Last news in Fakti

24 Октомври, 2021 11:44 17 745 13

Фолк звезди се явиха на кастинг в "Гласът на България" (ВИДЕО)

  • поп фолк-
  • фолк звезда-
  • гласът на българия-
  • галена

Макар да им е колежка, Галена по никакъв начин не отрази дуото

На кастингите на тъмно в музикалното състезание "Гласът на България" решиха да се явят поп фолк изпълнители. Гласовитата двойка успя да обърне столовете на Галена и Любо Киров, а Дара и Иван Лечев на няколко пъти също посягаха към червения бутон.

Най-интересното е, че Галена така и не поздрави колегите си от фолка. Тя се направи, че не ги познава, което направи лошо впечатление на зрителите, пише Шоу Блиц.

За победа в "Гласът на България" ще се борят изпълнителите Ирена и Александър, които бяха част от каталога на "Ара мюзик" и зад гърба си имат няколко издадени песни. Стартират като самостоятелни изпълнители, но след това пускат два дуета.

Освен на сцената, Ирена и Александър са дует и в живота. Младото семейство има и 4-годишен син, който също проявява певчески талант.

"С Александър се запознахме в музикалното училище в Котел, където бяхме в един клас. Аз бях инициатор на нашата връзка. Той отначало се дърпаше, ама после поддаде и вече не ме пуска толкова години. Нашата мечта е да покоряваме големи сцени и да имаме хитове. Затова решихме да се явим в "Гласът на България". За нас това е възможност да си сверим часовниците и да проверим докъде сме стигнали. Искаме да изживеем тази тръпка. Когато сме двамата се чувстваме по-силни", заяви Ирена.

"Много сте сладки, аз харесвам тази песен. Ако трябва да съм честна, Ирена е много по-добра и заради нея натиснах бутона и се обърнах", каза Галена за изпълнението им на дуета на Анелия и Миро "Завинаги".

"Това, че сте семейство, допълнително придава сглобка на дуета ви. аз харесвам и Александър как пее, защото и в други стилове биха се справили добре. Това ме накара да се обърна, макар да съм сигурен, че като вкус се доближавате повече до Галена", пък беше коментарът на Любо. Въпреки това те избраха Галена за свой ментор в шоуто.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БОРУНА ЛОМ

    24 0 Отговор
    КАК ЩЕ ГИ ПОЗНАЕ, ВСИЧКИ ПЕЯТ ОТ КОМПЮТЪР, А НЕ НА ЖИВО, КАТО ТЕЗИ!
  • 2 Дани

    20 0 Отговор
    Конкуренция...или слаба култура...
  • 3 да си пеят

    15 0 Отговор
    халтура по време на чума!
  • 4 ужас

    25 3 Отговор
    Що за жури е това, след като трябва да оценява хора, много по-талантливи от тях? Чалгаджийката Галена, Любо Киров с гласче на врабче...ужасно. Всичко е връзкарство в тази държава.

    Коментиран от #6

  • 5 Един шофьор

    9 7 Отговор
    Това предаване беше хубаво , когато беше Камелия сега като я няма хич него гледам.

    Коментиран от #11

  • 6 Шарко

    23 0 Отговор

    До коментар #4 от "ужас":

    Особенно и тая Дара, тя каква певица е та да дава и акъл. Простотия отвсякъде...
  • 7 Gucci x Balenciaga : Une collaboration

    15 2 Отговор
    Ами то самото шоу с тези профани е голям маскарад.Само за Иван Лечев шапки доло признание другите са излишък !Фолк дуета е пълна боза музикални инвалди.Защо не се опитат да изпеят Кристина Димитрова и Орлин Горанов-Децки спомен,или Васил Найденов и Силвия Кацарова - Огън от любов примерно какви дуети имахме едно време сега всичко падна в канала .Няма нови които да ги заместят.Как не разбраха че ние нямаме фолк той не е наш.Имаме си народна музика наша българска и българска естрада тя умря с новото поколение
  • 8 Ръждивите зъби

    5 2 Отговор
    Чалгата,, прозто,, издиша.... аз имам хубави тонове, но излизат точно по,, чалгарски,,... няма как да е гласът на БГ..... да изпее дори опера, ще звучи пак така...!
  • 9 цербер

    2 0 Отговор
    Аз бях инициаторка на нашата връзка.
  • 10 Въй

    9 1 Отговор
    Децки спомен...ДЕТСКИ СПООООМЕН,ЖИВ! СЕГА НЯМА КОЙ ДА ПЕЕ ЕСТРАДА В БЪЛГАРИЯ,ЗАЩОТО НИКОЙ ПОЕТ НЕ ПИШЕ СМИСЛЕННИ СТИХОВЕ И КОМПОЗИТОРИТЕ,КОИТО ПИШЕХА ХУБАВА МУЗИКА ИЗМРЯХА. СЕГА Е ОУ,ОУ,ЕЙ,ЕЙ И ТОЛКОВА!

    Коментиран от #12

  • 11 123

    7 5 Отговор

    До коментар #5 от "Един шофьор":

    То па Камелия една гласовите певица, леле-мале, за смях на гаргите...

    Коментиран от #13

  • 12 Gucci x Balenciaga : Une collaboration

    9 0 Отговор

    До коментар #10 от "Въй":

    По тъжното е че големи хора като Иван Лечев са принудени да са в комисия с такива неталанти като другата част от журито не мога да разера защо са пуснати там ? ФСБ-и песента им-"След десет години" заслужава да бъде оценена на световен клас не само в България
  • 13 Левски 1914

    4 8 Отговор

    До коментар #11 от "123":

    Ама е КРАСИВА.