Last news in Fakti

27 Юли, 2022 12:30 1 065 1

Треньорът на Ботев Пд вече е набелязал наследника си

  • азрудин валентич-
  • ботев пловдив-
  • футбол-
  • треньор-
  • артур ованесян

Босненецът иска да завещае "жълто-черните" на арменеца Артур Ованесян

Треньорът на Ботев Пд  вече е набелязал наследника си - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Ботев (Пловдив) - Азрудин Валентич, който държи цялата спортно-техническа власт в клуба, вече е набелязал наследника си, пише "Мач Телеграф".

Босненецът иска да завещае "жълто-черните" на арменеца Артур Ованесян, който към момента е треньор на Ботев (Пловдив) II. Последният дойде в Коматево именно по настояване на Валентич и първоначално му беше водещият помощник-треньор в щаба на първия отбор.

Има вероятност промяната да стане още след реванша с АПОЕЛ (Никозия), ако "канарчетата" отпаднат от турнира. По-вероятно е обаче рокадата да осъществи в по-късен етап, но при всички положения именно Артур Ованесян ще замени Валентич начело на "канарчетата".

Той е роден на 20 февруари 1985 година в Армения. Работил е в отборите на Виста, Кизилжар, Уратру и юношеския национален отбор на Армения. Преди да се присъедини към "жълто-черните" той бе част от тима на датския Фремад Амагep, който доскоро беше собственост на Антон Зингаревич.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСМАЙЛ

    0 0 Отговор
    Отавкаааааа КАУНЬ