2 Юли, 2022 20:48 4 773 6

Роналдо си тръгва от Ман Юнайтед

  • кристиано роналдо-
  • футбол-
  • манчестър юнайтед

Основният мотив на 37-годишния португалец е желанието му да играе в Шампионската лига

Роналдо си тръгва от Ман Юнайтед - 1
Снимка: БГНЕС

Кристиано Роналдо е поискал от ръководството на Манчестър Юнайтед да го пусне да си тръгне, ако в клуба пристигне подходяща оферта, гръмна “Таймс”. Основният мотив на 37-годишния португалец е желанието му да играе в Шампионската лига.

Роналдо е играл в най-престижния клубен турнир 19 поредни сезона от 2003 г. Насам. Той никога не е участвал в Лига Европа, където Ман Юнайтед ще играе следващия сезон. Кристиано смята, че има още три или четири години на високо ниво и иска да ги прекара в клуб, който е способен да се бори за трофеи, както и това да му помогне да допълни колекцията си от индивидуални постижения. Според негови близки приятели уважението и симпатията му към Юнайтед остават много силни, но зад желанието му да напусне се крият и лични причини след труден период за семейството му.

В Португалия вече се тръбеше, че Роналдо е попитал Жорже Мендеш какви са вариантите му за трансфер. От тогава агентът му пита различни клубове дали искат Кристиано. Той предложил нападателя и на Байерн за заместник на Роберт Левандовски, но баварците отказали. Напоследък се заговори, че интерес към него има от страна на Челси.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ⚽️🍾⚽️🍾⚽️🍾⚽️

    7 8 Отговор
    левак
  • 2 Насо

    12 3 Отговор
    Да си намали хонорара и че го вземат в Лески Юнайтед Груп.

    Коментиран от #3

  • 3 Конфуций

    13 4 Отговор

    До коментар #2 от "Насо":

    В Левски вече има един Роналдо. Втори не им трябва.
    Този португалец свали отбора надолу, махнаха Олето заради него и сега недоволен, че не играе в шампионска лига. Да идва в Лудогорец направо. Тук поне всяка година ще е шампион
  • 4 Ковачев

    6 2 Отговор
    Журналя прости - не си тръгва, а е поискал разрешение да напусне, ако има подходяща оферта! Ако няма, вие просто ЛЪЖЕТЕ!!!
  • 5 Кристиано Роландо

    5 3 Отговор
    Дойдох! Видях! Развалих!

    ...А сега е време да си тръгвам... Чао!

    Коментиран от #6

  • 6 иво

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Кристиано Роландо":

    Много добре казано.