28 Септември, 2021 19:39 34 418 140

Ивайла Бакалова: Бойко Борисов да направи тест за бащинство (ВИДЕО)

  • ивайла бакалова-
  • бойко борисов-
  • корупция-
  • бизнес

Прокурори действат според повелята на Гешев, а всичко идва лично от Бойко Борисов

Ивайла Бакалова: Бойко Борисов да направи тест за бащинство (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ огласява журналистически разследвания от различни медии, защото подкрепя свободата на словото.

Борисов да направи тест за бащинство, ако иска да ме опровергае. Борисов има сериозен опит с разбиването на хора и бизнеси. Борисов се е заканил че ще размаже и приключи Ивайла Бакалова до половин година. Прокурори действат според повелята на Гешев, а всичко идва лично от Бойко Борисов.

Тези няколко изречения са поредният пирон в ковчега на бившия премиер и лидер на ГЕРБ. Тези няколко изречения за пореден път хвърлят светлина върху мрачното задкулисие и са поредният свидетелски разказ за близостта на прокуратурата с Борисов и нечистите схеми, в които участва бившият премиер. Тези няколко изречения принадлежат на безнесмена Веселин Денков и Ивайла Бакалова, които бяха изречени от тях в youtube канала на Цанов "Напред и нагоре". Заглавието на серията е: "Бойко ме ОТВЛЕЧЕ" - разкритията на милионера.

Веселин Денков е собственик на знакови софийски ресторанти, задържан през септември 2020 г. с обвинение за участие в организирана престъпна група за лихварство. Записите на серия от разговори между Ивайла Бакалова, която живее в съжителство с Веселин Денков, и не особено известни до този момент лица, разкриват кои са “помагачите” с влияние в съдебната система, пише FROG NEWS.

Ресторант "Воденицата" започва работа в края на миналия век. В началото Денков работи под наем, пише менюта на ръка и след половин година бизнесът потръгва. В заведението започват да прииждат хора, а сред тях - каймакът на обществото. Цар Симеон Сакскобургготски често вечеря там, а тогавашният кмет на София Бойко Борисов води кого ли не. Веселин Денков обаче отрича двамата да се познават и да са общували. Самият бизнесмен дори се включва в протестите срещу управлението през 2020 г. Тогава започва и ударът срещу него.

"Не одобрявам управлението. То е било максимално репресивно. Грабеха се всякакви бизнеси. Отидох на протест и след това бе ограбен и моят бизнес, бях репресиран и аз. Моля ви, покажете как съм плащал на протестите. Нали имат СРС-та? Да ги извадят, да покажат как и на кого съм платил. Да кажат всичко. Аз съм човек и имам гражданска позиция. Искам да я покажа. Какво да направя? Да си свия ушите и да клекна?”, коментира Денков.

Убийството на Станка Марангозова

Веселин Денков е обвинен в убийството на бизнесдамата Станка Марангозова месец, след като подава сигнал и след като стана ясно, че е основен свидетел по делото. Марангозова беше застреляна с три куршума пред дома си на 11 октомври 2019 г.

"Станка Марангозова се представяше за финансов брокер. Тя беше измамник, който искаше да ме измами. Аз разкрих това, което тя направи - оказа се, че е направила пирамида, че е събрала около 65 милиона. Бях свидетел по дело за пране на пари срещу нея. Така беше 5 - 6 години. След това прокуратурата е видяла, че може да се възползва финансово от мен, да ме репресира. Казаха ми, че ако не платя, ще стана от свидетел - обвиняем. Така и стана", разказва Денков.

Осем месеца мъжът лежи в ареста по обвинение за участие в ОПГ за лихварство. След това идват и “пратениците на прокуратурата”. Години наред правят опити да изнудват Денков и Бакалова.Първата оферта е от 100 хил. лева, а специализираната прокуратура ги иска, за да смекчи мярката на Денков. За скандалния случай разказаха през юни от Антикорупционния фонд.

От записания разговор става ясно, че адвокат "Емил" обяснява, че нещата няма да станат за месец и ще струват скъпо – около 100 000 евро:

“Ние не познаваме никой, Говорим си с господ. Отиваме в църквата, палим свещичка. Това кой с кого говори това теб не те интересува“, казва въпросният адвокат.

“В лични разговори ми говориха за Иван Гешев. Казаха, че лично си говорят с Гешев, а всичко идва от Бойко”

"БарселонаГейт"

Сагата с къщата в Барселона избухва в началото на 2020 г. Испанското издание "El Periodico" въвлече името на Борисов в схема за пране на пари. Намеси се скъпарски имот, собственост на Борислава Йовчева - моделка, за която от години се твърди, че има дете от лидера на ГЕРБ.

"Къщата в Барселона е купена с парите на народа. Има такава къща. Не е медийна димка. Не искам да влизам в лични подробности, защото в ситуацията има намесено и дете. Има такова дете. Най-елементарно е господин Борисов да си направи тест за бащинство. Ако нямаше такова дете, той отдавна щеше да е размахал тест за бащинство", разказа Ивайла Бакалова пред Станислав Цанов.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 144 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ГОРСКИ

    283 40 Отговор
    Хванаха го на тясно, ако прави тест да се направи във друга държава!!!!!!!

    Коментиран от #40

  • 3 Ръмпези

    214 43 Отговор
    ДАВАЙ БОКО...БЪЛГАРИЯ СЕГА ТЕБЕ ГЛЕДА...ДОКАЖИ НА ХОРАТА, ЧЕ СИ ИСТИНСКИ МЪЖ...

    Коментиран от #28, #77

  • 4 сигурно

    331 52 Отговор
    Не е истина още колко големи мръсотии е направил тиквата на хората !
  • 5 ИСТИНАТА

    273 36 Отговор
    Права е Бакалова! Метресата на Борисов Борислава Йовчева през 2006 година спечели конкурса МИС БИКИНИ на който присъстваше столичния кмет тогава Бойко Борисов. След това Йовчева стана манекенка към модна агенция ИНТЕРМОДЕЛС. През 2012 година внезапно изчезва от модните подиуми и минава в неизвестност. През 2013 година на въпрос към Борисов има ли жена до себе си той отговаря- " Да имам една много красива и неповторима жена. Когато спра да се занимавам с държавните дела ще отида при нея и ще си бъдем вечно заедно. Няма да казвам коя е защото ще я разкостят милата"..След няколко месеца на футболна среща в Пловдив между ветераните на Витоша Бистрица и младежите на Локомотив Пловдив вестник Марица излезе със статия- " Премиера Борисов на футболното игрище срещу шурея си Станко Йовчев"..Станко Йовчев е брат на Борислава Йовчева. Мисля фактите са категорични и едва ли има вече някой да се съмнява кой е купил къщата в Барселона за 5 милиона евро,кой е купил бутиците и спортното Порше ПАНАМЕРА на Борислава!

    Коментиран от #12, #19, #36, #126

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Борислав

    190 21 Отговор
    Това ако бяхме поне малко, капчица дори правова държава, отдавна някой да е в затвора. Най малкото за клевета...
  • 8 Тези луди

    54 156 Отговор
    хора които обичат конспирации,да се прегледат при психиатър.
  • 9 БАЙ Х@Й‼

    113 11 Отговор
    "ПРАНИ ГАЩИ" и ИСТИНСКИ МЪЖ 🤔🤔
  • 10 Предлагам

    155 30 Отговор
    Денков и Борисов в една килия за месец, пък който оцелее. Ни единия, ни другия са стока за мирисане. За Ивайла Бакалова …. Тя мирише, ама хич не е добре. Да напомням ли, тази същата от кого има дете? Румен Гайтански. Само това като чуя, смятам нищо добро не може да бъде казано за този човек. А да напомням ли, Денков в началото какви ги плещеше …. Нямал нищо общо с протестите, без да иска случайно минал итн … Аланкооолу, сега вече и в Съюза на репресираните ще искаш да влезеш…..
  • 11 налюдател

    56 4 Отговор
    каквото повикало такова се обадило
  • 12 ГД БОЕЦ

    136 27 Отговор

    До коментар #5 от "ИСТИНАТА":

    Веднага да се вземе тест за бащинство от мутрата! И случая приключва !!! БУДА също!
  • 13 Абе Тикито е средна бандюга

    55 6 Отговор
    Очите е по-корав,ама и по-прост.Колумбаците са със 7 хода по-напред.Опит..
  • 14 ХА ХА ХА

    85 56 Отговор
    И ТАЯ МНОГО ГО Е ЗАКЪСАЛА , ГЛЕДАЛА Е КОЛЕЖКИТЕ ОТ ЗАПАД !!! КАК ИСКАТ ПАРИ ЗА УЖ , ЧЕ СА Я ИЗНАСИЛИЛИ !! А САМА СЪС СИГУРНОСТ Е ДРАПАЛА ДА СЕ ДОКОПА ДО БОЙКО !
  • 15 1-ви от Софето

    68 45 Отговор
    Ивайла държанкова ще бута държавата.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 АМИ

    52 42 Отговор
    Когато те хване кризата и инфлацията, мислиш как да се спасиш ! Кажи бе Бакалова преди колко години се е случило това ? И защо сега се сети за бащата на детето си .......ако НАЙСТИНА е негово ????
  • 18 mdaaaaaa

    113 25 Отговор
    Жалкото е, че бойо измамника, бойо наглото, бойо кюлчето, бойо тъпото, бойо подлеца, бойо наглеца, бойо бирата, бойо къщата, бойо далавераджията, бойо бухалката, бойо мутрето, бойо бай ганя, бойо толупа, бойо мисирката не е сам! С него са всички от греб, дпс и бсп. Всички са далавераджии, схемаджии...гадни коета! Тъй ли не разбрахте, че играят срещу народа..имитират няква дейност , но всъщност алчността и кражбите са им единствено в главите?! Всеки гласувал за тия всичките трябва да се погледне (преди това да "прогледнете") и да видите лицето, което е, и ще допренесе за нови такива неща в бъдеще. Цв.цв. трябваше да му бъдат отнети всички движеми и недвижими имущества и да бъде съден и затворен а не просто премахнат от групировката греб. Махнаха го просто и всичко беше до там! Това ли му беше наказанието? Къде е справедливостта? Къде сте бе хора, спите ли? До кога ще бъдем овцете...до кога ще ги оставяме да си мислят , че са падарите? Вашите деца къде учат а техните къде? ...КАК ЩЕ ГИ СТИГНЕМ РУМЪНЦИТЕ?!
  • 19 Бай курти 46 год.ерген - 22 г. Ваш Лидер

    43 164 Отговор

    До коментар #5 от "ИСТИНАТА":

    Ей голтаци! И да злобеете и завиждате на Генерал Бойко Борисов никога няма да сте като него. Нито на жените му,на парите му ,на общественото му положение и на уважението! Бойко е на 62 г.а има млада жена на 30 г. Красива,млада,чаровна,сексапилна ,модел !!! Има прекрасна дъщеричка от нея с прекрасното име Ема която му е одрала кожата!!! А вие се свивайте в панелните коптори при вашите пацулани вмирисани на манджа!!! Разпплути и дърти и антипатични!!! Така че ГОЛЬОВЦИ нормално е да завиждате на Бойко,на жените му,на парите му и на общественото му положение! Богат , млада красива жена,с прекрасна дъщеричка ,с луксозна къща в Испания ,с бутици в същия град, със спортно поръчково порше ! А вие блъскайте за храна и оцеляване и си броите дребните за да си платите ток и храна! И срещу него да тичате никога няма да го стигнете!

    Коментиран от #44, #71, #96, #97, #98, #99, #116, #117, #134, #136

  • 20 Охооооо

    71 40 Отговор
    И ТАЯ изквича за пари ......колко е жалка , то ПРОСТОТИЯТА не ходи по гората ? Мълча , мълча и се сети ,ЧЕ може да изкара някой лев !!! Какво да се прави ИНФЛАЦИЯ !!!
  • 21 БАКАЛОВА , БАКАЛОВА СЪС ОНАЯ СИ

    65 28 Отговор
    РАБОТА ЛИ СИ ПРАВИШ РЕКЛАМА .....СРАМ ОТ ТАКИВА К..У...ВИ !!!!
  • 22 Бсп и Нинова, вън Радев

    55 63 Отговор
    Всички боклуци изплуваха. Всички олигарси бяха освободени. Нека мислим, тия същества ще ни оглозгат. Сега да мислим, а не след като ни излъжат, зимата да ги гоним. Бойко досега щеше да е изтеглил кораба, оня министър след 1 седмица отива и няма вариант. Фатмака разби държавата, разбива Бсп. Няма да има втори мандат. Ние комунистите ще гласуваме за Герб
  • 23 Ех ех ех

    36 48 Отговор
    Това е работа на нашия ФЮРЕР ФАТМАКОВ ! Иска да си го върне на БОЙКО ! Щото и той се е изгорил от него ....и няма как съветника Узунов ....ДЕЙСТВА и хвърля пликове ! ТИЯ като тая да ревът !!!!
  • 24 Така е

    80 23 Отговор
    Разкритие: Коя е Мата Хари? Борисов водел в дома си проcтитyтки и плеймейтки! Пред охраната от НСО ги представял за журналистки! Бойко Борисов е водил в дома си стотици платени жрици които пред охраната от НСО представял за журналистки , дошли за интервю при него! Самият той все още не бил сигурен коя е въпросната Мата Хари, но стеснил кръга от "заподозрени" до десетина които му били любимки и идвали при него най много! Според Илчовски е така наречената плеймейтка а всъщност дама на повикване Маги Бадер която ходела при Борисов срещу 5 хиляди на вечер! Но според служители на НСО е възможно и най вероятно да е друга "труженичка" защото Бадер не била от най редовните . Така или иначе няма толкова значение коя е! Без съмнение Борисов често се е хвалел пред тях за "джобните си пари" и някоя е решила когато се е отдал на сладък сън задоволен и почерпен да заснеме за спомен съхранението му в едното нощно шкафче. Колкото и добре да изкарват тези момичета на повикване без съмнение и за тях е огромна сума 20-на пачки с 500-еврови банкноти и няколко кюлчета чисто злато. А и не само за тях..За 99% от отрудения Български народ!

    Коментиран от #31, #42, #63

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 ААААХАХААА....СМЪРДИ НА ДС-МЕРОПРИЯТИЯ

    41 63 Отговор
    И ... ФАТМАШКИ ЗЕЛЕНИ МИРИЗЛИВКИ!!
    ✊😂🇻🇳🇸🇮
    "ОТВЛЕЧЕНИЯТ" СМЕШНИК Е ЛИХВАР И ДЛЪЖНОК НА ЕЛ ЧАПО ДУБАЙСКИ!!
    ИМЕННО ТОЙ ГО ИЗПРАТИ МИНАЛАТА ГОДИНА ЗА ДА ФИНАНСИРА..."ФАТМАШКО ЛЯТО"!!!

    ААААХАХААА...
    . А... ДС-МУРАФЕТИТЕ ЗА..."ОСТРОВА В ГЪРЦИЯ", "КЪЩА В БАРСЕЛОНА", "УБИТАТА" МАТА ХАРИ ОТ ПЛОВДИВ КОЯТО СЕ ОКАЗА ...ЖИВА ", "ЧЕКМЕДЖЕТА И КЮЛЧЕТА" СА...МИЖИ А ТЕ ЛАЖЕМ!✊😂🇻🇳🇸🇮
    "ПОЧТЕНИТЕ" ДС-БОКЛУЦИ НА ФАТМАКА ЗНАЯТ.... ПОЧЕМУ....
    ААААХАХААА.....

    Коментиран от #32

  • 28 twdetwe

    18 1 Отговор

    До коментар #3 от "Ръмпези":

    Мъь, като айно на дъжд :)
  • 29 БАСАЛОВА САМО ГО ВДИГА .........

    30 45 Отговор
    РЕЙТИНГА НА БАТ БОЙКО .....СЪС СИГУРНОСТ , ЩЕ СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ !!! ПОСЛЕ ПАК ЩЕ ГЛИДА ДА СЕ НАМЕСТИ ПОД ЧАРШАФИТЕ МУ !!!
  • 30 M'A'НГАЛИ ЗАВИЖДАТЕ ЛИ НА БАЦЕ

    20 54 Отговор
    САМО МИНАВАМ...НЕ МИ СЕ ИСКА ДА ПРИЗНАЯ , НО...БОЙКО Е ВЕЛИК И БЕЗКОМПРОМИСЕН...ЗА 12 ГОДИНИ НА ТАКЪВ ГЕНИЦИД ВИ ДОКАРА...ЧЕ ДА МИСЛИТЕ КАК ДА ОЦЕЛЕЕТЕ В 21 ВЕК...А БАЦЕ ЗАИБИКОЛЕН САМО ОТ МЛАДИ КРАСИВИ ЖЕНИ.. С ПЪЛНИ ШКАФЧЕТА И ЧИСТО ЗЛАТО...А ВИЕ БОРБА ЗА НАСЪЩНИЯ..И СКОРО 27 ПОБЕДА ЗА БОЙКО ИДВА ..ВЕЛИК СИ БОЙКО , НАИСТИНА ВЕЛИК....ДОВЪРШИ БЕДНЯЦИТЕ С ГЕНОЦИД ДО КРАЙ..С НАМИ БОГ🤑🤪😵👿👹

    Коментиран от #43

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 12 КЕ'НЕФА СА МНОГО ЗА ЕДИН ЧЕРВЕН

    36 20 Отговор
    ДС- ГЗ !
    КВА ...КЪЩА МА ПАЧА, .. ПАРЦАЛЕСАТА НА ВИС,...СКЪТА ...19 ИМОТА И РЕЗИДЕНЦИЯ ,..КЪЩА! ЛАПАЙ СИРЕНЯСАЛИ ПАЛАМАРКИ ЦЪРВУЛАНО
  • 34 Няма шанс

    37 17 Отговор
    Като чета коментарите тук и под видеото на Цанов в youtube ми стана ясно едно - стигнали сме дъното и си заслужаваме съдбата. Освен ако коментарите не са от платени гербави тролове.
    Видеото, както и целият канал на Цанов, са уникални и не заслужават оплюването и коментарите на разни дебили.
  • 35 осем

    30 25 Отговор
    Лелее таз змийчуга какви долни притенций има!
    Ма ти каква си им на Бойко и на другата страна че позориш хората ма...лисунгер
  • 36 Потресен

    54 25 Отговор

    До коментар #5 от "ИСТИНАТА":

    Кошмарното и ужасното е че всички тези пачки в шкафчета, кюлчета злато, къщи, Поршета и бутици в Барселона, Бугати Вейрон и замък за дъщерята в САЩ, поръчково БМВХ6 за племенника са от нашите робски кървави пари откраднати от тиквата ...
  • 37 БОЙКО ТИ СИ ВЕЛИК И ОТНОВО ЩЕ ТЕ

    20 36 Отговор
    ИЗБЕРЕМ !!! ТИЯ ПАРЦАЛИ КОИТО ТЕ ХУЛЯТ СЕГА .....ПОСЛЕ ЩЕ ТИ ПРАВЯТ МИЛ ОЧИ И ЩЕ ТИ ЦЕЛУВАТ КРАКАТА !!! А БАСАЛОВА МЪЖЪТ И СИГУРНО ЩЕ Я ИЗГОНИ !!!! ОСВЕН АКО НЕ СЕ Е ОПРЕДИЛИЛ КАТО "ТО"!!!!!
  • 38 бай бою

    21 14 Отговор

    До коментар #26 от "Тая прос - ти - тутка .....":

    За колкото ляга десиславаатанасова,ангелакова и захариева.

    Коментиран от #41, #46

  • 39 АМАН ОТ

    33 15 Отговор
    БОКЛУЦИ КАТО ТАЯ СВРАКА !!!
  • 40 Хаааааааа

    25 10 Отговор

    До коментар #2 от "ГОРСКИ":

    На кой и какво трябва да доказва който и да е. Живота е личен. А на Госпожата к.... Ските номера цялата страна знае.

    Коментиран от #100

  • 41 Нямаш

    9 7 Отговор

    До коментар #38 от "бай бою":

    Толкова да си платиш с тролене за банички няма да стане
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Покемон

    10 11 Отговор

    До коментар #30 от "M'A'НГАЛИ ЗАВИЖДАТЕ ЛИ НА БАЦЕ":

    Само минаваш ама няколко пъти напред , назад. И което е по вярно , клечиш постоянно тука.
  • 44 Аааа сакън

    13 6 Отговор

    До коментар #19 от "Бай курти 46 год.ерген - 22 г. Ваш Лидер":

    Към затвора няма да тичаме ние :) :) :)
  • 45 човек от народа

    16 9 Отговор
    ще направи тест, след като бъде избран за президент !

    Коментиран от #82

  • 46 Извинявай

    2 2 Отговор

    До коментар #38 от "бай бою":

    Че се меся, ама тия дето ги изброи, кога легнат плащат по много. Иначе само лягат и пак стават. Тия даже номера с лампата не ги лекува.
  • 47 dron

    26 15 Отговор
    Герберастите отвориха чекмеджетата и раздадоха некой лев
    на троловете ,ама файда няма ,щото само неграмотници
    "списват".Иначе герп са твърдо под 20% и най -вероятно
    ПП ще са първи /още по-дебел за герп/. итн са под 10% и
    следващото НС ще смени гешев .Пък тогаз ще видим кой ,
    колко и къде.

    Коментиран от #48, #49

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Троле

    2 5 Отговор

    До коментар #47 от "dron":

    А не dron бъркаш букви.
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Георгиев Иван

    15 34 Отговор
    Господин Бойко Борисов е сериозен човек не би гнявил тази Борислава ,че той ако иска Ивайла Бакалова ще има и ще я гняви ма неиска щото си иска власта за да стъпи България на крака и всички системи да работят коректно а не чрез Румен Радеф и шайката.
  • 52 Хуарбуса

    27 3 Отговор
    В предаването РЕФЕРЕНДУМ по БНТ са поканени представители на всички формации които според социолозите ще бъдат в следващия парламент! Къде е представителя на ИТН на Учиндолския чалгар? Или вече и те са разбрали че няма да бъдат в следващото Народно Събрание?
  • 53 В.В.П.

    23 10 Отговор
    Тиквата в затвора,Герб да се закрие,,които искат да отиват при Бойко,,,Аман от алчни шопу..Да му се втресе на човек..И да не ,се пропусне нещо ,София да се загради с бодлива тел 6 м..Търново е столицата на България..
  • 54 Жмульо

    11 8 Отговор
    Аз като имам 3 деца от 2 манекенки и една фризьорка и аз ли съм за панделата? Е карам МБ не Порше.

    Коментиран от #60

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Хаааааааа

    2 5 Отговор
    Статия без име на журналистите 😂😂😂😂🤷‍♀️що ли?? Вие маи само преписвате стари статйки от Пик и блиц.
  • 57 мдда

    11 11 Отговор
    Борисов, взимай Гешев и се разправяйте най-накрая с тоя БСП помиар...

    Коментиран от #59

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Алфа Вълкът

    10 9 Отговор
    Ахахахахахахаха, ахахахахахахаха, ахахахахахахаха. 2ч сутринта, тъкмо искам да затворя очи и чета такива глупости. Що не излезе някой нормален човек да каже нещо ми все такива, като тия и Илчовски?
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 И аз да кажа

    13 9 Отговор

    До коментар #24 от "Така е":

    Никой не знае как е било, снимките показват два различни момента и няма такава с Бойко и пачки и кюлчета. Тази как пък не можа да отвори шкафчето на снимката с Бойко, та да се види какво има- няма в шкафчето, при положение че той спи като пребит? Що не мислите, бе хора?
  • 64 аз съм Веска

    12 4 Отговор
    ВСЕКИ МЪЖ ТРЯБВА ДА Е ГОРД , АКО ЖЕНА Е ПРИЕЛА ДА СТАНЕ МАЙКА НА ДЕЦАТА МУ . НЯМА ДРУГО ПО- СИЛНО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ОБИЧ .В ТОЗИ РЕД НА МИСЛИ , АКО ВСИЧКИ ЖЕНИ ИМАЩИ ДЕЦА ОТ БИБИ , ТРЪГНАТ ДА ГО ЗАТВЪРЖДАВАТ КАТО БАЩА НА ДЕЦАТА МУ ,ЩЕ МУ ВДИГНАТ РЕЙТИНГА , И НЕ МОЖЕМ ДА СМЕНИМ ПОРЯДКИТЕ В ДЪРЖАВАТА . ТЕСТ СЕ ПРАВИ , КОГАТО В ДВОЙКАТА ИМА НЯКАКВИ СЪМНЕНИЯ . ТУК СЪМНЕНИЯ НЯМА . ИМА ОТКАЗ ОТ ГЛАСНОСТ .А БАКАЛОВА КАКВО Я ПОЛЗВА ГЛАСНОСТТА , НЕ НИ СТАВА ЯСНО .
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Уйке

    20 11 Отговор
    Дали е баща на дете в Барселона не знам, но знам със сигурност, че е баща на народа, защото е.а майката на всички ни! Боклук!!!
  • 67 Лудница

    15 6 Отговор
    Чичо Иван ггешев само той не видя чекмеджето и къщата в Барселона хаха. Забрана със закон следващото правителство и всички назначени на държавни постове да не участват в незаконни частни платени организации наричани партии обслужващи чужди интереси. Това вее на нищо не прилича всеки назначен на държавна служба да е недосегаем и незаменим и да прави каквото си иска избирателно. Това е простотията и помита време е да се прекрати и сложи ред както е било преди 89 година, всички видяхме, че с тази измислена демокрация е свършено и резултатите са плачевно навсякъде
  • 68 Екс

    24 5 Отговор
    Аз лично съм виждал "г-жа" Бакалова в близкото минало в ресторант Чевермето-Несебър в компанията на Митьо очите и Кела,така,че ми е трудно да и вярвам за каквото и да е на тази дърта "вървела".

    Коментиран от #111

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 дрон

    13 6 Отговор
    нищо ново,жалко че 15 години всички траеха и си плащаха рекета. гласувайте пак за буда.
  • 71 Мислещ

    9 1 Отговор

    До коментар #19 от "Бай курти 46 год.ерген - 22 г. Ваш Лидер":

    ББ на 62 жена на 30 браво!!!! Б б но 70 жена на 38 ??? Дедо бойко на 72 комшийка на40
  • 72 да бе

    5 4 Отговор
    скоро не бях чел такава голямаглупост...
  • 73 Милиционер

    11 5 Отговор
    Хайде-е-е-е, започна се пак. Къщи, деца, част от които изядени печени и какво ли още не. Нали ГЕРБ е първа политическа сила, трябва да се пусне нова серия компромати. Търсят се осъдени престъпници, които след подходящо стимулиране започват да плюят компромати. Ходи доказвай после кой какво е казал и къде. Сега искат тест за бащинство. Кой вече се хваща на подобни въдици. Те втръсват вече. Ама като чета тук много ненормален народ има още. Май някои приемат желаното за действителност.
  • 74 СТАРО НЕ ВЪРИ

    11 4 Отговор
    АМИ И ИСПАНСКАТА ПРОКУРАТУРА ЛИ Е НА ГЕШЕВ / ОЧАКВАМ ДО СЕДМИЦА ДА СЕ ПОСТАВИ ВЪПРОСА ЗА ИЗЯДЕНИЯ ИЛИ ПОНЕ НАХАПАН БИЗНЕСМЕН
  • 75 Анонимен

    3 1 Отговор
    Не искам да вземам страна, но относно бащинството ще ви кажа следното. Може и да не може да се докаже. Извика д-р Реджеб и каза на майката. На 1000 един случай има и това е при х на майката. Кръвната група не съвпада на майката и бащата, а на бабата по наследство. Има много пидобни случаи, но няма да ми стигне времето. Единствено, ако детето прилича на майката и бащата, но и там на камък, защото не всички деца приличат външно на родители. Хубаво е за първият случай, че прилича на двамата родители, а е взели кръвната група на родителите на един от тях. А вторият е изкарал адвоката документ, че е безплоден, а детето му изцяло на адвоката. Нямаха деца, но причината в съпругата му, лошото е, че е умно детето и не можа да наследи нищо след смъртта на двамата и т. н. Бъдете добри и здрави!

    Коментиран от #79

  • 76 СОДОМИТ

    13 1 Отговор
    А С БОБОКОВА КВО СТАНА НЕ ХВНА МАЙ
  • 77 СОФИЯ

    3 4 Отговор

    До коментар #3 от "Ръмпези":

    Тези които дават минуси явно смятят,че не е истински мъж!
  • 78 Сикаджия

    16 8 Отговор
    Бочко е страхливец,няма да направи тест за бащинство, защото знае резултата...Това не е мъж,да направиш дете,но да не го признаеш...Още преди 25години в СИК, редовно си го биехме.Дребен тарикат.Димата руснака,редовно му насиняваше гьозовете..
  • 79 Коко

    8 3 Отговор

    До коментар #75 от "Анонимен":

    Говориш глупости..За ДНК НЕ СИ ЛИ ЧУВАЛ...
  • 80 Гражданин

    7 3 Отговор
    Това са лични неща. Който много мрази бб ще ни напсува, но след работа, който с кого иска да се среща, да ражда, да прави любов, напомня ми за време оно, кога всичко ни бе забранено, но имаше и държавници, които казваха на младите момичета, след работа може всичко да правите, но когато дойдете на работа искам да се работи. И ивайла го знае, ако не ще й го кажа. Нашите на запад са се сблъсквали и тя бременна българка от друг, запознават се и живеят и той българина знае, че детето не е от него и си живееха. Нашият ходил понякога да взема мимиченцето от детска градина. И друг случай, тя е близка, но от страната на х, забременява от софиянец,отива в Германия запознава се с пилицай, живеят, но той по възрастен, но знае също, че детето не е от нея, глееда си го, а той е пебсиониран и работи в германия като пазач, майката на момичето е половин гъркиня помакиня от гърция, а бащата е тракиец, и кога почина, а на 13 г се омъжила от гърция помакините, а ние гъркинята.. Обичат се, нищо че е възрастен . Кво ви трябва кой имал, кво е купил, нали е работил бб, рр да не се обиди. От 2001 е... Няма идеални хора, бе Ивайла. Защо го правите достояние за българите по света. Има си съд. Тия дела се гледат при закрити врати. Но само жената има право да търси бащинсрво, но не и народа. Така мисля, ако нещо Ивайла съм ви засегнал, извинете. Страхотна беше и си. Виждам, че и дъшеряти от Вълка е красавица, като теб. Обичаш явно новата си любов, но има си за тия работо прокуратура,
  • 81 Анонимен

    6 2 Отговор
    Коко мили, едно време хората не са знаели ДНК и са се женили. Ражали са здрави деца, а и богатите, снаха ми, са втори братовчеди майка й и баща й, за да не отиде богатството в друг, здрави деца. Сега отзнания ялова държава направихте от българите след 1989.

    Коментиран от #84

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Нямам къща, нямам бе!

    10 1 Отговор
    И серийно ще прекара с 200 женския ГЕРБ. Всички дами да се под.мият!
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 гости

    6 2 Отговор
    Бай Курти, на 46 г, ерген, 22 г... Точно щото си на 46 г релих да ви драсна якой ред. Ти бай Курти 1972 не си бил роден или греша. Пожарникари сме. Отлично познаваме Методи, Байко младши. Лошото е, че се хвана с мюсюланите, а загърби българите. Учил бе Младши Бойко с него и ела да видиш, днес един от най-заможните. Не за виждаме, но искам ит ефира да попитам бб, да ми каже как живее един пожарникар на заоад и има ли клошари, защото много от системата на мвр си отидоха от този свят като такива, а за обидите от наглите хора, за скромни и едни от най добрите огнеоборци, не ни се мисли. Бъдете добри и здрави!
  • 86 цербер

    7 1 Отговор
    "Станка Марангозова се представяше за финансова брокерка. Тя беше измамничка, която искаше да ме измами."
  • 87 Kmiteva

    12 4 Отговор
    Г-жа Бакалова коя е , че ще казва кой, ког и къде ще си прави тест за бащинство. Освен това тази особа мине време и започва да ни за и Ава със себе си и мъжете, с които живее. Живеем в правова държава , има прокуратура, следствие и съд. Госпожо, вярвайте малко в правосъдието.
  • 88 рапона

    3 3 Отговор
    Прост осеменител!
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Реалист

    12 4 Отговор
    Ахаха, цитирате Фрог??? Не ви ли е срам?! Този бок лук Бакалова ли ще ми защитавате, тази мутреса и пач авра на мутрите...аре, чеее!
  • 91 Анонимен

    5 1 Отговор
    Ивайла Бакалова бе красавица и не глупава, но красивите жени прасетата ги ядат. Сестра й нишо общо с Ивайла. Имате пет пръсти и са различни. Същото е и с децата. Нищо, че една майка ги е носила 9 месеца. По ТЖ бяха скромни красавиците, но след 1989 се спуснаха.. Да се оправят, има си съд, съдии за разрешаване на пробблемите. Ако е убиецът
  • 92 Анонимен

    4 5 Отговор
    Щом по горе вие комунистите ще гласувате за бойко, ние автентичните антикомунисти ще подкреоум Президента Румен Радев. Става ли!?. Бойко уволняваше антикомунистите, излъга припатили анти и защо сега не замълчи, ако е човечен, би се скрил в миша дупка. Бог да ги прости всички хора от режима на СоциализАа и пак същите, които бяхте при бб сега обратно в тяхната си партия бкп. И именно затова плюят по Асен и Кирчо. Василев в Реферебдум, бе най добре представящ се от всички. Друг тип хора. Завършили, живяли на Запад. Успех Василев, Петков, Радев!!!
  • 93 Не е проблем

    6 10 Отговор
    Добре де, какъв е проблема. Купил и къща и какво. Има пари човека позволява си. Сигурно и други хора си купуват къщи някъде по света. Възлюбения на Бакалова де е бездомник. Не се хващайте за глупостите.

    Коментиран от #118

  • 94 Анонимен

    1 6 Отговор
    Щом по горе вие комунистите ще гласувате за борисов, ние автентичните антикомунисти ще подкрепим Президента Румен Радев. Става ли!?. Бойко уволняваше антикомунистите, излъга припатили анти и защо сега не замълчи. Ако е човечен, би се скрил в миша дупка. Бог да ги прости всички хора от режима на СоциализАа, и пак същите, които бяхте при бочко, сега обратно в тяхната си партия бкп. И именно затова плюят по Асен и Кирчо. Василев в Референдум, бе най добре представящ се от всички. Друг тип/вид хора. Завършили, живяли на Запад. Успех Василев, Петков, Радев!!!
  • 95 Сиси Кеч

    12 4 Отговор
    Да му се ненадяваш на тоя Боеко бе! Той бил като див нерез! Ние чакахме държава да оправя, пък той с манекенки се разправя, бебета прави, компаньонки в Бояна води, търкаля ги по ловни резиденции, страшна работа. На години човек, пък голям мераклия.
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Данъкоплатец

    15 5 Отговор

    До коментар #40 от "Хаааааааа":

    Животът е личен, но Борисов е премиер на България, нали?
    И защо аз, българският данъкоплатец,
    трябва да му плащам секс услугите на Мата Хари и на Борислава Йовчева?
    Комунистът Борисов е от най-долната утайка на БКП!
  • 101 Ал Тъпоне

    6 4 Отговор
    Това, че може да разбива бизнеси го вярвам! Особено дребни, като моя! Преди да дойдат ГЕРБ на власт ми минаваше през ума, че мога да имам работа поне до пенсия. След като дойдоха ГЕРБ на власт започнах да си мисля, че с този бизнес няма да мога да изкарам до пенсия, а сега вече се съмнявам дали ще изкарам и до края на тази година. Вярно е! Умее да разбива бизнеси!
  • 102 обичам ЗЛАТООО

    3 5 Отговор
    Oт eднa cтрaнa Ивaйлa e прaвa, нo oт другa иcкaм дa cпoлeдя кaкъв инфлуeнcър e Бaт Бoйкo, дoри e cвeтeц, кaзвaм гo ceриoзнo......щe cпoдeля, чe имaх хeмуруиди и само кaтo ce пoмoлих прeд пoртрeтa му зa нямa и ceдмицa химoрoидитe минaхa кaтo вce eднo нe cъм ги имaл oт 15 гoдини! Пocлe пo cъщия нaчин чрeз мoлитвa прeд пoртрeтa нa ББ, тоя жив cвeтия ми минa и трипeр, кoйтo хвaнaх oт eднa лeкa жeнa нa Лъвoв мocт в Coфия, мeceц cлeд тoвa бях изцeрeн и oт хeпътит C, кoйтo пaк хвaнaх oт eвтинa ceкцуaлнa връзкa !!! Cлaвa нa Банкянския светия ББ!!!! Ceгa имaм виcoкo кръвнo и пcoриaзиc - cмятaм, чe чeрeз рeдoвнo пoклoнeниe и вярa живaтa икoнa Бoйкo щe мe изцeри бeзплaтнo- нямa лeкaри, никaквa здрaвнa кaca, нитo рeцeпти и cупeрcкъпи лeкaрcтвa!!!!!!!
  • 103 Плюите

    4 5 Отговор
    всички агенции дават победа -на кого?
  • 104 Детето

    1 4 Отговор
    трябва да се охранява. Този е способен на всичко
  • 105 Dakata

    5 5 Отговор
    Не забравяйй. Рано или Късно и ти ще си Заминеш от този Свят!!! "Г-н Борисов!"
  • 106 123

    3 4 Отговор
    Много злоба. Утре злобата ви по другите. Животът си е личен. Има вина, че остави комунистите всички на власт, деца, бащи, майки, баби и да се оправя. До вчера плевен мама бе с бойко Борисов, а днес отиват на среща с бсп и Румен Радев. Дс, данс, сега и внуците им учат на запад и умеят, подмазват се, двуличници са, любопитни са. Дори им направих добро и едно благодаря, кога щеше да ражда ми каза, а аз лично и имат две красиви дечица и жена красива скромна, умна. Карай да върви. Те нас не харесват комунистите. Със запознаването си ме пита стрец над 80,имаш ли висше образование, а той като има му е позволено всичко. С тях по добре да си мълпиш и чакат мая, на много от комунистите децата им са болни, психично, и операции, на по над 50 годишни са болните, ходят в Турция, дават им пари, куоуват коли, зени, но със силни връзки. ББ защо не ги поразреди. Не може в тая безработица да оставяш от града гладни, а от селата навсякъде с дпс и нинова. Грехота е. Бащата в мвр, сина задочно образование в нап от нап герб в митницата, мама учител, башата мвр, сина мвр, мама в съда пиновници, и то с парцалени тох образования. Всичко си върви по старому живково бкп дс доносници кгб. Най големите комунисти гледам и не вярвам на опите си в герб. Сега същите ори Румен Радев. Живи и здрави да сме. Човек можеa с 2 и 200 лева. Диктатура на пролетарията, не и аз не зная, феодала по може. ББ има вина, защо не направи реформи, промяна, да, казват, че отвън го командвали. Да ходи при тях
  • 107 ТИТИ

    1 3 Отговор
    СТРАХЛИВ СИ БАТЕ
  • 108 ТИТИ

    2 2 Отговор
    ЦАНОВ Е НОМЕР ЕДНО БРАВО БРАТЛЕ
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Анонимен

    3 2 Отговор
    Все ми се струва, че мата хари се казва Севда Арнаудова. Няма кой друг. Вътрелен чивек, но тя явно е споделяла с Васко Черепа и колко ли пари е дал на нея. Работили сме навремето в съд. Хората за пари убиват. Откъде знае Васил и пише, че си страхлив. Вътрелен човек. И за нас може да говорят, но някои хора навън прегърнати, влюбени, а у дома оияни свади, бой. Човек не трябва на никой да се доверява и у дома, но х не слуша. Не бъдете хора наивни. Лоши хора има. Виж как всипки срешу Борисов бяха, а до вчера го величаеха. Поне за Методи знаем, че е бил добряк, бойко е бил малък и с баща си в пижарната, играел е мач с младите пожарникари, катерил се е по колите на пожарната, красиво дете. Само хубави работи за Борисов. А и на Методи приятеля му чч е жив скромен чч. Бе началник на пожарната, но болен. Идеални ми кажете имали. Аз например, не съм идеален, кусури много имаме.
  • 111 Пашата Маджов

    1 2 Отговор

    До коментар #68 от "Екс":

    А на бате ти Бойко, вярваш!
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Да,бе

    5 2 Отговор
    Точно Ивайла Бакалова да дава акъл е смешно.Тя как изведнъж кацна в Дубай и стана много богата,една фльорца.А колко пари изпра близката на Арабаджиеви и други господаИ тези разговори с неизвестни адвокати,псевдоними глупости,искали пари,щото те са едни честни честни лихвари и" нямат "нищо общо с Чери Дубайски и задлъжнелите наркозависими пишман протестъри.
  • 116 локомотива

    4 4 Отговор

    До коментар #19 от "Бай курти 46 год.ерген - 22 г. Ваш Лидер":

    Е как така дъщерята ще е красива и ще прилича на него,та той е отблъскващо грозен,има някъква грешка.
  • 117 Ами като е толкова богат

    3 4 Отговор

    До коментар #19 от "Бай курти 46 год.ерген - 22 г. Ваш Лидер":

    да си вземе по- млада проститутка- 18-годишна. И за кво да му завиждаме? Че е млад, красив, елегантен, строен, образован, кадърен, с чужди езици, талантлив?...хаха
  • 118 Чичо

    5 5 Отговор

    До коментар #93 от "Не е проблем":

    Не е точно така. Къщата в Барселона струва три милиона лева - това е премиерската заплата на Еднокнижния за 14 години - и то при условие, че те харчи да нищо друго. А ТОЙ си построи и Зайчарника (по оценка на банкянските брокери за минимум 300К евро), уиски по 300 кинта бутилката, пури по 250 бройката (по собствените МУ думи - по пет дневно)! Така че тези пари няма как да са чисти.
  • 119 Щарчо

    0 3 Отговор
    Мата Хари .... маи ...
  • 120 Alex

    6 3 Отговор
    Просто гнус да го хване човек от тези умозаключения на тази госпожа ли е,какво е...Що за мръсни клюки се пръскат от устата и?!Тук пак нещо лично има,пак батБойко не и е отчупил от баницата,някога,де..."Не сме народ,а мърша"!
  • 121 Бойко

    9 1 Отговор
    Тоя фъфлещ боклук пак ли се завърна в големия боклукчийски казан ?
  • 122 Бойко

    7 1 Отговор
    Бакалова, е.б.а.н. и бой не се връщат, защото участват поне двама души.
  • 123 Бойко

    4 2 Отговор
    Гледайте видеото много добре скалъпена компилация, липсват секс кадрите!
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Българин

    5 5 Отговор
    Агати ккурвитее и ккурваринаа. Този примат си въобразява че като оправя кккурвите ни управлява и този ннерез само той можел да управлява държавата. Абе простаци изберете го още веднъж за 4 - ти път та да ви оправя и вас като проститутките. Колко трябва да си прост, освен ако си калинка или ккурва, че да одобряваш бай Ганювата простащина и притивизма на примат.
  • 126 Гост

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "ИСТИНАТА":

    Ако те беше направил ББ сигурно щеше да бъдеш малко по умен. Стига исинуации. Кошарите мутри и к.... Ви, бело и дуги
  • 127 БАСАЛОВА

    4 1 Отговор
    БАСАЛОВА

    Коментиран от #128

  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 антигерб

    1 4 Отговор
    Нека направи , ама той е много страхлив , лъжлив и крадлив !!!
  • 131 Иванов 47 год

    5 1 Отговор
    Ивайла Бакалова е една курв@. На който не му е ясно това, може да върви да си ляга. По същия начин осъдиха за изнасилване Майк Тайсън - неква курв@ азала , че е изнасилена и готово. Ние не сме в 1-ви клас.
  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Хахах

    0 3 Отговор

    До коментар #19 от "Бай курти 46 год.ерген - 22 г. Ваш Лидер":

    Бойко има деца и от много по-красива жена и тя не се казва Натали Трифонова. Онази е много и добре параван.
  • 135 Хихата

    3 2 Отговор
    Присмял се хърбел на щърбел.... абе някой взема ли ги насериозно тез застаряващи мЪникенки и застаряващи пУжарникари?
  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 Комунист

    2 0 Отговор
    Ха ха,че ти ли ще му даваш наклон на х.....Смех.
  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Истината

    1 0 Отговор
    Нищо чудно да се върнебб на бял кон с ПКП. Те ходят по турски помашки села. Родопи 24 7 четете нов живот все бкп дс няма промяна
  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.