Last news in Fakti

3 Август, 2022 08:47 2 622 3

Роналдо вбесил всички в Ман Юнайтед

  • кристиано роналдо-
  • манчестър юнайтед-
  • ерик тен хаг-
  • футбол

37-годишният футболист размени остри реплики с наставника и бе заменен на полувремето, а впоследствие реши да напусне стадиона 10 минути преди края на срещата и не остана за разбора след мача

Роналдо вбесил всички в Ман Юнайтед - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг е останал ядосан от поведението на нападателя Кристиано Роналдо в неделя, твърди "Сън". Тогава португалецът се включи за пръв път в контролите от предсезонната подготовка в мача с Райо Валекано (1:1) след само две тренировки с отбора.

37-годишният футболист размени остри реплики с наставника и бе заменен на полувремето, а впоследствие реши да напусне стадиона 10 минути преди края на срещата и не остана за разбора след мача.

Диого Далот, който не бе част от групата за мача и изгледа двубоя от трибуните, също си тръгна по-рано.

"Проява на лош вкус е да си тръгнеш по-рано, когато си взел участие в мача. Различно е, когато не си играл и си гледал от трибуните. Очаква се някой, който е бил на терена, да остане до края и да изслуша разбора на треньора. Освен това много хора бяха дошли на стадиона специално заради Роналдо, а той реши да си тръгне и да не ги поздрави след края на двубоя", сподели човек от клуба.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1914

    8 14 Отговор
    Роналдо,най великия футболист в историята на футбола,може да си го позволи.А кой беше този Тен Хаг?

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.