Last news in Fakti

4 Август, 2022 10:27 940 1

Матайс де Лихт изрази възхищението си от Кристиано Роналдо

  • матайс де лихт-
  • байерн мюнхен-
  • кристиано роналдо-
  • ювентус-
  • манчестър юнайтед

Роналдо се завърна в Манчестър Юнайтед през 2021 година, а през това лято Де Лихт премина в Байерн

Матайс де Лихт изрази възхищението си от Кристиано Роналдо - 1
Снимка:

Новото попълнение на Байерн Мюнхен Матайс де Лихт изрази възхищението си от португалската мегазвезда Кристиано Роналдо. Двамата имаха съвместен период в италианския Ювентус, преди пътищата им да се разделят. Роналдо се завърна в Манчестър Юнайтед през 2021 година, а през това лято Де Лихт премина в Байерн.

“Той има страхотен характер, разговаря много със съотборниците си и е винаги готов да помогне на по-младите играчи. Скоро ще стане на 38, а изглежда на 24 и продължава да бележи голове. Можем само да му се възхищаваме.

Свърши страхотна работа в Ювентус, бележеше и беше страхотен съотборник. Ако ме попитате кой е номер 1 в наказателното поле, веднага ще посоча именно него. Трябва постоянно да бъде следен, защото в противен случай ще отбележи”, коментира нидерландецът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 днес

    0 0 Отговор
    Кой бута и лъже това момче, че е футболист. Та Спас Делев го направи да скърца само за 45 минути. Този ДеЛихт е неориентиран, объркан и уплашен на игрището.