Last news in Fakti

25 Януари, 2017 16:08 2 101 0

Национална Конференция по Физиотерапия 2016 с невиждан до момента апарат

  • апарат-
  • медицина-
  • конференция-
  • физиотерапия
Национална Конференция по Физиотерапия 2016 с невиждан до момента апарат - 1

В един от най- престижните хотели на Трявна - ,,Калина Палас“ се състоя ежегодната Конференция по физиотерапия, в дните от 11 до 13 ноември 2016. В събитието взеха участие видни специалисти в областта на медицината, както и български фирми, специализирани в производството на хай-тек медицинско оборудване.

Основен акцент на тазгодишната Конференция бяха неврологичните и физиотерапевтични заболявания и приноса на новите технологии за осъществяване на по-ефективни терапии и лечение.

Асоциацията по физикална медицина и рехабилитация ежегодно организира Физиотерапевтичен конгрес, на който учени могат да обменят опит и да актуализират знанията си, относно последните тенденции в сферата на физиотерапията и рехабилитацията.

За поредна година, главен спонсор на мероприятието е БТЛ Индъстрийз, компания, чиято дейност се простира както на българския, така и на международния пазар. С големия спектър от високотехнологични апарати, които предлага, фирмата е в изключителна помощ на медицината. Носител на много отличия и награди, БТЛ отново спечели овациите, с невиждан до момента уред, който представи на изложението.

Пред всички присъстващи БТЛ презентира революционен апарат, в помощ на неврологията и физиотерапията. Апаратът е с голям обхват на действие и до този момент без еквивалент. Съвсем скоро, уредът ще стане достояние и на широката публика, тъй като му предстои премиера на световното изложение за медицинска апаратура „Медика“, което ще се състои този месец в Германия.

На щанда на БТЛ, специалистите имаха възможността да опитат терапия с уредите на фирмата. Лекарите споделиха, че ефекта е осезаем и облекчение е налице, веднага след терапията. Компанията представи най-новите си апарати в помощ на физиотерапията: Shockwave, High Intensity Laser, TR-Therapy, които провокираха не само интерес у гостите, но и много въпроси, свързани с възможностите и приложението на тези уреди.

Програмата на мероприятието предложи разнообразни дейности, презентации и лекции. В изложбената част, присъстващите се пренесоха в неограничените възможности на новите технологии, като се запознаха с най- модерните апарати до момента на пазара, в сферата на физиотерапията и неврологията. Целта на провелия се Медицински Конгрес е да срещне лекари и фирми-иновтори, за да си подадат ръка в името на прогреса.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА