Last news in Fakti
13 Ноември, 2022 6733

Съдиите ли са виновни на Левски?


  • Наско Сираков Собственик на Левски Всички знаем, че в българския футбол се толерират и се съдийства по определен начин на определени отбори. Да, Лудогорец е един от тях. Абсолютно! На Левски бяха откраднати прекалено много точки чрез съдийството. Не сме съгласни, че шефът на съдиите Кашай е главният виновник. Огромната вина е в самите съдии. Те са абсолютно обвързани и зависими. Една част от тях са абсолютно корумпирани. Боби може да промени много неща, ако иска. Ние промени не виждаме Не съм имал амбиция да бъда президент на БФС. Аз съм горд с работата, която върша в Левски. Декларацията не е атака лично към Боби, а към системата в българския футбол. Наложително е да има много сериозни промени. Боби има вина, че допуска хората под него да си развяват коня, най-вече Съдийската комисия. Там всяка седмица гледаме Баташкото клане за определени отбори. Почти всяка седмица е така и срещу Левски“, призна голмайстор №1 в историята на „сините“
  • Лудогорец Шампион на България по футбол 11 пъти поред Длъжни сме да припомним на г-н Сираков, че живеем в правова държава и когато някой има съмнения за корупционни практики може свободно да сезира компетентните органи, давайки надлежно доказателства в подкрепа на твърденията си. Всички ще сме много щастливи, ако има такива и цялото общество да разбере кои са корумпираните футболни съдии. Останалото са клевети, набеждаване и т.н. Няма да влизаме в полемики за съдийските грешки, защото има и такива в полза на Левски, но за разлика от заемодателя на Наско Сираков не правим среднощни клипчета. Ние не се интересуваме от случващото се около Левски. Напротив. Винаги сме били колегиално настроени, включително и за последните им желания за промени в програмата. В заключение предлагаме да се възобнови практиката за обмен на съдии, която поработи доста добре през това първенство и за мачовете ни с Левски да дойдат международни рефери от водещи първенства. Защото ни се струва, че вече започна „артилерийската“ подготовка. От опит знаем, че ще последва канонада, когато наближат мачовете, за да бъдат сплашени реферите.

    191 гласа
    37%
    63%
    319 гласа

Коментари

  • 1 Абе

    9 1 Отговор
    сделка .
  • 2 куч

    60 10 Отговор
    Все някой е виновен на левски и сираков, А снощната загуба от славия кой е виновен ? Пак съдията ?

    Коментиран от #5

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор

  • 5 Информация

    21 3 Отговор

    До коментар #2 от "куч":

    За Левски Славия никой не е виновен,там си има договорка с бетовете , обръщалки,точни резултати,брой корнери и т.н.

    Коментиран от #15

  • 6 незнайко

    28 9 Отговор
    Според мен на Левски трябва нов треньор по умен от Мъри??

    Коментиран от #12


  • 7 гост

    40 15 Отговор
    Смешното и тъжното е, че точно Левски се оплаква. Най-толерирания отбор в България. И то не само от съдии, а и от правителство и кой ли не ... Да не говорим, че точно техните агитки са ОПГ-та

    Коментиран от #8

  • 8 Левски 1914

    10 20 Отговор

    До коментар #7 от "гост":

    Специално за МЕНТЕТО направиха нова лига, а Борисов каза , че за червените фенове ще направи две цска да си ги гледате едното в събота другото в неделя хи хи хи.
  • 9 стар леФскар - лепилар

    33 3 Отговор
    "Кошмарът за "Баязид Подуяне" продължава!!! И защо загубата на отбор, който, по всички правила в една нормална държава, трябва да е във "В" група, защото има за треньор некадърник, има собственик комарджия, има агитка от наркомани и лумпени, трябва да е "кошмар"?

    Коментиран от #16

  • 10 То о

    33 2 Отговор
    Държава няма те футбол търсят ,ами махнете залаганията и ще се променят нещата.
  • 11 абе сираков

    13 9 Отговор
    извиненията са ви като чертата дето раздела задниците ни на две все си ги носите
  • 12 ДЪРТ

    11 2 Отговор

    До коментар #6 от "незнайко":

    тая симбиоза толкова години м/у сираков когато е на власт и мъри като тренер е много странна?и поражда различни размисли за мъжката любов
  • 13 све

    24 4 Отговор
    Ех Наско... Вие сте най-добрите ама все нещо Ви пречи... Ако бях на мястото на Лудогорец на следващият мач с вас щях да дам свирката на теб, а дано биете най накрая !
  • 14 Помнещи

    19 3 Отговор
    Крайно време е това неблагодарно същество Мъри да бъде изхвърлено. Много е лесно да пазаруваш класни футболисти когато има много пари а не да работиш за с родни или създадени от клуба таланти. Мъри е дърдорко - оплаквач който през годините просто имаше късмет. Е, вече будалите като Батков свършиха и със Сираков няма кого да доят.
  • 15 После Софиянец

    14 2 Отговор

    До коментар #5 от "Информация":

    Стига глупости, изненада щеше да е,ако ЛеФски бяха взели нещо от този мач. На вас феновете ви се иска да е друго, но бая народ го хвана тоя мач на точен резултат.
  • 16 Гост препознавач съм

    6 10 Отговор

    До коментар #9 от "стар леФскар - лепилар":

    Важното е че закарахме литекс във София никой не плати борчовете на цска и вече си имаме оранжево цска и се снимахме със калъфката на купата
  • 17 171717

    14 14 Отговор
    НА НАСКО МУ Е ВИНОВНА ЖЕНА МУ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 18 Бойко Борисов

    4 11 Отговор
    Наско Падала съм го дънил
  • 19 Мемфис

    6 1 Отговор
    Не съм навътре с материала на футбола, но Левски от край време е галеното и всячески толерирано разглезено дете на корумпираната спортна общност! Така, че да се жалват тези некадърници е чиста гавра с планктона.
  • 20 Факт

    2 0 Отговор
    Няма човек в България който да не е корумпиран...това не е само в футбола а навсякъде ..ясно е че тези които имат пари си купуват който си искат ..но конкретно за мача със Славия въпреки че съм левскар Ами не знам какво им е виновен съдията ..и двата отбора играха добре ..ако не бяха пропуснали дузпата можеше и да бият..но пропуснаха и нещата се объркаха. .Левски беше малко по добър но Славия би..къде е проблема..а и сега се гласи ЦСКА за шампион..отборите масово им дават мачовете това е очевидно за да не стане пак Лудогорец...и аз ако съм в другите отбори и аз ще падам нарочно само и само да не е Лудогорец защото вече става смешно с този Лудогорец ,да най добрият отбор са в България ...но нека и някой друг вземе шампионата..защото в противен случай няма защо да се гледа първенството ако само Лудогорец го печели...тъпо е..Левски е паднал голяма работа ..стига да не е Лудогорец пък който ще друг да стане..
  • 21 Трътлю

    5 5 Отговор
    Мразя уевски 1914.
    Мразя цска 12345…всичките метастази.
    Кефи ме как отборчето на Домусчиев ги мачка
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта