Last news in Fakti

3 Август, 2022 09:17 1 950 3

Меси прочувствено послание към Луис Суарес

  • лионел меси-
  • луис суарес-
  • футбол-
  • псж-
  • насионал

Меси бе един от най-близките приятели на Суарес на „Камп Ноу”, а това си личи и от обръщението на аржентинеца към нападателя на Уругвай

Меси прочувствено послание към Луис Суарес - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Пари Сен Жермен – Лионел Меси, използва социалните мрежи, за да отправи прочувствено послание към бившия си съотборник в Барселона Луис Суарес. Уругваецът напусна Европа след 16 години на Стария континент. За последно той игра в Атлетико Мадрид, но бе освободен и се завърна в бившия си клуб Насионал, въпреки интереса от редица европейски тимове.

Меси бе един от най-близките приятели на Суарес на „Камп Ноу”, а това си личи и от обръщението на аржентинеца към нападателя на Уругвай.

„Хей, гордо, вече си там и искам да те прегърна и да ти пожелая всичко най-добро в тази нова страница за теб. Знам колко е важно за теб, че се завръщаш в твоята държава, в твоят дом, Насионал след толкова дълго време и колко е важно за теб да се подготвиш добре за световното след няколко месеца. Желая ти всичко най-добро”, сподели Меси в специално видео.

„Сега трябва да следя изявите на Насионал. Ние, феновете на Нюелс Бой нямаме добри спомени от Насионал, но както знаеш, мен ме е грижа за теб и съм насреща за каквото и да е било. Хей, гордо, както казах, желая ти всичко най-добро и се надявам, че скоро ще се видим. Голяма прегръдка! Чао”, каза още Лионел Меси.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 НуЛео

    2 1 Отговор
    Меси се оказа медиен балон.