Last news in Fakti
18 Декември, 2022 4258

Добра идея ли е Световното клубно първенство да се състои от 32 отбора?


  • Джани Инфантино Президент на ФИФА Президентът на ФИФА - Джани Инфантино, обяви, че от 2025 г. Световното клубно първенство ще се състои от 32 отбора. Той смята, че това ще доближи останалата част от света до нивото на европейските грандове, които преди две години искаха да създадат своя Супер Лига.
  • Джейми Карагър Легенда на Ливърпул Легендата на Ливърпул - Джейми Карагър, определи идеята за Световно клубно първенство с 32-ма участници за „нелепа“, присъединявайки се към широкото мнение на футболните фенове, които разкритикуваха Джани Инфантино в социалните мрежи.

    50 гласа
    21%
    79%
    179 гласа

Коментари

  • 1 Да го направят от 102,

    15 1 Отговор
    Тогава имаме шанс да се класираме.
  • 2 пенко

    3 0 Отговор
    СТРАХОТНА ИДЕЯ !!!!!!! ЩЕ БЪДЕ НАЙ-ВЕЛИКАТА СВЕТОВНА ФУТБОЛНА БИТКА !!! ПАРИТЕ НА ПАРАЛИИТЕ -СРЕЩУ ГЕРОИЗМА НА ФУТБОЛИСТИТЕ !!!!!!!!!! СМЪРТ ЗА ПРОДАЛ СЕ СЪДЯ !!!

    Коментиран от #4

  • 3 кумчо ВЪЛЧО

    5 1 Отговор
    А дали в някой от тези отбори няма да се намери място и за нашето момче Бойко ? Да им покаже с какъв финес и лекота се движи по терена , какъв поглед на Винету има върху играта и как се бият дузпи / докато не вкара / ! Това ще е шоу и сеир !
  • 4 кумчо ВЪЛЧО

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "пенко":

    Едно малко уточнение - не е СЪДЯ , а съдия !

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта