Last news in Fakti
14 Ноември, 2022 5288

Чегъртат ли демони в Народния театър?


  • Александър Морфов Режисьор В Народния театър се води разследване срещу неизвестен извършител за надраскана врата и изкъртена табелка! Аз съм известен извършител и не съм се крил. Не съм съгласен с политически назначения на лица, които смятат, че са недосегаеми и всичко им е позволено! Изразих своето негодувание по мой си начин, за което съм готов да си понеса последствията.
  • Велислава Кръстева Пиар на Народния театър Кой си ти, самопровъзгласил се за борец срещу една жена!? Кой ти дава право да нахлуваш и да дращиш. И после да се опитваш да размениш местата на жертва и насилник. И защо? Кой си ти, който организираш публичен линч? Извършваш опит за гражданско убийство? Някакво средновековно аутодафе? За да изчегърташ демоните си в мое лице? За да доведеш до органическа несъвместимост този иначе чудесен екип?

    323 гласа
    81%
    19%
    71 гласа

Коментари

  • 1 Асен Алеков

    63 23 Отговор
    Освен с двете си ръце, подкрепям и с двата си крака, г-н Морфов!
  • 2 Вечно пияния морфов

    33 49 Отговор
    Морфов е пиян като талпа всеки ден,алкохолик,живее на стари лаври ,живееше в Москва но и от там го изгониха за некадърност,да се връща в раЗия ,тук сме Европа

    Коментиран от #3

  • 3 ама друг път

    41 5 Отговор

    До коментар #2 от "Вечно пияния морфов":

    За никой не е тайна , че хората на изкуството са лабилни в сферата на алкохола и наркотиците . Но това не означава , че не творят . В крайна сметка как ще завършат своя земен път си е работа на всеки отделен индивид , стига да не пречи на останалите !
  • 4 Потребител

    29 39 Отговор
    Докато не видя Морфов как си плаща глобата, ще гласувам за депесарката.
  • 5 Бивш левскар

    25 27 Отговор
    Един пияница завъртя целия хайлайф на територията около себе си и пиянските си изцепки. "Измислени хора се правят на елит."
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор


  • 7 Хари

    36 18 Отговор
    Няма значение къкъв е Морфов и какво е направил, след като от другата страна е ДъПъСъ. Следователно вън тази тъмна еничарка. Да живее БЪЛГАРИЯ!

    Коментиран от #10

  • 8 хахаха

    23 21 Отговор
    Тоз Морфоф голям протест направил- взел да джари по вратата, някой да му обърне внимание.
  • 9 олеле

    22 2 Отговор
    Реакцията на госпожата е доста тъпа и не говори за много високо ниво на интелент в защита... Иначе, Морфов можеше и по-разумен начин на протест да измисли, от това да драска, като първолаче... Но пък я ядоса, безспорно, припалила е моторетката хахха
  • 10 олеле

    8 7 Отговор

    До коментар #7 от "Хари":

    Тия квалификации и призиви са глупости... като си извадим очите, така хубаво ще живееме при положение, че с турците сме съседи, че... Тия приказки се поддържат точно за да се създава напрежеие и в мътната вода някои да ловят едри риби. Насочи си агресията към конкретни действия и хора, а не към това дали била туркиня, гъркиня и индианка, "тъмна еничарка"... Аз от цялата дъндания, не можах да разбера с какво е сгрешила тая, освен, че е малко тъпа в защитата си, но конкретно какво лошо е направила в ущърб на театъра... май Морфов си търси под вола теле за да бутне директора и да се върне отново... Ако си върши работата, за която е там не виждам проблем къде била преди това.
  • 11 Кольо,

    11 6 Отговор
    При соца нямаше такива измислени длъжности, че той Морфов си е тъпанар от всякъде ясно като бял ден.
    Но и жените много се разпасаха при тая фалшива демокрация,пък и като я гледам на снимката бая красива ми се вижда...
  • 12 Един

    26 2 Отговор
    Какво е направила тая ли? Нищо, освен това, че ако не беше член на ДПС, нямаше да е ПР на Народния. Това достатъчно ли е?
  • 13 да бе

    19 0 Отговор
    ами хайде първо да изчегъртат демоните от министерството, а тогава да видим по другите места. поголовна корупция при съгласуване на проекти, рекет на общини и други организации ...
  • 14 мустафа карадъй:

    22 0 Отговор
    ...всицко е дъпъсъ....вече и народния е дъпъсъ
  • 15 Сачо

    22 0 Отговор
    То това жена ли е мяза на чичо добър избор на дпсето
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта