Last news in Fakti

10 Февруари, 2017 13:10 1 531 0

Теленор получи награда за програмата си за дарителство от работното място

  • теленор-
  • награда-
  • програма-
  • дарителство-
  • работно време
Теленор получи награда за програмата си за дарителство от работното място - 1

Теленор спечели Бронзов знак за дарителство от работното място за 2016 г. Отличието се предоставя от Фондация „BCause", Българската асоциация за управление на хора (БАУХ) и Българското дружество за връзки с обществеността (БДВО), на компании, насърчаващи ангажирането на служителите към обществено значими каузи като част от политиката си за корпоративна отговорност.

„За мен е чест да приема тази награда от името на всички социално ангажирани служители в Теленор, които системно и непрестанно подкрепят кауза, в която вярват. Бих искала да изразя искрената си благодарност към тях за участието в програмата и безрезервната помощ, която оказват на хора в нужда.“ каза Ирина Василевска, главен директор Корпоративна политика и правни отношения в Теленор.

Теленор получава отличие за дарителство от работното място за трета поредна година. През миналата година, компанията спечели Сребърен знак, а oт 2015 г. Теленор подкрепя и една от най-популярните каузи в програмата като отпуска по 6000 лева годишно за образованието на младежи в неравностойно положение по проекта на Фондация „BCause“ – “Готови за успех".

Освен дарителство по ведомост, като част от политиката за корпоративна отговорност, служителите на компанията имат възможност да се включат и в програмата за корпоративно доброволчество. Основно предимство на програмата е възможността за избор на кауза, която всеки служител смята за важна и интересна.

Теленор е водеща телекомуникационна компания с повече от 3,4 милиона активни потребители в България. Към края на 2016 г., услугите на компанията са достъпни за 99,63% от населението и на 89,63% от територията на страната, а 4G мрежата на Теленор покрива 78,05% от населението на страната. Теленор България е част от международната Теленор Груп, която оперира в 13 държави в Европа и Азия, и има 214 милиона абонати.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА