Last news in Fakti

22 Юли, 2022 13:07 1 551 2

Истински дуел ще се води за един от титулярите на Левски

  • хосе кордоба-
  • левски-
  • футбол

Вчера защитникът изигра поредния си силен мач със синята фланелка при победата над ПАОК (2:0) в Лигата на конференциите

 Истински дуел ще се води за един от титулярите на Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Истински дуел ще се води за един от титулярите на Левски, тръбят медиите в родината му. Става въпрос за Хосе Кордоба.

Вчера защитникът изигра поредния си силен мач със синята фланелка при победата над ПАОК (2:0) в Лигата на конференциите. Междувременно пък стана ясно, че интерес към него проявява още един отбор от Испания, пише "Мач Телеграф".

Досега се знаеше, че 21-годишният талант е желан от Леганес, който дори е изпратил оферта на стойност 1 250 000 евро. Подобна сума в Левски не са виждали отдавна. Сега обаче се оказва, че следващото предложение за бранителя може да е още по-високо. Причината е, че и Кадис също има интерес към него и е готов да вдигне мизата.

На този етап обаче това са по-скоро спекулации, като Станимир Стоилов заяви, че предложенията, които са пристигнали на "Герена" са далеч по-скромни и затова и от клуба ги отклоняват без много да се замислят.

След доброто представяне на Левски снощи обаче няма да е изненада, ако офертите към играчи на клуба станат наистина сериозни. Това важи с особена сила за бразилеца Уелтон.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Велико Търново

    3 1 Отговор
    Половината от трансфера е за Етър! Те го дадоха безплатно на Левски с тази опция при трансфер!
  • 2 Лост

    1 2 Отговор
    И къде ще е дуелът? Билети ще продават ли? А може петобой или многобой да се получи?