Last news in Fakti

16 Юли, 2022 14:04 2 251 1

Везенков е взел окончателно решение за НБА

  • александър везенков-
  • нба-
  • nba-
  • баскетбол

Националът няма да се възползва от шанса да премине в Сакраменто Кингс, който държи правата му зад Океана

Везенков е взел окончателно решение за НБА  - 1
Снимка: БГНЕС

Българската баскетболна звезда Александър Везенков е взел окончателно решение относно възможността да заигра в НБА от новия сезон. Националът няма да се възползва от шанса да премине в Сакраменто Кингс, който държи правата му зад Океана.

Везенков е информирал ръководството на клуба, че ще остане в Олимпиакос поне още един сезон и иска да спечели Евролигата с гръцкия гранд, твърди авторитетното издание „Eurohoops“.

Очаква се Олимпиакос да предложи на крилото нов договор, който да бъде със значително завишени финансови условия. 26-годишният българин бе избран в Идеалната петица на Евролигата и на гръцкото първенство, спечели наградата за MVP в шампионата на южната ни съседка, както и приза за най-прогресиращ играч.

В новия контракт ще има опция за трансфер в НБА, но най-рано следващото лято. Сакраменто Кингс от своя страна няма да се откаже от Везенков и ще продължи да следи развитието му.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ⚜️Просветен⚜️

    1 1 Отговор
    Знае си момчето, че не е за там !