Last news in Fakti
30 Януари, 2023 8394

Кой е карал оръжие от Росенец до Киев?


  • Христо Иванов съпредседател на Демократична България Трябваше да сме честни от самото начало. Помощта за Украйна е нашият национален интерес. Как точно се структурират сделките е въпрос на прагматични търговски отношения. За да се скрие това, трябваше да се минава през посредници и това е донесло загуби за България. Лицемерието струва пари и то на нас. Важното е, че всичко това се е случило.
  • Корнелия Нинова председател на БСП В последните седмици ГЕРБ, ДБ и ПП се състезават кой ще се сложи повече на външните си покровители. Сега чакам Христо Иванов да каже, че лично го е карал с лодка от Росенец до Киев. И защо вкупом да не обвинят за това БСП и Корнелия Нинова, която била излъгала левите избиратели, според президента Радев, който пък отказа да наложи вето върху предоставянето на оръжия.

    537 гласа
    53%
    47%
    462 гласа

Коментари

  • 1 Руснаков

    110 17 Отговор
    Нинова и до утре да обясняваш че не си знаела,...никой няма да ти хване вяра...Имало е като във филмите...давайте... но ако Ви хванат.. ще отричам....
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор

  • 3 НИКИ

    112 31 Отговор
    ТЕЗИ ДВАМАТА СА ЛЪЖЦИ И ИЗМАМНИЦИ ДА СИ КАЖАТ ЗАЕДНО С ПРОСТИЯ КИРО И КОКОРЧО КОЛКО МИЛИОНА СА СИ РАЗДЕЛИЛИ ОТ КОМИСИОННИТЕ.

    Коментиран от #9

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор

  • 5 Ха Ха ХА

    71 14 Отговор
    ристЮ......мижитурка на хранилкЪ !
  • 6 УМЕН

    56 5 Отговор

    До коментар #4 от "Вижда се":

    ТУК ИМА И УМНИ ХОРА ДЕТО ПРЕЦЕНЯВАТ ПРАВИЛНО НЕЩАТА БРАВО.

    Коментиран от #14


  • 7 5832

    54 3 Отговор
    г.Нинова,аз не съм за Х.Иванов,но той не е подписвал сделките а вие. Сега иди доказвай че нямаш сестра.
  • 8 Запознат читател

    74 14 Отговор
    И двамата лъжат. И двамата са предатели на България. За пари са готови да продадат народа, както Зеленски.
    Както казва Карбовски пак няма Българофили в Раламента и никой не му пука за народа. Това е. Срам ме е.

    Коментиран от #23

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор

  • 10 шофьорът

    35 4 Отговор
    До коментар 8 напълно съм съгласен коментара Ви.Но най-лошото е, че пишем и си говорим а нищо не правим. Защо ли сме станали такива?

    Коментиран от #25

  • 11 НИКИ

    45 8 Отговор
    ОТ ПИНОКИО ПРОСТИЯ КИРО И КОКОРЧО ПО ГОЛЕМИ КОМИСИОНЕРИ И ИЗМАМНИЦИ ДО СЕГА НЕ СМЕ ИМАЛИ.
  • 12 Хора

    47 6 Отговор
    Колкото е виновна Нинова точно толкова е и тоя лапач Иванов от Дай Бг.!Помощта за укрите ни била национален интерес???!!! Само гледа да лапа и да се набута в парламента като за това е готов да влезе във всякакви коалиции, ама да видим като разбутаха Нексо кой друг улав ще налива парички в бутиковата му партиийка дето вирее само в няколко големи градове!
  • 13 С Радев напред!

    45 6 Отговор
    ДБ и ПП са пътници за америка, от там са им и заплатите на продажниците!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор

  • 15 КаквоТо

    19 2 Отговор
    Каквото и да плюете подобни акции с/у група партии се организират отвън, пък англоговорящите са много добри в това ) Иначе отдавна не знаеш кой какво говори и какво прави ... различават се на 180 градуса тези две неща.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор

  • 17 геноцид

    33 1 Отговор
    За да се скрие това, трябваше да се минава през посредници и това е донесло загуби за България. Лицемерието струва пари и то на нас. Другарю Христо , за газа нещо да кажете , за него някой друг на загуба освен българския потребител има лЕ !?!?
  • 18 ГОРСКИ

    25 7 Отговор
    Нашите политици всички са лъжливи като се започне от Буда та до двамата учили в Америка,мошеници!!!!1
  • 19 15224

    27 1 Отговор
    Христо майкате още ли е член на бсп , а ти си се продал тотално
  • 20 Васко

    2 10 Отговор
    Тебя хора лето трият най добрите коментари; да ви стана татко .
  • 21 Прима

    25 0 Отговор
    От думите на Хр. Иванов разбрах следното: "Ние изнасяхме оръжия, но лъжехме и мамехме, че не така.
    От думите на К. Нинова разбрах следното: "Вярно е че изнасяхме, ама тоя какво се е раздрънкал сега...
    Изводът: Аман от лъжци! Хайде да ви няма! Вън!
  • 22 Стар Тъп

    24 1 Отговор
    Българския национален интерес не може да бъде в Украйна! Българския национален интерес трябва да бъде в България. България винаги е била губеща когато е калкулирала някакъв национален интерес чрез други съюзници и през Първата световна война и като съюзник на оста, обявявайки война на държави които не са имали никакво отношение към националния ни интерес. Това че някой в България, включително държавни предприятия са прозивеждали оръжия и косвено са го продавали на Украйна с цел търговска печалба със сигурност не е етично с оглед на това, че воюват две славянски и даже братски на България страни, с които ни свързва и много обща история , но в никакъв случй не е и не може да бъде национален интерес на България. Г-н Иванов следва да се срамува от това си изказване. То със сигурност освен не вярно е и лицемерно и ако народът има глави на раменете си идват избори. Това му изказване би трябвало да му струва много скъпо в гласуващи за него електорални единици!
  • 23 Хахахаха

    8 1 Отговор

    До коментар #8 от "Запознат читател":

    Намерил си кой да цитираш..... Карбовски
  • 24 Нещастници

    13 10 Отговор
    Само рашистки предатели коментират тук. Вие не милеете за България, продали сте се за 5 копейки. А сина на госпожа ЛЪЖА учи и живее в омразните САЩ, С какви пари ли го е издържала, защото знаем, че там обучението струва мнооого пари и то не в рубли. А знаете ли, че мъжа й работи в Лукойл. А вие продължавайте да драскате тук за пет копейки.

    Коментиран от #26

  • 25 УМНИК

    6 0 Отговор

    До коментар #10 от "шофьорът":

    Защо ли, защото ни е страх,.. или знаем, приказката Керванът си върви кучетата си лаят

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор

  • 27 ФАКТ

    8 0 Отговор
    трябва да и изпратим всички оръжия които имаме..ама всички ..единия танк и двата самолета ..за да помогнем на украйна...:) все повече л-ди в тоя сайт.... защо сме дали защо не сме...че какво имаме ние да дадем бе хора отк-чени.... нито украйна ще разбере че сме и дали нещо нито на русия и пука точно за нашите "свръх модерни" оръжия..:)..защото не оставите народа на мира.. и не спрете да му пълните главите с глупости.. кой какво къде дал..какво купил...кой победил кой загубил... че народа в ска-ната ни държава малко ли проблеми си има с смах-тите ни и крадливи политици...70 процента живеем на кредити..а вие сте тръъгнали да държите сметка за некви тотални глупости..абсолютно на никой не му пука за нашите смешни оръжия...най малкото защото ние по принцип нямаме кой знае какво...произвеждаме автомати и патрони..това е..друго нямаме...ако мислите че тези автомати и патрони помагат на украинците срещу руските ракети..значи съвсем сте изку,-ели...политиците си играят с бо-ните ви мозъци..нищо повече..
  • 28 това ли е

    5 2 Отговор
    ТОВА ЛИ Е ВИ Е ,,НАЦИОНАЛНИЯ ИНТЕРЕС БЕ, ХРИСТО !!! КОФА ЗА СМЕТ ТАКАВА !!! ИНФРАСТРУКТУРАТА НИ Е КАТО ПО ВРЕМЕ НА ВОЙА ТИ ЗА ДРУГИ ДЪРЖАВИ МИСЛИШ !!! ТИ СИ ЗА ЗАТВОР И СЛЕД ЖИВОТА БЕ !!!
  • 29 ааа

    6 0 Отговор
    Хрсто пушката за теб и на фронта. Да се отрезви мисленето ти. Казарма ходил ли си?
  • 30 Тик так

    9 0 Отговор
    Най големите лъжци и крадци са по върховете с МАЗНИ ПРЪСТИ
  • 31 Анди

    5 0 Отговор
    Хвани единия и бой по другия! Продажни боклуци сте и двамата!!!
  • 32 резервист

    3 0 Отговор
    Държим се като любимите на Тиквата мисирки. Подсвирне ни някой – в случая германската преса - и почваме да клопаме! Не бъркайте икономическите с политическите решения. Военно-промишлените комплекси по света доволно потриват ръце при всяка война. Често продават оръжие и на двете воюващи страни. Едно е да доставяш директно оръжие на някого, а съвсем друго то да стигне до крайният си адрес през трети ръце. Очевадно е! Десантчика Пинокио се прави на ущипан до толкова, че взеха да му се привиждат пропуснати ползи. Кога щеше да си вземеш парите, ако продаваше на Украйна? Те изобщо не смятат да връщат!
  • 33 Ива

    2 0 Отговор
    За да се плюят така, а тях не имало. Жалка картинка на измислени български политици претендиращи да са лидери.

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта