18 Януари, 2024 07:00 4 216 0

Дневен хороскоп за 18.01.2024 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Изключително хубав ден за Телците

Дневен хороскоп за 18.01.2024 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес нещата ще са под ваш контрол, но не бива да си позволявате много волности, а сигурно няма да имате и желание за това. Все пак отпуснете душата.

Телец

Изключително хубав ден, с лека и благоприятна енергия. Много подходящ за начало на пътуване, за обучения и срещи. Един от благотворните дни през месеца. Използвайте го добре.

Близнаци

Подходящ момент да се замислите какво точно искате и как да го постигнете. Ще ви трябва малко повече търпение към самите вас и упоритост при преследване на целите ви, останалото го имате в изобилие.

Рак

Днес просто ще трябва да осъзнаете какво искате. Толкова много възможности за избор ще имате, а вие не можете да кажете кое е най-доброто за вас. Бъдете сигурни, че и никой друг не може да го направи, така че просто решете нещо.

Лъв

Силно ще ви вълнува отношението на другите хора към вас и ще направите всичко възможно, за да се държат с вас, както вие желаете. Е, това винаги е двустранно, има и обратна страна.

Дева

Изключително благоприятен ден. Философското отношение към света ще преобладава. Можете да случите много от нещата, които сте решили, а още по-добре е да планирате с размах. Мечтайте смело.

Везни

Малко отнесени сте днес, разсейвате се, не внимавате какво ви казват. Дано това не се отрази фатално на работата ви. Помечтайте, днес ви се е паднало, но не го правете демонстративно, ще подразните колегите си (не, че много ви пука, но все пак – поддържайте имиджа си).

Скорпион

Чувствате, че действията Ви не са съвсем психологически правилни и на място. Може би проблемът е в това, че се безпокоите твърде много. Опитайте да сте по-спокойни и трезви в преценките си.

Стрелец

Днес напрежението ще усещате най-вече емоционално. Контролът над емоциите май е много по-труден от цял ден фитнес тренировка. Все пак опитайте да бъдете спокойни. Повечето чайове ще Ви помогнат. Ден на грижа за другите, но обърнете първо внимание на себе си, за да сте в състояние да го направите.

Козирог

Много мощен ден - пълнолунен. Луната в пълния си блясък е застанала точно срещу Слънцето. Земята е между тези две светила, а това значи, че ще усещаме притегляне от две страни. Определено е нервен такъв ден, но това значи, че може да е и много продуктивен. Така че - търсете резултати днес.

Водолей

Денят е доста силен, така че използвайте енергията на Вселената, за да поработите върху материалното си състояние. За вас е много важно да усещате, да си представяте нещата, които искате, само така те биха се случили по най-добрия за вас начин. Бъдете чудотворци.

Риби

Развивайте, странствайте, експериментирайте, опознавайте, сравнявайте всичко, което е пред вас с онова, което вече ви е известно. Просто разширявайте кръгозора си.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА