Last news in Fakti

16 Юли, 2022 13:15 1 436 8

Чакмаков: Голяма трагедия е, че феновете на ЦСКА са разделени и поддръжат два клуба

  • цска-
  • александър чакмаков-
  • фенове-
  • баскетбол

Искам да благодаря на основния спонсор efbet, братя Найденови

Членът на Управителния съвет на БК ЦСКА Александър Чакмаков говори на пресконференция по случай завръщането на отбора в НБЛ, както и обявяването на новия спонсор на "червените" - efbet.

„Искам да благодаря на основния спонсор efbet, братя Найденови. Благодарен съм, че повярваха в концепцията, която искаме да бъде БК ЦСКА. За тях това не е само бизнес проект, а кауза. Партньорството е дългосрочно. Ние смятаме да бъдем партньор, който ще постигне високите цели, които си поставяме. Искам да благодаря на г-н Гьонов и г-н Томанов, които се съгласиха да бъдат членове на УС. Ние ще бъдем в помощ на спортното ръководство, за да може да постигне целите си”, каза Чакмаков.

„За мен е голяма трагедия, че всички фенове на ЦСКА са разделени и поддръжат два клуба. Това трябва да приключи. Публиката няма как да не идва на баскетболни мачове, защото клубът е един. Убеден съм, че по естествен път ще има един футболен клуб ЦСКА с една публика" продължи той.

"ЦСКА винаги се бори за шампионската титла. Би било нахално да кажем, че ще сме шампиони да още първата година. Финансите, които имаме ни дават шанс да сме между първите три отбора. Надяваме се да имаме добри български иргачи, да се направи сплав между българи и опитни чужденци. Има бюджет, който е много добър. Близък е до първите два отбора. Имаме дългосрочен договор със сериозно финансиране. Ако всичко върви по план и си постигаме целите, да правим по-силен отбор в Европа".

"В редовния сезон с Рилски спортист и Балкан спокойно може да се играе в тази зала. В мачовете с Левски има няколко вариант. Един е без публика на гостуващ отбор. Друг е „Универсиада”. Ако Левски има силен отбор, което им пожелавам. Константин Папазов ще направи всичко, за да има сериозен отбор. Защо да не напълним и „Арена Армеец”. Баскетболът трябва да се завърне в София", завърши той.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 32г преход

    9 9 Отговор
    лъжата,далаверата и дeзинформацията разделиха не само цска, ами и целокулния ошеметен народ!
  • 2 Армеец

    7 17 Отговор
    Когато Литекс се върнат от където дойдоха всичко ще си дойде на мястото.
  • 3 ????

    17 5 Отговор
    Няма трагедия Г-н Чакмаков. 98% подкрепят отбора от стадион . Б. Армия.
  • 4 Чорбара

    6 18 Отговор
    90 и повече процента от истинските армейци не признават Литекс Етро поле за ЦСКА.Другото си е нов клуб.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Коко

    5 12 Отговор
    Откакто ловешките дойдоха на Армията не съм стъпвал на стадиона. Всеки е свободен да мисли каквото иска и да подкрепя каквото иска. Не съм фен на 1948. Аз съм цесекар, който отказаха от футбола. Дори и международен футбол спрях да гледам. Отвратих се.

    Коментиран от #8

  • 7 ЦСКА

    2 11 Отговор
    ВЕЛИК ЦСКА БЕЗ ТИРЕ БЕЗ ДЖУДЖЕ ДА СИ ХОДИ В МИКРЕ! ЗАВИНАГИ ОТ ЦСКА !
  • 8 подхуенски шмекерии 🤣

    11 2 Отговор

    До коментар #6 от "Коко":

    А от безинтересованост ли надничаш в статии за ЦСКА. Викаш не от ЦСКА, ами дори от футбола чак са те отказали.