Last news in Fakti

30 Май, 2022 07:35 1 042 2

Станимир Стоилов си хареса халф от Нидерландия

  • делано вианело-
  • левски-
  • футбол-
  • станимир стоилов-
  • селекция

"Сините" имат интерес към 19-годишния дефанзивен полузащитник и ще се опитат да го привлекат

Станимир Стоилов си хареса халф от Нидерландия - 1
Снимка: БГНЕС

Нидерландецът Делано Вианело е опция за халфовата линия на Левски, съобщава Gong.bg. "Сините" имат интерес към 19-годишния дефанзивен полузащитник и ще се опитат да го привлекат.

През миналия сезон Вианело е записал 28 мача за втория отбор на ротердамци, който се състезава в третото ниво на футбола в Ниската земя.

Младокът е хванал окото на Станимир Стоилов, който смята, че може да развие качествата му. Ако се стигне до преминаването му на "Герена", то той ще дойде като свободен агент.

Кариерата на Вианело до момента преминава изцяло в академията на Спарта Ротердам.

До момента Левски привлече Ивелин Попов и Анте Блажевич.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сандо

    0 1 Отговор
    Това е един от начините да преживява един отбор - взема млади играчи,развива ги и ги продава и си осигурява някаква финансова стабилност.Проблемът е,че така трудно се печелят трофеи.Да не говорим за рисковете от калпави играчи.Тия игри много са ги играли и много са се опарили.

    Коментиран от #2

  • 2 ДЮШ

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Сандо":

    И като е калпав какво? Без трансферна сума това момче на 19 едва ли ще иска заплата повече от 3000 евро. Лошото е че взема място на момче от школата.