Last news in Fakti

29 Октомври, 2023 10:23 885 1

Гол в последната секунда качи Ювентус на върха в Серия А

  • ювентус-
  • серия а-
  • италия-
  • футбол-
  • победа

Андреа Камбиасо се разписа в 7-ата минута на добавеното време

Гол в последната секунда качи Ювентус на върха в Серия А - 1
Снимка: БГНЕС

С гол буквално в сетния миг Ювентус си осигури победа с 1:0 над Верона в среща от 10-ия кръг на Серия А и това го изкачи на върха в класирането с 23 точки, предава БТА.

Андреа Камбиасо се разписа в 7-ата минута на добавеното време, а преди това две попадения на Мойс Кен за Юве бяха отменени.

След като наложи сериозна и интензивна преса в последния период от мача, Ювентус най-накрая получи награда за усилията си чрез Камбиасо. Той се разписа след лошо изчистване на защитата на гостите при удар на Аркадиуш Милик в гредата.

По-рано в мача Кен прати топката в мрежата след впечатляващ солов пробив, след който стреля. Но съотборникът му Душан Влахович леко отклони топката, а точно той се намираше в положение на засада. Разочарованието на френската звезда Кен не беше само това, тъй като след час игра друго негово попадение беше отменено. Той скочи най-високо и вкара с глава, но съдиите от стаята за видеопомощ (ВАР) видяха как удря с лакът в лицето защитника на Верона Давиде Фараони.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Новичок

    2 0 Отговор
    Г-н Каменов намалете "кенчетата" футболистът на Ювентус се казва Мойс Кийн.