25 Януари, 2017 16:26 2 927 5

Credissimo отново е №1 за онлайн кредити

  • credissimo-
  • кредити
Credissimo отново е №1 за онлайн кредити - 1

По данни на финансовия портал 24pari.com, за периода януари - декември, 2016 г. посетителите на сайта са предпочитали услугите на “Кредисимо” АД при търсене на решение за бързо финансиране. На база резултатите, за трета поредна година, компанията получи сертификат за №1 в сферата на онлайн кредитирането.

Credissimo запазва водещи позиции в сектора, благодарение на непрекъснатото усъвършенстване на процедурите по кандидатстване и усвояване на средства. В допълнение, фирмата полага ежедневни усилия да отговори на очакванията на своите потребители и да запази изграденото доверие. За целта компанията подхожда индивидуално към всеки клиент, предоставя прозрачни условия по договорите и защитава личните му данни според световните стандарти за сигурност”, това сподели изпълнителният директор на дружеството, Георги Христов.

Още от основаването си през 2007 година, Credissimo е сред първите компании в България, предлагащи революционни за сферата на бързите заеми решения. Сред тях са кандидатстване за кредит, изцяло онлайн, без такса ”Разглеждане на заявление”, достъпност на услугата от всяка точка в страната и чужбина, отговор на запитване до 7 минути и възможност за безлихвено финансиране.

През годините компанията продължава да залага на високотехнологични подходи за улеснение на своите потребители, което я превръща във водеща FinTech / ФинТек структура в страната. Показателен пример за това е, че в края на миналата година, първи в света, те предоставиха възможност за заявяване на кредит през Facebook Messenger с автоматизирана чатбот услуга.

Г-н Христов допълва: “За нас е голяма чест, че за поредна година потребителите на 24pari.com ни определят като компания №1 в сферата на микрокредитирането. Това е висока оценка и признание - доказателство, че вървим в правилна посока. Приемаме “№1 за онлайн кредити” и като отговорност, което ни мотивира да работим още по-усърдно, за да запазим изграденото доверие. ”

24pari.com е специализиран портал за сравнение на бързи кредити. Целта на уебсайта е да обедини информацията за бързи заеми, предлагани от различни фирми в България, като предостави бърз и лесен достъп за кандидатстване само с една заявка до фирмите. От 2015-та година порталът е асоцииран член на Асоциацията за Отговорно Небанково Кредитиране (АОНК), която работи за въвеждане на нов етичен стандарт в сферата чрез поощряване на добрите практики и защитава интересите на потребителите при взимане на бърз кредит, чийто пълноправен член е и “Кредисимо” АД.

Сертификатът “№1 за онлайн кредити” се дава за предхождаща календарна година и се основава на база обективно показани данни в портала 24pari.com за периода януари - декември през разглежданата година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Igrac

    4 1 Отговор
    Най големите измамници в Бг - за кредит от 400 ми взеха 1520 лв.?!?
    Сега ще ги съдя по новия закон нямат право да вземат над 50 процента от сумата и таква реклама ще им направя по Нова тв да видим дали ще им дадат награда догодина,че и нагли обадих им се по телефончето на адвокат Анелия Красимиров -Бечева и така де,ще се видим в съда напролет!
  • 2 бай хой

    4 0 Отговор
    Това са номер 1 измамници лихвите са им абсурдни държанието на служителите под всяква критика изпращат "мобилни екипи" по адреси на хората тип мутрите от компютрите просто съм отвратен, че въобще някой им е дал награда на тея
  • 3 Кобрата

    2 0 Отговор
    Мошеници
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.