Last news in Fakti

16 Юли, 2022 18:20 2 662 2

Хълк: Свалих 6 килограма на мач, а после 4 часа не успях да дам проба за допинг контрол

  • хълк-
  • футбол-
  • атлетико минейро

Накрая се оказа, че съм изпуснал полета за Бело Оризонте, защото беше 4 часа сутринта

Хълк: Свалих 6 килограма на мач, а после 4 часа не успях да дам проба за допинг контрол - 1
Снимка:

Бившият бразилски национал Хълк, който сега играе в Атлетико Минейро, преживя истински кошмар при загубата от Фламенго за Купата на страната. Отборът му се прости с мечтите си за трофея, след като отстъпи в реванша на "Маракана" с 0:2. Първият двубой от осминафиналите бе спечелен от Атлетико Минейро с 2:1.

Освен поражението той преживя истинска одисея по време на мача и в часовете след него и със сигурност няма да го забрави.

Нападателят завърши срещата дехидратиран, а след това се оказа, че е изгубил 6 килограма по време на сблъсъка на "Маракана". След това беше извикан на антидопингов контрол, където прекара много повече време от обичайното.

"Беше изтощително. Бях уморен. Започнах мача с 97 килограма и го завърших с 91. После 4 часа не успях да дам проба за допинг контрол. Трябваше да изпия огромни количества вода, за да уринирам. Накрая се оказа, че съм изпуснал полета за Бело Оризонте, защото беше 4 часа сутринта", обясни Хълк.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХАх

    5 0 Отговор
    То тия анаболи е само водна задръжка тоя си е изпи кал килата.
  • 2 Гриша Филипов

    1 0 Отговор
    Начи накрая е бил към 120 кг.Трансформърс 5.Вероятно краката са му кухи, има пет търбуха и празна глава.Иначе къде ще побере 30 л вода?!Разбира се Хълк е преувеличил и айде да пишем, че е истина.