Last news in Fakti
16 Януари, 2023 4979

Защо третият мандат беше даден на БСП?


  • Георги Свиленски Депутат от БСП Ако всички колеги депутати през тези месеци говореха, че трябва да има правителство - ето, сега ще имат възможността всеки да намери своя принос за това. За третия мандат трябва да бъде предложен вариант, в който ще има 121 народни представители. Другите преди нас поставиха такива приоритети, които предварително бяха ясни, че няма как да бъдат приети. Трябва да бъде търсено съгласие.
  • Валери Жаблянов Член на БСП Третият мандат ще бъде даден на БСП по необходимост, а не защото партията може да води преговори или има експерти. Експерти тя няма, много хора я напуснаха, а между Нинова и Радев има постоянни конфликти. Въпреки конфликтите между БСП и президента, мандатът ще бъде даден на БСП, не за да бъде уязвена партията или г-жа Нинова, а просто защото няма на кого.

    48 гласа
    11%
    89%
    368 гласа

Коментари

  • 1 Българка

    22 4 Отговор
    Свиленски трябва да слуша всичките заявки , а не избирателно както му изнася. От ГЕРБ категорично отхвърлиха подкрепа за правителство с мандат на БСП. Не че не искат, но се страхуват от имиджови щети. ДБ, ПП след нанесения погром над демократични избори, отмяната на машинния вот и връщане изцяло на хартиите няма да подкрепят. Та кои останаха - ДПС и Възхода......

    Коментиран от #2

  • 2 ФЕН

    18 7 Отговор

    До коментар #1 от "Българка":

    Точен анализ. Но днес ДПС с гордост заявиха ,че са управлявали с мандат на БСП и то успешно ! Само заменете НДСВ с ГЕРБ и схемата е сглобена под палките на ДС/Доган...със случайното подкрепа на израждане и възход на Р.Р.
  • 3 Реститута

    23 1 Отговор
    Еее шморцове,кат се ритат атовете,патят магаретата.Да му мисли раята и те така

    Коментиран от #4

  • 4 Нито едното, нито второто

    9 1 Отговор

    До коментар #3 от "Реститута":

    Червената върхушка в действие.
  • 5 истина ти казвам

    12 1 Отговор
    Свиленски айде стига със тия циркаджииски номера бе! На всички е ясно че,вече сте в небитието!
  • 6 Тони

    10 1 Отговор
    Защото всичката ДС сган е превзела президентство, парламент, институции и бизнес.

  • 7 На китарата Бойко жабата

    7 3 Отговор
    На пук😄
  • 8 666666

    12 1 Отговор
    Хахаха .Угодия няма за ганьо.Всички говореха /и БСП/ ,че са готови за тоя мандат и чакат.Даден на БСП и сега реват защо е даден!?!?Ако, не беше даден щяха да реват защо не е даден!?!? Всички трябва да бъдат изринати и нова изборна система.
  • 9 ФАКТ

    3 0 Отговор
    РАДЕВ ..ПРЕЗИДЕНТ ГО НАПРАВИХА БОРИСОВ И НИНОВА....ТОЙ БЕШЕ КАНДИДАТ ОТ БСП...ТОЙ СИ Е КОМУНИСТ....НОРМАЛНО Е ДА СИ ДАДЕ МАНДАТА НА СТОИТЕ..ТОВА ЧЕ СЕ КАРАТ СПОРЯТ ИЛИ НЯКАКВИ ТАКИВА ГЛУПОСТИ..ВСИЧКО Е ЗА ПРЕД НАРОДА...ЯСНО Я ЧЕ ВСИЧКИ ГОРЕ СА СИ ДРУЖКИ...АМА ЗА ПРЕД ХОРАТА СЕ ПЛЮЯТ УЖ СЕ МРАЗЯТ..ПРЕЗИДЕНТА ПЛЮЕ БОРИСОВ....А ДЕФАКТО ДВАМАТА СА С ПРИЯТЕЛИ..НЯКОЛКО ПЪТИ СА БИЛИ ЗАЕДНО НА СВАТБИ НА ТЕХНИ БЛИЗКИ..ЯЛИ СА И ПИЛИ НА ЕДНА МАСА...А НАРОДА КАТО ПЪРВИЯТ ИД-ОТ СЕ ХВАНА НА ГЛУПОСТИТЕ НА РАДЕВ ..ЗА НЯКАКВА ПРОМЯНА..И КАКВА СТАНА ПРОМЯНАТА..ДИРЕКТОРИТЕ И НАЧАЛНИЦИТЕ ПРИ ГЕРБ..СТАНАХА МИНИСТРИ ПРИ РАДЕВ..:.:) ЕЙ ТВА СЕ КАЗВА ПРОМЯНА..АМА ТО НА ПРО-Т НАРОД..ТАКИВА УПРАВНИЦИ НИ СЕ ПОЛАГАТ....

    Коментиран от #11

  • 10 тиквенсониада

    2 5 Отговор
    Радев трябваше да даде третия мандат ЛИЧНО на Борисов ! Така гаврата с ПРОСТАКА от Банкя щеше да е пълна ! А ние щяхме да гледаме сеира на бай Ганьо с прякор Тиквата !
  • 11 Тото 1 и Тото 2

    2 3 Отговор

    До коментар #9 от "ФАКТ":

    Май не помниш , че Борисов също е комунист ! При това съзнателно и напълно доброволно , още от 18 годишен. Но за разлика от другите , бързо обръща палачинката , според това какъв му е кяра и изгодата ! От комунист , на мутра ! От мутра , на полицай ! Хамелеон !
  • 12 Всъщност

    2 2 Отговор
    Третия мандат го дадоха на БСП, защото на всички им е ясно, че никой няма да подкрепи управление с техен мандат. Което означава само едно - нови избори след два месеца. Промяната ще загуби още места на следващите избори, което е изгодно за ГЕРБ. С други думи, много е вероятно пак да ни яха тази пасмина.

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта