25 Януари, 2017 16:05 4 313 0

Оригинални идеи за подарък за Коледа

  • подарък-
  • коледа
Оригинални идеи за подарък за Коледа - 1

По Коледа идеите за подаръци намалят в обратна пропорционалност на броя на хората, за които търсим подарък. Затова, на помощ идват нашите 15 щури идеи за оригинален, коледен подарък!

Универсалният закон на предколедното пазаруване гласи „Когато броят на хората расте, броят на идеите за подарък намалява.“ Ето защо по Коледа изпитваме най-големия дефицит на идеи за подаръци – тогава има не един, а поне дузина души, за всеки от които трябва да намерим подходящ подарък. Това изглежда изтощаваща задача, но тази Коледа ще ви помогнем със следващите 15 идеи за оригинален, интересен и изненадващ коледен подарък от онлaйн магазин Dreboliiki.com:

Портативен USB нагревател

Портативният USB нагревател е оригинален подарък за всеки, който обича да пие кафето си бавно. Функцията му е да поддържа кафето ви толкова топло, че когато си потопите в него бисквитка, тя веднага да омекне. За да използвате това USB котлонче, трябва само да го включите в USB-то на лаптопа си и да поставите чашата с кафе върху загряващата му чиния (с форма на бисквитка естествено). За по-добра топлопроводимост, използвайте метална чаша с право дъно.

Домашни пантофи с USB нагревател

По-важно от топлите кафета, са само топлите крачета! Домашните USB пантофи гарантират точно второто. С помощта на специални термо-стелки, пантофките се затоплят до температурата на тялото (35-36°C). Пъхате крачетата в тях и вече никога няма да страдате от студени крака, след дълго обездвижване от седене пред компютъра. USB пантофките са еластични и универсални по размер – подходящи за номер на ходилото 35-40. Това ги прави страхотен коледен подарък за всяка жена - сестра, майка, приятелка или съпруга.

Уред за брандиране на пържоли

Коледна пържола с името ти върху нея! Това ако не е уникален, коледен подарък?! Уредът за брандиране на пържоли е забавен подарък за Коледа, с чиято помощ може да татуирате пържолата си с какъвто надпис си поискате. Комплектът включва 55 латински букви, с които може да изпишете „Reserved“, “Best Daddy” и много други щуротии върху храната си.

Чаша за бира – обърната бутилка

След две – три чаши бира, формата на тази чаша със сигурност ще ви обърка. Двойните и, стъклени стени създават илюзията, че държите наопаки обърната бутилка бира. Освен за атрактивния и дизайн, хитрата конструкция на тази чаша, допринася и за нейната практичност, като не позволява създаването на конденз при наливане на ледена напитка. Това намира отражение във факта, че чашата за бира – обърната бутилка никога не може да се изпоти и да започне да се хлъзга.

Диспенсър за напитки – буркан

Гигантски буркан, от който с врътване на кранче, да си сипваш питиета – това се казва страхотен, коледен подарък за цялото семейство! Диспенсърът – буркан е направен от дебело стъкло и събира цели 3,5 литра течност. Гърлото му е супер широко, което позволява добавяне на лед или плодове (за пунша). За капак на всичко, диспенсърът е оборудван с… капак.

Въртяща се стойка за телефон

Иновативен подарък за фенове на фотографията и модерните технологии - въртящата се стойка за смартфон всъщност е като дистанционно управляван робот за панорамни снимки. С нейна помощ ще заснемате клипове и снимки в 360-градусов диапазон, без трептене и смущения между отделните кадри. Тя предоставя лесен начин да постигнете професионални резултати в заснемането на клипове и снимки, дори фотографията да ви е просто хоби. Въртящата се стойка за телефон е оригинален подарък за Коледа за тийнейджър, тъй като с нейна помощ ще си правите креативни селфита, уникални клипове за влога, а освен това и ще присъствате на всички общи снимки.

Ръкавици за смартфон „iGlove

Въпрос за 15лв.: „От кое бихте се лишили, докато сте навън през зимата – от удобството да ползвате смартфона си или от топлите ръкавички на вашите ръчички?“ Ако изборът ви затруднява, ще се зарадвате да разберете, че има универсално решение за това затруднение – ръкавиците за смартфон iGlove! С тях може да използвате тъчскрийна на телефона си, без да сваляте ръкавиците от ръцете си. Специални нишки, втъкани във върховете на палеца, показалеца и средния пръст на лявата и дясна ръкавица, осигуряват взаимодействието на пръстите със сензорния диспей на смартфона или таблета ви. Това ги прави уникален, коледен подарък, подходящ за абсолютно всеки (може би с изключение на баба и дядо)!

Алкохолна рулетка

Ако на коледното парти не може да решите какво да пиете, алкохолната рулетка е забавен начин да направите избор. Всъщност, с тази забавна, алкохолна игра, ще оставите съдбата да реши вместо вас. Комплектът включва 16 стъклени шот чашки, които трябва да напълните с алкохол. Някои от тях може да напълните с безалкохолно. Завъртате рулетката, хвърляте топчетата и изпивате съдържанието на 2-те чашки, с номера, отговарящи на секторите, на които топчетата спрат. Остана на проверите, имате ли късмет?

Очила за виртуална реалност “VR Box II”

Очилата за виртуална реалност са оригинален подарък за фенове на технологичните джаджи. Чрез тях ще хвърлите поглед на най-новата тенденция в развитието на дигиталните технологии и ще придобиете представа за обозримото бъдеще на компютърните игри и видео изкуството. Употребата на очилата за виртуална реалност не изисква подкрепата на мощен компютър или скъпа конзола. Единственото, което ви трябва е вашия смартфон, на който да изтеглите безплатно желаните VR апликации.

Поставка за вино – верига

Който обича виното, ще хареса и тази уникална поставка за бутилка. Поставката за вино с форма на верига е страхотен предмет, който да допълни декора на празничната трапеза. Освен, че ще впечатли гостите, ефектният дизайн на тази креативна поставка за вино, ще направи Коледната вечер още по-вълшебна. Това, което прави поставката – верига универсален подарък за всеки любител на виното, е факта че може да се ползва с всяка стандартна бутилка вино.

Речник – каса

Този сейф, който досущ прилича на английски речник, е един от най-подходящите коледни подаръци за момиче - тийнейджър. Направен е от стомана, пристига с два метални ключа, без които не може да бъде отворен и вътрешността му побира всякакви скришни предмети и компромати. Речникът - сейф е идеално скривалище и за личния дневник на всяко момиче.

Възглавница – дистанционно

Възглавничката – дистанционно е от онези анти-стрес подаръци, които не можеш да счупиш, когато се ядосаш. Това я прави чудесен подарък за всеки нервак, както и за малко по-несръчните, които редовно събарят дистанционното. Тази възглавничка за диван е мека и удобна за полягане, докато в същото време притежава функционалността на универсално дистанционно за телевизор. В нейно лице ще откриете подходящия подарък за всеки TV-маниак!

Моаи Статуя – Диспенсър за Кърпички

Ако някой е останал без USB пантофи, вероятно ще му трябва диспенсъра за носни кърпички. Той побира една стандартна кутия сухи, носни кърпички, които лесно ще издърпвате една по една от ноздрите на това, което прилича на една от статуите моаи, някак си домъкната чак от Великденските острови.

Електрическа кутия за обяд, за автомобил

Микровълновата служи да си стоплите храната вкъщи, а електрическата кутия за обяд служи да си стоплите храната в колата. Електрическата термо кутия за обяд се захранва от гнездото за запалка на автомобила. Има удобна дръжка за пренасяне, едно отделение за затопляне на храна, едно за свежи плодове, зеленчуци или салата и едно отделение с прибори за хранене, разположено върху капака. Интересен подарък за шофьор и за всеки, който иска да похапва топла, домашно приготвена манджа, дори когато е далеч, далеч от вкъщи.

Лъжица за културисти

За фитнес маниаци, това е уникалният подарък! Най-ефективният начин да си винаги във форма, е докато трупаш калории, да продължаваш да тренираш. Лъжицата за културисти е буквален прочит на тази идея. Благодарение на тежестите, разположени в края на нейната дръжка, тренировките не свършват, дори докато похапваш. Тя е забавен, коледен подарък за мъже не само с мускули, но и с чувство за хумор.

Вижте още уникални идеи за подарък за Коледа в онлайн магазин Dreboliiki.com.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА