Last news in Fakti

26 Юни, 2022 16:32 1 737 1

Ди Мария: Само Меси има гарантирано място

  • лионел меси-
  • аржентина-
  • анхел ди мария-
  • световно първенство

Ди Мария не поднови договора си с ПСЖ

Ди Мария: Само Меси има гарантирано място - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Аржентинският национал Анхел Ди Мария все още не е намерил нов клубен отбор и е притеснен за мястото си в селекцията на Лионел Скалони за Мондиал 2022. Ди Мария не поднови договора си с Пари Сен Жермен и от 1 юли е свободен агент, като интерес към играча проявява Ювентус.

"Единственият, който има гарантирано място в списъка на Скалони за Световното първенство, е Лионел Меси. Остават около 4 месеца до обявяването на състава на Аржентина. Ако Световното първенство започваше днес, щях да бъда в състава, но до ноември има много време и нищо не се знае. Трябва да сменя клуба, да се адаптирам към новите условия, да играя и да се чувствам добре. Смяната на клуба може сериозно да повлияе на ситуацията", каза Ди Мария, цитиран от TNT Sports.

Аржентина е в група C със Саудитска Арабия, Мексико и Полша на Мондиал 2022, припомня БТА.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Aлфа Bълкът

    1 0 Отговор
    С клубния футбол какво ще става? Ще спре ли?