31 Август, 2024 18:41 22 267 95

Кой изгони Доган от Сараите

  • ахмед доган-
  • сараи-
  • делян пеевски-
  • данаил папазов-
  • весела ивчева

Отговорът е, че при Доган никой не е ходил, но нотариус е отишъл при #КОЙ, и по-конкретно при неговото прокси Данаил Папазов. На крака. Така е материализиран в правния мир конфликтът между почетния председател на ДПС Ахмед Доган и бившия му любимец Пеевски, санкциониран по закона “Магнитски” за корупция

Кой изгони Доган от Сараите  - 1
Илюстрация: bird.bg
ФАКТИ огласява журналистически разследвания от различни медии, защото подкрепя свободата на словото.

“Кой е отишъл при него с нотариуса?” – питаха привърженици на Ахмед Доган, събрани пред Боянския сарай. Това стана след като собственикът на сградата Данаил Папазов обяви почетния председател на ДПС за “персона нон грата” там и в летния сарай в Росенец, известен още като Догансарай.

Отговорът е, че при Доган никой не е ходил, но нотариус е отишъл при #КОЙ, и по-конкретно при неговото прокси Данаил Папазов. На крака. Така е материализиран в правния мир конфликтът между почетния председател на ДПС Ахмед Доган и бившия му любимец Пеевски, санкциониран по закона “Магнитски” за корупция.

BIRD проучи всички сделки по прехвърляне на собственост във фирми свързани с Доган и Пеевски от 2016 г. насам. Или по-точно предимно при кой нотариус са изповядани сделките. Това е нотариус № 271 Весела Ивчева.

Нотариус Весела Ивчева стана известна покрай казуса “Осемте джуджета”, в който заверява документи, облагодетелстващи бившия следовател Петьо Петров – Пепи Еврото и неговата съпруга Любена. В правните среди е известна като “нотариус на годината” за 2018 г., провъзгласена от специализираното юридическо списание “Правен свят” /придобито от прокси на Пеевски през 2017 г./. Тя е също и “Бизнес жена на годината” за 2022 г. удостоена със “Златно токче” от “Бизнес и лайфстайл” ТВ.

Прави впечатление, че в основната си част удостоверяването на Ивчева се случва “извън кантората”. Така няма как да се правят проверки на лични документи, справки в бази население, гражданско състояние /брак, без брак/ и прочее проверки, които трябва да направи един съвестен нотариус. Очевидно всичко се случва на доверие към свои хора и на повикване.

Нотариус на Делян…

Нотариус Ивчева удостоверява прехвърлянето на свързаните с Делян Пеевски медии (фирмата “Телеграф Медиа”), продажбата на Хотел “Берлин”, фирмата на Булгартабак получила необезпечен кредит от Българската банка за развитие (ББР), дубайски фирмени участия във фирмите “ИНТРЪСТ”, “НСН Инвестмънт” и др. Удостоверяването се случва предимно “извън кантората”.

Но също така Ивчева е заверила прехвърлянията, чрез които Ахмед Доган беше отстранен от собствеността на сараите в Бояна и Росенец и “ТЕЦ Варна”, след като влезе в конфликт с Делян Пеевски.

Ето част от сделките, като са отбелязани и заверяванията извън кантората:

През 2021 г. Делян Пеевски продава Хотел “Берлин” – извън кантората. “БЛ – Ритейл Риъл Естейт” ЕООД, тогава собственост на Кингфишер Лимитид (Kingfisher Limited), Държава: ОАЕ, прехвърля (вписване) на “ЕЙЧ ПРОПЪРТИ” ЕООД.

ББР кредит за Булгартабак – “Индастриал Солюшънс енд Технолоджи” ЕООД, през 2021 г. едноличният собственик става Ти Ес Ейч Лтд., Държава: ОАЕ.

През 2018 г. вече заличената “НСН Инвестмънт” ЕООД е прехвърлена от Д ТЕРА ЛТД, AFZOS1141, Държава: ОАЕ (описана в историята на “Общ статус” в ТР със старото име “Интръст Лимитед”, AFZOS1141, ОАЕ) на “ИНТРЪСТ” на Пеевски.

През 2016 г. вече заличената “Телеграф Медиа” ЕООД е прехвърлена от “Нова Българска Медийна Група Холдинг” ЕАД на “НСН Инвестмънт” на Пеевски – извън кантората.

Нотариус Ивчева заверява и договор за особен залог за отпуснатия от ББР кредит от 150 милиона лв. на свързаната с Румен Гайтански – Вълка фирма “Роудуей Кънстракшън” АД – извън кантората.

И /бивш/ нотариус на Доган

Весела Ивчева присъства навсякъде и в сделките, които белязаха създаването, възхода и разпада на съдружието Ахмед Доган – Данаил Папазов.

Доган влиза в енергийния бизнес през август 2018 г., когато придобива 70% дял в “Сигда” ЕООД, в която дотогава съдружници са синът и дъщерята на бившия транспортен министър в кабинета Орешарски Данаил Папазов. В началото на същата година “Сигда” е придобила дружеството “ТЕЦ Варна” ЕАД от ЧЕЗ. Сделката по придобиването на дяловете от Доган е станала при нотариус Весела Ивчева.

Данаил Папазов официално няма участие в “Сигда” до февруари 2024 г., когато става преструктуриране на бизнесите. Месец преди това “ТЕЦ Варна” е прехвърлена на новосъздадената “Сигда Инвестмънт” АД. В края на 2023 г. закъсалият финансово и задлъжнял с над 40 милиона лв. към държавната “Булгаргаз” ТЕЦ е рефинансиран с 30 милиона лв. кредит от “Общинска Банка” на Георги Самуилов – Жоро Инса – приближен на Пеевски. BIRD тогава информира за кредита и прехвърлянето. От предишните 70% в “Сигда” Ахмед Доган вече си разделя по 50% с Папазов в “Сигда Инвестмънт”, респективно в “ТЕЦ Варна”.

BIRD първи разкри, че през февруари 2024 г. Ахмед Доган, до тогава само ползвател и спряган за скрит собственик, изсветлява собствеността си и става реален собственик в Догансарай. На 27.02.2024 г. “Хермес Солар” – притежаваща имоти в Догансарай, става 95% собственост на “Порт Логистика Бургас”, съответно 100% собственост на “ТЕЦ Варна” ЕАД, която вече е станала 100% собственост на новорегистрираната “Сигда Инвестмънт” АД с по 50% акционери Доган и Папазов. Прехвърлянето на дяловете в “Хермес Солар” е станало при нотариус Весела Ивчева (удостоверяване извън кантората).

Разпадът на съдружието между Доган и Папазов също минава през нотариус Ивчева и се случва предимно извън кантората. Това става след като “Сигда” е прехвърлена на “Сигда Кънстракшън” на Папазов при нотариус Весела Ивчева (удостоверяване извън кантората). Ето и линкове към съответните вписвания в Търговския регистър:

“Сигда Кънстракшън” АД – действителен собственик на 99.9% е Данаил Папазов
➤ 100% от “Сигда” ЕООД – дял на Доган на “Сигда Кънстракшън” – извън кантората
➤ 100% “Сигда Пропърти” ЕООД
➤ 95% “Хермес Солар” ООД – имоти в Догансарай – извън кантората
➤ 100% “Варна Мода” ЕАД – сгради, лодка, яхта – с констативен протокол и джиро
➤ 100% “ТЕЦ Варна” ЕАД
➤ 100% “Делта Епсилон” ЕАД – Сарая в Бояна – извън кантората
➤ 100% “Отманли Вилидж” ЕООД – имоти към “Сигда Пропърти”
➤ 100% “Електрик Секюрити” ЕАД – нов съвет на директорите

Изгонването на Ахмед Доган от собствеността в Сараите и “ТЕЦ Варна” приключи официално едва вчера с вписване 20240830161620 в Търговския регистър. Така от 30 август 16 ч. 16 мин. и 20 секунди почетният председател на ДПС вече официално не е част от съвета на директорите на “ТЕЦ Варна”.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 93 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Това

    104 3 Отговор
    на снимката с черни очила в розово от кой пол е ?

    Коментиран от #29, #69, #83, #89

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 SDEЧЕВ

    104 36 Отговор
    Домакина изгони самонастанилият се турчин. Сега ще го разкичат ,като едно време-пендара няма да му остане. А на бас.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Гост

    187 2 Отговор
    Престъпниците у тая кочина си живеят прекрасно, без напрежение и им е осигурен комфорт до живот
  • 7 Ще видим !

    152 16 Отговор

    До коментар #5 от "Асан":

    ДПС вече не е това , което беше ! Младите вече са образовани и не живеят в миналото като старите !

    Коментиран от #27

  • 8 Вай заваллъ

    143 4 Отговор
    Самовлюбен и самообожествен срещу самодоволен и безскрупулен... Турците имат доста ограничен избор!
  • 9 Сталин

    139 5 Отговор
    В България има много работа и бизнес за въжета и гилотини
  • 10 И кво от това

    172 6 Отговор
    Какво значение има това? От където дошло там и заминало. Да не би Доган да е извадил пари от джоба да купи теца? Както му го дадоха така го взеха!

    Коментиран от #37, #84

  • 11 комунистче

    149 9 Отговор
    и какво ни интересува това на нас, обикновенните граждани, службите не се интересуват, прокуратурата не се интересува, нотариалното сдружение не се интересува, такива факти могат да се трупат до безкрай, не само за тази дама, ами и за други нотариуси, за други имоти, за други сделки, да има някой наказан, или с отнети права, няма
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Платен ром избирател

    124 8 Отговор
    Дъпъсъто сега ще търси демокрацията и правовата държава след като ги затриха. Ще ги намерят при дипломата на доганя по хидроинжинерство.
  • 14 Грозно

    150 11 Отговор
    Трети ден всички медии ни занимават с нахалството и безочието на една етническа партия и нейният паша действащи безнаказано в уж демократична България.

    Коментиран от #72

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Мнение

    118 3 Отговор
    Браво. Страхотно разследване за час два ровене в Търговския регистър. Защо никой не го направо преди? Колкото до нотариуса, тя си беше лика прилика с шишо, /към 120 кг, нагла и самодоволна/. Въпросът ми е, защо Доган е направил всичко това, ако лично се е подписвал, разбира се?
  • 17 Тоя па голем стратег

    80 4 Отговор
    Един имот ли няма на негово име?
  • 18 Сатана Z

    168 6 Отговор
    Абе,от къде извади тия кинти бившият държавен служител ,лицето Папазов?
  • 19 Българка

    106 8 Отговор
    Въпроса с премахването на сараите в България не е ли решен 1878 г.с края на турското робство. За възкръсването на дерибеи,сараи и турски паши ли бяха митингите и демонстрациите 1989година година?

    Коментиран от #67

  • 20 българка

    144 6 Отговор
    Пари, пари, много пари, грешни пари, далавери, измами, кражби, подкупи ......... Няма невинни! Няма и прокурори, няма служби, няма държава! Има само народ, който не е достатъчно вбесен, все още!
  • 21 АБВ

    53 13 Отговор
    Който и да е го направил едно голямо БРАВО
  • 22 похотливеца

    35 4 Отговор
    При станал ми ... тази на снимката ако се яви ... край пада поне една седмица.
  • 23 “Електрик Секюрити” ЕАД

    35 6 Отговор
    Или накратко -Полк Азов в бг вариант
  • 24 Народно творчество

    119 6 Отговор
    Питали радио Ереван какъв е герба на България. Отговор: Сокол кацнал върху една свиня риеща в една тиква.
  • 25 ТаУмВзе

    89 3 Отговор
    8 Милиарда долара Заем се точат да Крадът, докато ви Пробутват Доган нещо си! ХАХХАХАХХ Приключили сме Вчера ей!

    Коментиран от #62

  • 26 Не стана

    45 11 Отговор
    Ясно в какво точно се подозира този нотариус. Нали все някой нотариус трябва да изповядва сделки. Изискване на закона е.

    Коментиран от #66

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 зевзек

    34 15 Отговор
    попитали Радио София, какъв е герба на Армения, и то отговорило, отзад планини, а отпред тесен път, и един арменец вее байрак, от каросерията на руски ЗИЛ, докато отпътува със ЗИЛ-а от Нагорно Карабах
  • 29 Отец Чапаев

    47 3 Отговор

    До коментар #1 от "Това":

    Нотариусите нямат пол.
  • 30 Любопитно

    67 18 Отговор
    Не трябва да се питаме кой е изгонил Доган, а кой е организирал,докарал и платил на кибиците в Бояна и Росенец.Тези всички безработни ли са или безделници на социални помощи от заплатите на българите.
  • 31 Бай Дън

    93 5 Отговор
    Ще се окаже че Ружа Игнатова бледнее пред тази измамница!

    Коментиран от #34

  • 32 Хи хи хи . Голям майтап !

    52 5 Отговор
    Доганя го каня на село да копае доматите , да вади лук , да пръска лозе и ще го храня спи за без пари ! Само се чудя се ще паркира големата джипка ...че пътя е тесен ?
  • 33 рачко пръдлето

    42 1 Отговор
    Каква хубавице е тази на снимката- ако ми падне в хана със сигурност ще избягам.
  • 34 Ми то.....

    62 6 Отговор

    До коментар #31 от "Бай Дън":

    За Боко какво да кажем ?????? Все заслужили артисти трябват им медали за кражбите които направиха и за Костов царя и всички останали също !

    Коментиран от #38

  • 35 Що тъй го разлюбиха тоя почтепредседател

    59 7 Отговор
    Тъй хубаво си живееше във сараите и разпределяше порциите от пари за всичко и всеки ! Защо го изгониха на улицата до коша за боклук .....не могат да го открият дни наред ....да не се е заврял под някои мост ?

    Коментиран от #36

  • 36 Намразиха го защото бърка със черпака в

    42 5 Отговор

    До коментар #35 от "Що тъй го разлюбиха тоя почтепредседател":

    Меда а на другите дава трохите и мисли , че ще живее вечно .....но не е така !!!!!!!
  • 37 А тия

    46 4 Отговор

    До коментар #10 от "И кво от това":

    дето му го взеха,да не би да са го заслужили?!

    Коментиран от #87

  • 38 Пенчо

    48 12 Отговор

    До коментар #34 от "Ми то.....":

    Ами ала балата на Про100 Киро, кученцата с пачките на бившия секретар на МВР... Що не ги споменаваш, другарю?!
  • 39 Аха

    38 4 Отговор
    Ами, ако всичко е постановка?
    Като ареста на ББ
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 ШефШишев

    18 20 Отговор
    поръчкова статийка, Пасквил ............
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 БеГемот

    34 0 Отговор
    Банан държава!
  • 44 РАВНО ВИНОВНИ

    48 2 Отговор
    Какви са тия глупости. Всички знаем че и Пеевски и Доган са бъркали в меда.
  • 45 Водолей

    38 4 Отговор
    Това е единственият начин да се обединят около почетният претседател хора които са се облагодетелствали от него. А в същност той всъщност се облагоденства от тях. А иначе той е човек който самочувствието му е повече от умственото му покритие. Разчита на хората които са с фанатично мислене. А те са много
  • 46 СТАМАТ НОСТРАДАМА

    48 1 Отговор
    ТУК НЯКОЙ ШЕ ГУШНЕ ЧИМШИРЯ ,НЯМА КАК ДА СЕ ПРЕГЛЪТНЕ ПОБЕДАТА НА ЕДИНИЯ ОТ ДРУГИЯ

    Коментиран от #57, #90

  • 47 Механик

    36 9 Отговор
    На Доган Радев назначил охрана от НСО защото от сараите имало 2 сигнала че живота му е застрашен?!. Помните ли преди 2 месеца местния му дерибей във Варна бе арестуван ? В дома му бяха намерени 4,5 млн.и 2 чувала златни бижута! Във Варна се знае как местния му Варненски дерибей Сали Табаков е изиграл 1 млн.в казино. В сараите на Доган е като пещерата на Али баба! На какво основание Радев назначава охрана на частно лице?

    Коментиран от #86

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Жената си познава клиентите

    25 2 Отговор
    За какво да ги проверява? Някой да не са го осиновили междувременно?
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 88888

    43 5 Отговор
    НЕ СЕ СЕЩАМ ТАЗИ 30 ГОДИШНА ПАРТИЯ ,ДА Е ПРОКАРАЛА В ПАРЛАМЕНТА ПОНЕ ЕДИН ЗАКОН, ДО СЕГА.
  • 52 Мисля че ние.....

    31 45 Отговор
    Българите християни трябва масово да гласуваме за ДПС-Пеевски, защото в момента той се оказа единственият политик в България със железни топки, срита набързо старият оскубан бухал бай Амет богоизбраният, направо му отпра потурите, закани се е и на мунчо кримският, че ще му лъсне... това, после ще видим какво е сготвил и на Баце, абе мачка като валяк, ей такъв ръководител ни трябва в този тежък момент, не като другите шушумиги изпокрили са се и не смеят да си покажат носовете навън, да не би Шиши да ги на мачка, дори и оня налъм главоча се спотайва като бълха в нови гащи.

    Коментиран от #53, #63, #64, #65

  • 53 Дурхан

    33 6 Отговор

    До коментар #52 от "Мисля че ние.....":

    Ама Пеевски си е направо монахиня нали!??

    Коментиран от #55

  • 54 Джо

    25 4 Отговор
    Прехвърлянето на фирма/юл/ не е при нотариус,а при съдия от търговско отделение на съда по регистрация.Айде ,цяла статия върху несъществуващ казус.
  • 55 Тц...

    8 3 Отговор

    До коментар #53 от "Дурхан":

    Направо патриарх е!
  • 56 Петаг

    13 1 Отговор
    Оградена Б-я!¡
  • 57 Моряка

    41 13 Отговор

    До коментар #46 от "СТАМАТ НОСТРАДАМА":

    Ако Пеевски гушне чамшира,народа ще си отдъхня,а прасето скоро ще бъде забравено.Ако Доган гушне чамшира,ще има етнически вълнения и линчуване на Прасчо.И в двата случая Шиши заминава.Такава ми е логиката и усета.Някой да ме обори?

    Коментиран от #60, #88

  • 58 Перо

    43 6 Отговор
    Цялата одисея е част от криминалния преход и сбърканата политическа система, която го е родила! Всичко започна с криминалната приватизация и Драгалевския ром, още от 1992 г. Негов гуру беше чичко Шорош!
  • 59 Факт

    26 3 Отговор
    Споменават се все дружества, получаващи кредити, еврофондове или държавни поръчки. Забавянето на средствата от Европа скара собствениците. Вероятно Доган има сигурен личен бизнес със земеделски земи!
  • 60 Турчин

    16 18 Отговор

    До коментар #57 от "Моряка":

    Ние в Кърджали сме строго за Пеевски.
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Дупничанин

    10 5 Отговор

    До коментар #25 от "ТаУмВзе":

    Има да го гонат бацето, он тоа бандит гепеше по 16 милиарда, не си играе на дребно тоа крадец.
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Налудник

    29 2 Отговор

    До коментар #52 от "Мисля че ние.....":

    Същите овчи въжделения имаха робите и за мачкащия баце като шеф на МВР. А той си е прост престъпник. Дебелян е от същата лайняна каша замесен, не знам що си мислиш, че не е престъпник и той.
  • 66 Мнение

    22 1 Отговор

    До коментар #26 от "Не стана":

    Сделки с недвижими имоти не могат да се извършват извън кантората на нотариуса. Но заверка на подписи върху протоколи, договори за прехвърляне на дялове може. За тези случаи се прави само проверка на самоличността и представителната власт на подписвания в Търговския регистър, дали лицето е собственик на дяловете. ВИП клиенти не се влачат по канторите, праща им се човек, включително и в почивни дни.
  • 67 Ице

    10 1 Отговор

    До коментар #19 от "Българка":

    Не, за банани целогодишно се драхме. Ти?
  • 68 ТИГО

    14 1 Отговор
    Още искат да лапат !! Спиш ли народе ,как те дресираха тия синковци ??Как те приспаха ?? Загубена работа ..
  • 69 По следите на Пеевски,

    9 3 Отговор

    До коментар #1 от "Това":

    Всичките тези тримата , днес ,се управляват с дистанционно управление от Жоро -"Инса"!
    Човека зад набедения Данаил Папзов, е Георги Самуилов, собственика на " Инса Оил",
    всичко си го пише в този сайт , няма нищо тайно ,ама не четете , а само зяпате!
    Тези тримата , ще гледат Жоро в очите, " дори и когато спят"!
    Чисто и просто ги е съблякъл голи!
    Това е човека, след Путин , който може да управлява Пеевски по всяко време!

    Коментиран от #82

  • 70 72620

    7 0 Отговор
    е беше му любимец докато ндсв държаха кръстева шев на тотализатора после катарис
  • 71 Руснаков

    15 0 Отговор
    Е те такива са 70 процента от Нотариусите в България....все в услуга на Някой....силен на деня....няма такава държава....Тя отрупана с отличия...като старо куче медалист...Да го обобщим с две тру думи....тази държава няма оправяне...няма...
  • 72 точно така

    6 0 Отговор

    До коментар #14 от "Грозно":

    и няма да са три дни само с драмата в етническата партия!

    Коментиран от #85

  • 73 НАБЛЮДАТЕЛ

    0 0 Отговор
    Навреметето др Сульо дал нещо като собственост на др. Пульо. Др Пульо осигурил изборни гласове и политическа подкрепа, както и активни действия срещу новопоявилите се гласове срещу др. Сульо. Времената минаха, Играта Инфлация отмина. Приватизацията отмина и вече кому е необходима боксова круша като др. Пульо? Само черна точка в биографията на др. Сульо. Този въпрос трябва да се реши веднъж завинаги. Другия дрипав етикет на плаката на др Сульо и негова майка хранителка също си изигра картите вече на е на приходната му част. От сантименти досега държаха др. Нинова и сие на разходната част , но? Похарчените пари са пари когато са инвестиционни. Рентиерите - аут. Та този месец започнаха глобалните процеси по избистряне на ситуацията. Медийните мафии от години активно са стартирали процедурата да не вземе да се появи някой дето да разбърка картите. Така че - АДАПТИРАЙТЕ СЕ
  • 74 граф Монте Кристо

    5 2 Отговор
    Именно затова трябва да се премахне частния нотариат,тук не може да се разчита на съвест,когато става въпрос за много пари.държавата е единствения възможен гарант за 100% законност на сделки с имоти и защита от измами и разни далавери.
  • 75 граф Монте Кристо

    2 0 Отговор
    Бил го изгонил от сараите,ти си глей майтапа,това е само началото.Сега му разучават сбирката от компромати в Бояна на доги,преброяват му кюлчетата и джангър-мангър,пачки зелено,брилянти и пр
  • 76 Банкята

    4 1 Отговор
    Е, как КОЙ? Пеевски и огромното зазкулисие в държавата. Но и техния ред идва, не е далече.
  • 77 лекуващ лекар

    4 0 Отговор
    Защо си мисля, че въпроса с премахването на сараите в България беше решен 1878 г., с края на турското робство. За възкръсването на нови деребей, сараи и турски паши ли бяха митингите и демонстрациите 1989 година година, когато се сложи карай на ВЪЗХОДА на Народна Република България ???!!!
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 граф Монте Кристо

    0 0 Отговор
    Важното е кой заповядва да бъде изгонен,а това е шиши,който може го може,нали е феномен.Това са косвени удари,икономически и се опитва да го измести от ръководството на дпс,още на доги и косъм от косата не е паднал.Но той сигурно се е предпазил,от своя пристан в Росенец може да е отпрашил по море нощем,може и по друг начин да се изсули инкогнито и тогава върви го търси по света като Ружа Игнатова.
  • 80 Бай араб

    1 0 Отговор
    Кой оскуба перата на старата птица? Кой оскуба перата на уморените крила ?
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 голем дебил

    1 0 Отговор

    До коментар #69 от "По следите на Пеевски,":

    Айде стига,не се знае и тоя къде може да се само....бие като мъжката секретарка на Доган(така го нарича Сопола,и то по най-коравосърдечния начин)Даже на погребението не е ходил..Стига си се прехласвал по тоя.
  • 83 зла кучка

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Това":

    Дреме ми от кой пол е.Важното е че е изхвърлила Сопола на бунището.
  • 84 а нима шиши

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "И кво от това":

    Магнитски си е ЗАРАБОТИЛ тези несметни и незнайни богатства????? Защо това не ви занимава?

    И малко майтап:
    Шиши толкова се окарикатурява, че и снайперистите го подминават със снизходителна усмивка.
    Главата, извинете, седалището на противоконституционната партия шиши Магнитски говори за нарушаване на конституцията...
    А за свинските оченца на твоя гуру да кажеш нещо?
    Абе шиши, дай направо парите на калинчо и куките - директно ще купуват изборите вместо да протестират по площадите. Все няква работа и те да свършат.
  • 85 за какви ни вземат?

    2 0 Отговор

    До коментар #72 от "точно така":

    Проблемът с тази партия съществува ог самвото й създаване, но САКЪН да не кажем нещо за нейния произход!!!! Толкова години!!! Сега ни привикват с някакви "аргументи" да събудят чувството за справедливост у нас!!! Лично аз го нямам. И двамата къш от политиката - двамата са полочни всеки по своему.И докато не променим нещата, няма да се оправим.
  • 86 а Доган

    1 0 Отговор

    До коментар #47 от "Механик":

    направи пожарникаря боко генерал (гнил).
  • 87 По следите на Пеевски,

    1 0 Отговор

    До коментар #37 от "А тия":

    Дали са го заслужели,???
    Този който знаеше , е Андрей Луканов , а той отдавна не е между живите!
    Той им даде " прочутите куфарчета" , които никой не потърси и до днес!
    Говорим за 500 000 000 долара на " БКП - калпак "
    ДИРЕКТНО НА СМЕТКА В ЧУЖБИНА!!
    "Словоохотливия шопар ", знае," всички с куфарчетата " до един и ги преслушва, като види зор!
    Но и куфарчетата не вършат услуга , за бог да прости а си искат тяхното!
    А то не е малко, изразено в брой , около 20 бензиностанций , та и повече като лихви???
  • 88 Мухаа ха!

    0 0 Отговор

    До коментар #57 от "Моряка":

    Ами ако има друго развитие? Примерно ,плътна димна завеса,до такава степен,че и най големия скептик изпълнен с недоверие,да повярва.А след не дълъг период,да станат комплект- незаобиколим фактор- в Парламент и Правителство.Пропуска се един много важен детайл.За новото депесе,ще гласуват и много етнически българи+ самият турски етнос.Но и за доган ще гласуват немалък брой.А онези- при комшията? Вярвате,че ще подкрепят новото депесе? Това са минимум80-120 К гласа.При добра организация,ще го постигнат.Всички преселнически организации са на 100% зад Доган,а комшията никога няма да допусне това- разбиване и унищожаване на партия в съседна държава, контролираща неговият етнос на терен.
  • 89 Даа!

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Това":

    Това на снимката е," онова" което може да те купи на цената на златото, колкото е телесното ти тегло,без дори да се уригне!
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Истината

    0 0 Отговор
    И аз така мисля. Някой ще бъде убит. Папазов, Пеевски или Доган. Даже си мисля, че Доган вече е някъде завързан. Пеевски е опасен и подъл. Кой ще гласува за него. Това чака всички ни същата участ. Управлява ни зъл и безкрупулен човек. Доган че е взел и лъгал ясно, но тез направо са откраднали всичко и трябва разследване как е станало това Трябва да се конфискува в полза на държавата и болните. Ще станат хубави санаториуми имотите ... Доган трябва да се обезщети с един апартамент в София и толкова...
  • 94 ЧОВЕК

    1 1 Отговор
    А ПРОКУРАТУРАТА КОГА ЩЕ СЕ ЗАЕМЕ С ДЕБЕЛАН?
    НЕ СА ЛИ И ДОСТАТЪЧНИ ДОКАЗАТЕЛСТВАТА ЗА КТБ, БУЛГАРТАБАК, ББР, ПИБ И ДР., ВСЕ НЕЩА ЗА МИЛИАРДИ? ЗАЩО ПРОКУРАТУРАТА НЕ СЕ АНГАЖИРА С ДЕБЕЛАН, А С ВСЕКИ ДРУГ? ЛАУРА КЬОВЕШИ ЛИ ДЕПУТАТИТЕ ДА СЕЗИРАТ, А?
  • 95 ЕТО КОЙ ИЗГОНИ ДОГАН ОТ САРАИТЕ

    1 0 Отговор
    Откритото от български митничари на ГКПП "Капитан Андреево" 125 кг злато се оказа собственост на Ахмед Доган. Това разкриха източници от оперативните служби за сигурност. Независимо че за случая бе арестуван 47-годишен българин, скритият притежател на имането е Сокола. Безценната стока, която възлиза на над 10 млн. лв., е била ограбвана от изстрадалото българско и мюсюлманско население, което повече от 3 десетилетия сляпо вярваше на Доган. Дълги години златото се е съхранявало в специални трезори в Сараите на Доган. Сокола е разполагал с блиндиран тайник в имението си в Бояна, в който е трупал несметни количества пари,часовници и бижута.