Last news in Fakti
19 Май, 2023 4539

Нарушил ли е Иван Гешев законите и Конституцията?


  • Иван Гешев Главен прокурор Мога да кажа, че аз съм главен прокурор и не съм нарушил законите и Конституцията. Ще го докажа в съответните процедури. Готов съм да предоставя данни, от това ще има голям срам за част от членовете на ВСС, но пък ще подейства „очистващо“ от политическото влияние в съдебната власт
  • Атанаска Дишева Съдия, член на Висшия съдебен съвет Твърденията затова колко телефонни разговори са проведени с магистрати, членове на ВСС, споменаването на политици и политически сили, някои от които го разочаровали, защото било форма на предателство, други не могли да обяснят поведението си. Идеята, че главният прокурор може да държи сметка и да изисква определено поведение от представители на други власти само по себе си е смущаващо

    337 гласа
    44%
    56%
    427 гласа

Коментари

  • 1 гешо vs шорош

    68 11 Отговор
    давай гешо вади флашктие с мръсни тайни и компромати - искаме за гарнитура и оргиите в мс с пици с кристали
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор

  • 4 Буревестник

    37 13 Отговор
    :Поредната буря в чаша вода и пак няма да има виновни както обикновено.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор

  • 6 Бивш левскар

    33 0 Отговор
    Най корумпираната част от българските управници. По вероятно е да намериш непродал се депутат, отколкото непродал се съдия, прокурор или плужек-ченге.

  • 7 ЦарВул

    18 9 Отговор
    Гешоолу дали е говорил с тебе лично ,ма.а.а.?Вероятно не!!Само лаеш като "куче на аба"!!!Нищо конкретно!!Ако ти стискаше ще кажеш пред "Нас с гайдите"всичко,което си преживяла,а не приказки на тоа и оня!!Така ,че ще гласувам за Гешеолу,на когото му стискаше да си скъса оставката пред цеокупния български народ и защо и кой го е принуждавал да прай работи от хора,които не им е т,ва работата!!!ЗА СИГИ САМО ТИКВОЧА,А ПОСЛЕ И ЗА ВСИЧКИ ВКЛ.И СОКОЛИ,СОПОЛИ И РАЗНИ ДРУГИ НЕДОКАСТРЕНИЦИ ИИЗМИСЛЕНИ САМООПРЕДЕЛЯЩИ СЕ КАТО ПОЛИТИЦИ!!!КАЗАХ!!
  • 8 Гост

    15 12 Отговор
    Каскета...не е спирал да ги нарушава....
  • 9 9990

    21 1 Отговор
    Смущаващо беше и на нагласения, продаден и анулиран изпит за младши прокурори през 2015 г. когато на всички от ВСС трябваше да ви отнемат доживот правото да практикувате профеиите си и да чукате камъни....но и тогава нищо не се случи. Въпреки всичко всеки ден ви пр0 клинам бял ден да не видите заради това.
  • 10 ГнусниТвари

    10 0 Отговор
    Атанаске,Атанаске!?
    Ти ли си еталон за морал и съвест сред магистратите, Атанаске!?
    Нали живя във ведомствен апартамент 173кв.м в кв. Изгрев за 132-200 лв. наем на месец, при условие,че взимаш поне 8 хил.лв.заплата чисти пари и отделно суха пара от отдадени под наем жилища !??
    Как не те е срам да се показва и да плюеш,като и ти си същата!?
  • 11 коци

    0 0 Отговор
    аман от живковисти
  • 12 БОТУШ КАИШЕВ

    0 1 Отговор
    ГЕШЕВ ИМА ИМОТ В БЕЛЧИН БАНЯ, ЗА ТОВА ХОДИ ТАМ, И ДРУГ МАГИСТРАТ ИМА ИМОТ ТАМ

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта