Last news in Fakti

16 Юли, 2022 14:55 1 916 0

Новият треньор на ПСЖ: С Кимпембе се посмяхме на всички слухове

  • кристоф галтие-
  • футбол-
  • псж-
  • кимпембе

Френският национал не взе участие във вчерашната първа контрола на ПСЖ за лятото

Новият треньор на ПСЖ: С Кимпембе се посмяхме на всички слухове - 1
Снимка: БГНЕС

Новият наставник на Пари Сен Жермен Кристоф Галтие не приема за сериозни появилите се информации в някои медии като “Радио Монте Карло” и “Екип”, че защитникът Преснел Кимпембе бил недоволен и търсел начин да напусне веднага. Дори се споменава Челси като възможна дестинация.

“Изчетох всичко, което се появи като слухове за Кимпембе. Даже двамата с него заедно се посмяхме на всичко това. Харесвам Преснел, защото той е отличен централен защитник. Не знам обаче какво ще се случи”, обясни треньорът пред “Екип”.

Френският национал не взе участие във вчерашната първа контрола на ПСЖ за лятото. Той обаче попадна в групата за турнето в Япония.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА