Last news in Fakti

1 Август, 2022 08:43 3 240 4

Пике клекна пред Шакира: Отказва се от попечителството над децата си

  • жерар пике-
  • шакира-
  • барселона-
  • футбол-
  • деца-
  • развод

В Испания говорят, че причина за обрата в намеренията на Пике е разкриването на поредната му мръсна тайна

Пике клекна пред Шакира: Отказва се от попечителството над децата си - 1
Снимка: БГНЕС

Футболистът на Барселона - Жерар Пике най-вероятно ще се откаже от попечителството над децата си. След като любимата му Шакира прекрати връзката им заради поредната изневяра, защитникът бе решен на всичко, за да остане близо до Саша (7 г.) и Милан (9 г.), но според последните слухове е склонен да приеме офертата ѝ.

Преди дни тя му предложи 2 милиона долара, за да плати всичките си дългове и да започне начисто, както и обеща да му осигурява по пет билета в първа класа за отиване и връщане до САЩ, за да вижда децата.

В Испания говорят, че причина за обрата в намеренията на Пике е разкриването на поредната му мръсна тайна.

Журналистът Пипи Естрада, който е и фен на Реал Мадрид, обяви публично как Пике и останалите футболисти търсят красавици в интернет, допълвайки, че е виждал неща в нощни клубове с участието на футболиста, които не съответстват на определението "добър съпруг".

Естрада обяви, че Пике и колегите му първо си харесват красавици в интернет, след което друг праща предложение за среща и ако има интерес от отсрещната страна, посредникът урежда всичко.

"Те никога не показват лицата си и никога не заговарят първи. Затова подобни флиртове трудно се докaзват. Обикновено се плаща на жената, за да си мълчи", обясни Естрада.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Люси Дяковска

    1 1 Отговор
    Тя от затвора ли ще му дава тези два милиона долара и билетите за самолет?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Ела

    3 0 Отговор
    Да се говори и обвинява без доказателства, е признак на глупост и нисък интелект. Не сме сигурни за нито една от въпросните изневери. Не знаем нищо за Шакира - възможно е медийният й образ изобщо да не отговаря на истинския. Защото това, което виждаме, е медиен образ. Виждаме това, което ни позволят. А и Пике не е съпруг. Те са любовници, които живеят заедно без брак. Съпруг ставаш след подписан брак.

    Коментиран от #4

  • 4 Пипай Парапета

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Ела":

    Няма как да сме сигурни за нито една от въпросните изневери, още по-малко за Шакира. Зад медийният образ на всяка една "ЗВЕЗДА" стоят екипи от стотици души. И те никога не отговарят на истинския, защото това, което виждаме, дори не е медиен образ, а създадена индивидуална легенда. Виждаме НЕ това, което ни позволят, а това което те искат ние да виждаме. Да, Пике не е й е съпруг, но те дори не са любовници, които живеят заедно без брак. Баба ми казваше, че жена която живее с мъж без брак е безплатна прости........утка.