Last news in Fakti

16 Юли, 2022 21:54 3 494 0

Барбоса с 27-а победа от 27 мача, като 10 от тях са с нокаут (ВИДЕО)

  • бокс-
  • спорт-
  • wbc-
  • арнолд барбоса джуниър

Срещата бе пред около 3000 души в препълнената до горе зала в Темекула, Калифорния

Барбоса с 27-а победа от 27 мача, като 10 от тях са с нокаут (ВИДЕО) - 1
Снимка:

В сблъсък на непобедени претенденти в категория полусредна №8 на WBO и №11 на WBC Арнолд Барбоса Джуниър победи с единодушно решение след 10 рунда Даниелито Сория – Зоро, №10 на WBO, в петък вечерта. Това бе 27-а победа от 27 мача за Барбоса, като 10 от тях са с нокаут.

Срещата бе пред около 3000 души в препълнената до горе зала в Темекула, Калифорния. Барбоса надви Зоро в тежък и равностоен бой, в който в края съперника бе по-агресивен. Съдиите присъдиха 98-92, 97-93 и 97-93 за Барбоса Младши, който не се бе качвал на ринга 11 месеца.

„Бях малко ръждясал“, обяви победителят след мача „Все пак не съм се боксирал доста време. Вече няма да бъда бездеен толкова дълго. Ще се бия редовно. В края бях дебалансиран. Сега искам да срещна Теофимо. Или ще се прицеля в титлата, или бой с него“.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА