляпа говорить

    38 9 Отговор

    До коментар #5 от "Тони":

    Странното на БМВ е стабилността, а Мерцедес вече направиха много и по окачването, което се подобри допълнително, което означава, че чичаците могат да влизат с 20 до 40 км/н повече в завоите от БМВ и да не изглеждат, като пубери които се опитват да озаптят колата зад волана й, но това е концепцията на Мерцедес, винаги едни гърди пред останалите.
    Навремето БМВ се водиха хулигана на пътя, защото имаха най-нерафинираното поведение на пътя откъм стабилност, всяка грешка се наказваше, докато Мерцедес бяха привели в пълна хармония, мощността на колата, с геометрията й и най-вече иновативните за онова време свръх качествени и ефективни системи за стабилизиране на колата. БМВ успяха да настигнат Мерцедес по стабилизиращи електронни системи едва след 2015 година. Ситуацията е като между Тойота и Хонда, като от Хонда постоянно догонваха шампиона...
    За съжаление качеството на обслужването и измамите и в БМВ и в Мерцедес вече са ежедневие и трябва да сте запознати какви са, когато скачате с толкова пари, защото вече клиента за тези марки не е от значение, всички с пари се блъскат на опашка пред тях и постъпленията за най-елитните автомобилни концерни са гарантирани, и клиентите им стават потърпевши...
    Стилът на всеки го прави чичка, хулиган или образцов гражданин, но не и колата, добрите шофьори и коли се преценяват само на хлъзгав път, с обратни наклони, силен страничен вятър, в тежки метериологични условия, като 50% от поведението на колата са гумите, така че не с
  • 13 Рошко

    36 28 Отговор
    Колите са два вида, мерцедес и останалите

    Коментиран от #15

  • 14 Пилот на Ферари

    21 21 Отговор
    От два скъпи боклука , кой ли да избера ? Трябва да ги ритам парите по земята за да взема някой от тия двата .

    Коментиран от #23

  • 15 Коко

    15 7 Отговор

    До коментар #13 от "Рошко":

    И гламарите са 2 вида - Рошко и останалите
  • 16 Софиянец

    28 26 Отговор
    Има една телевизия Ауто Мотор унд Шпорт.
    Там има едни журналисти и един пилот. Всеки ден тестват различни автомобили.
    Същото се случва и в Англия в предаването Кар уау.
    Там се надбягват на четвърт миля и т.н.
    И навсякъде частната фирма БМВ мачка държавната Мерцедес. Дори и след толкова хвърлени пари във Формула едно.
    Когато М пърформънс отдела е направен в БМВ, тромавата държавна компания Мерцедес , не си е помисляла да погледне към външни тунинг компании(АМГ), а камо ли да ги използва и купи.
    История. Факти. Та затова завинаги БМВ ще си остане хулигана по пътищата, а другото за чичаци.
    Справка: всички полицейски и магистрални патрули в Германия са БМВ, а линейки и катафалки са Мерцедес!
    Без да се обижда някой. Може да се направи справка каква е възрастовата граница на феновете на двете марки! Мерцедес има едно предимство. Знае се че всички един ден ще остареем.

    Коментиран от #22, #33

  • 17 Трън

    28 3 Отговор
    И двата автомобила(като марки) е удоволствие да се шофират, но за съжаление са изключително трошливи след 2005-та година, и много скъпи за поддръжка.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор

  • 19 12345

    14 1 Отговор
    И двата автомобила се карат до гаранцията,мине ли гаранцията са краи,отиваш в сервиз ,и започваш да хвърляш луди пари,и оставаш без кола няколко дена,от опит го знам,до гаранцията
  • 20 автоексперт

    7 6 Отговор
    с две думи и двата автомобила не стават
  • 21 Тойота

    11 9 Отговор
    Тойота, Тойота, Тойота..............
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор

  • 23 ЛУЙС ХАМИЛТЪН

    2 2 Отговор

    До коментар #14 от "Пилот на Ферари":

    КОЛЕГА , НЕ УБЙЖДАИ МАРКИТЕ МОЛЯ ТИ СЕ , НЕ МЕ КАРАЙ С БОЛИДА ДА ТИ ПОКАЗВАМ КАК СЕ ПРАВИ НА ПИСТАТА !!!.
  • 24 Реалист

    7 2 Отговор
    Предвид това, че не съм разбойник, а си вадя парите с много труд, не бих избрал нито една от тези електронни бирници, които до 3г ще загубят поне 60% от стойността си, а ремонтите ще са плачевни и всичко си е за сметка на клиента, защото от представителствата винаги извъртат нещата, че да си платиш всичко.
    Качеството е под всякаква критика... затова само нещо по-старо, с по-малко датчици и електроника, за да пътувам спокойно и да не пълня гушите на измамните сервизи.
  • 25 Димо

    4 2 Отговор
    Над 20 години съм с Мерцедес!Над 350 хиляди км сме изминали с вече четвърта C class от марката и всички дизели и никога не са ме оставяли на пътя ,никъде по Европа и у нас.Последния е C250 4Matic ,2017 железен автомобил и много стабилен зимата,нисък разход и поносима подръжка.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор


  • 28 Порше

    3 3 Отговор
    Макан. В този клас.
  • 29 М.К.К.

    1 3 Отговор
    И ДВАТА модела са боклук, нямат нищо общо със старите 6 цилидрови мотори.

    Коментиран от #31

  • 30 Обсебен от Z

    2 0 Отговор
    Лада!!!

    Коментиран от #32

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор

  • 33 БМВ-Бавно,мизерно,возило

    2 1 Отговор

    До коментар #16 от "Софиянец":

    Глупости говориш.В Германия има и волво,ауди, мерцедес,рено и т.н. не е бмв всичките им таксита са мерцедес линейки също мерцедес,камиони мерцедес.Не забравяй че мерцедес имат 3 вече супер коли за разлика от бмв които нямат нито една.Safety car на формула 1 ти е пак мерцедес.На трето място в нюрбург ринг се държи пак от мерцедес.Най-луксозната кола в момента е мерцедес.Най-добър офроудър отново е мерцедес.Да продължавам ли да ти казвам още факти за това къде е мерцедес и къде бмв.Първата кола Мерцедес,най-качествената кола правена някога а именно 124-ката и 190-ката са мерцедес.Мерцедес участват в много състезателни игри,правят камиони,автобуси,офроуд коли с които бмв не може да се похвали само едни мотори които са им единственото добро нещо на тази скапана марка.БМВ е излагация за немските машини и това няма да се промени.Хората са го казали Мерцедес и останалите!
  • 34 Аз съм фен на мерцедес

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Тони":

    Ако искаш дрифт си ходи на писти точно заради тези хулигани умират и невинни защото собствениците им не са се погрижили за сигурността им.Бмв се представят много зле на тестовете за стабилност.Точно това е причината Бмв да се харесва от 18 годишните тъкмо взели книжка и вече са тарикати.После по новините съобщават за загинали при катастрофа.
  • 35 Гочето

    0 1 Отговор
    Тия модели въобще не ме вълнуват карам си пежо баничарка обикновен дизел и не ми пука.

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта