Last news in Fakti

16 Юли, 2022 20:45 2 020 14

Саша Илич: Сами сме си виновни, играта ни бе много далеч от моите представи

  • саша илич-
  • цска-
  • локомотив софия-
  • футбол

Още преди мача говорихме, че ще имаме проблеми, ако не влезем както подобава

Саша Илич: Сами сме си виновни, играта ни бе много далеч от моите представи - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на ЦСКА - Саша Илич, бе доста разочарован от играта на "червените" футболисти. Сръбският специалист добави, че отборът трябва да наблегне на повече тренировки, за да бъде по-ефикасен в последната третина.

"Начинът, по който ЦСКА игра днес не е подобаващ на начина, по който аз си представям, че ще играе. Сами сме си виновни, че им позволихме да поведат. Впоследствие играта умишлено беше много накъсана по различни причини, но сами се докарахме дотам".

"Още преди мача говорихме, че ще имаме проблеми, ако не влезем както подобава. Локомотив се възползва от това. Не тренираме само статични положения, проблемът е, че създаваме малко от игра. Единствено можем да тренираме повече и да сме по-ефективни в атака".

"Наблюдавахме две контроли на Македония в България. Качествен отбор са и могат да ни създадат много проблеми. Не знаем къде ще играем, но когато разберем, ще се напаснем към терена", завърши Илич.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нови трябват

    15 8 Отговор
    ЦСКА за да се справи с тази престъпна организация наречена БФС, трябва да се подготви да играе мачовете си срещу 14 човека!!! За това трябват нови офанзивни футболисти! Лазар, Станислав, Гарсез, Кръстев... могат да са резерви в ЦСКА, но не са за титуляри!!! Трябват четирима нови, но с голяма класа в нападение, така че съдиите да не са основен фактор за мачовете на ЦСКА!!!

    Коментиран от #3, #10

  • 2 ИЛИЧ

    16 3 Отговор
    ЗАЩО ТИ ТРЯБВАШЕ ДА СИ СЛОЖИШ ТАРАЛЕЖ В ГАЩИТЕ...

    Коментиран от #5

  • 3 Припок

    11 12 Отговор

    До коментар #1 от "Нови трябват":

    Хаха смешко ти гледа ли мача Локото ви претрепаха. Отново късметлииски гол от корнер. Вие една атака нямахте, но пак съдията ви пречи, колко е жалко да си припок.

    Коментиран от #12

  • 4 Баце

    14 7 Отговор
    Със свободни агенти , толкова. Българи трябват. Аман от ментета. Ментетата да си ходят в Ловеч
  • 5 ИЛИЧ НЕ Е ВАЖЕН

    12 10 Отговор

    До коментар #2 от "ИЛИЧ":

    ВАЖНОТО Е ДА СЕ МАХНЕ НЕЗАБАВНО ТОВА БФС! Докато не се разкара това корумпирано и подчинено на Гела БФС, винаги ще има двойни стандарти! Подариха измислена дузпа на Локо Сф за рикошет в бедрото от 50 см, а вчера не дадоха две дузпи за игра с ръка без никакви рикошети на мача Ботев Враца и Ботев Пловдив! ВЪН МАФИЯТА ОКУПИРАЛА ФУТБОЛА НИ!

    Коментиран от #6

  • 6 Добре бе, пич

    12 5 Отговор

    До коментар #5 от "ИЛИЧ НЕ Е ВАЖЕН":

    Даже да беше спечелен този мач от Литекс, ти явно си им фен, хареса ли ти как играят. Ами то е мъка да ги гледаш. Не може това отборче да е наследник на славния някога клуб ЦСКА. Сега гледам и двата отбора които носят тези букви, ами тоя шампионат числото ще ви съдере задниците. Иначе аз знам, че моят ЦСКА го няма.

    Коментиран от #7

  • 7 Баце

    13 7 Отговор

    До коментар #6 от "Добре бе, пич":

    Цял мач нямаме положение за гол, после съдията виновен, слънцето силно , вятъра насрещен...... Ментета , жужето пак излъга . Да си ходят в Ловеч
  • 8 1234

    8 5 Отговор
    В стартовия състав трябва да има максимум 3 на чужденци,тоя анонимник де Нойер що го взеха ,провали мача днес,да играе някой от школата,махат най кадърния тренер Пенев и вземат сръбско менте послушко

    Коментиран от #9

  • 9 Баце

    9 6 Отговор

    До коментар #8 от "1234":

    Виж в числото колко легенди на ЦСКА има , виж и при тирето. Тук са повече легенди на Литекс. А и куция докато движи нещата , така ще е
  • 10 ЦСКА

    8 5 Отговор

    До коментар #1 от "Нови трябват":

    СЪДИИТЕ И БФС СА ЯСНИ! ТЕ РАБОТЯТ ОТКРОВЕНО СРЕЩУ ЦСКА ПРИ ТОВА БЕЗ ДА СЕ КРИЯТ! НО ЦСКА НЯМА НИТО ЕДИН ФУТБОЛИСТ,КОЙТО ДА ВНАСЯ ОСТРОТА В АТАКИТЕ! НИТО ЕДИН! НОВИЯ СЪРБИН НЕ СТАВА, ГАРСЕЗ НЕ Е ПРЕОДОЛЯЛ НИТО ЕДИН ФУТБОЛИСТ, КРЪСТЕВ НЕ Е ВКАРАЛ И ГОЛ, И КОЛКОТО И ДА ХВАЛЯТ ШОПОВ, БАВЕН Е И НЯМА ДА СТАНЕ ПО БЪРЗ ФУТБОЛИСТ! НИКОЙ НЕ СПРИНТИРА И НЕ ПРЕСИРА!
  • 11 Правилник

    7 1 Отговор
    Настоящ инструктор и лектор на съдии Детелин Баялцалив коментира съдийското решение:

    "Според правилника, след като има рикошет от коляното, играта с ръка не може да се счита за умишлена и дузпа не трябва да бъде отсъдена. По-лесно би било да се обясни защо това не е дузпа, отколкото - защо е отсъдена такава."

    Коментиран от #13, #14

  • 12 Бухахаха

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "Припок":

    Като му гледам плюсовете, поне дванайсет човека са се занимавали с полска работа през това време.
  • 13 Ами

    2 1 Отговор

    До коментар #11 от "Правилник":

    Какво очакваш да каже бивш служител на Припока.
  • 14 Наш БГ ВАР

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "Правилник":

    "Игра с ръка не се счита за нарушение, когато топката рикошира от тялото, крака или главата на същия този играч, негов съотборник или съперник, който се намира близо до него и след това докосва ръката му."
    Проблемът е че заводските настройки на Бг ВАР се правят в Разград!