Last news in Fakti

8 Май, 2019 16:29 14 711 62

Динко Велев: България е окупирана и разпродадена (ВИДЕО)

  • динко велев-
  • евроизбори-
  • евгения банева-
  • бно

Не е нормално това, което се случва със златото на България, коментира Велев

Динко Велев: България е окупирана и разпродадена (ВИДЕО) - 1
Динко Велев

Аз застанах зад самата партия Българско национално обединение (БНО), допадна ми идеологията ѝ. За Евгения Банева (която е водач на листата - бел. ред.) нещата са противоречиви. В момента няма как да кажем виновна ли е или не. Това заяви в студиото на ФАКТИ вторият в листата на БНО Динко Велев.

"В надпреварата за евродепутат реших да се включа понеже съм живял 13 години в Люксембург, познавам повечето от евросветилата като Жан Клод Юнкер, мадам Рединг, и след като се завърнах в България, реших да се занимавам с това", каза Велев.

В Люксембург той е имал собствен бизнес.

"В последните 15-20 години хората в България станаха лоши. Стигна се до това, защото масата няма достатъчно добър доход. Причината е, че България е окупирана. От 2007 г. до 2019 г. ние не сме дори в чакалнята на Шенген, никъде не сме", заяви кандидатът за евродепутат.

Според него страната ни реално няма дипломати.

"България е разпродадена, виждаме какво се случва с нашите природни богатства, знаете какво се случва със златото ни. Това не е нормално", коментира Велев.

Целия разговор с Динко Велев гледайте във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЦаряЕгол

    61 9 Отговор
    Много хора виждат, че царя е гол ... просто трябва все по-често за да изпратим новите си царе по живо по здраво. Българие ще пребъде, въпреки самите окупации, това дава само още сила за живот !

    Коментиран от #13

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Bahti

    43 3 Отговор
    Е те са Открих топлата вода и Шнура!
  • 4 Ха сега де

    82 23 Отговор
    Същите тези неща ги говореха много отдавна "Атака", напоследък и БСП, "Възраждане", а сега май вече почти всички узряха за истината. Така че крайно време да си върнем страната. Да изгоним от властта мафията, олицетворяванан от ГЕРБ!

    Коментиран от #6, #8

  • 5 дрт прч

    81 9 Отговор
    ДОШЪЛ СИ В БЪЛГАРИЯ И ЗА ОСЕМ МЕСЕЦА РАЗБРАЛ ЧЕ Е УЗРЯЛ ЗА ЕВРОДЕПУТАТ. ТОВА Е СМЕШНО. ЗА ОСЕМ МЕСЕЦА НЕ МОЖЕШ ДА НАУЧИШ САМО ЦЕНИТЕ НА ХРАНИТЕЛНИТЕ ПРОДУКТИ. ИСТИНАТА Е ЧЕ ТЪРСИШ НАЧИН ДА ИЗБЯГАШ ОТНОВО. АМАН ОТ ТАКИВА МЕРАКЛИИ.
  • 6 антрашпиц

    61 1 Отговор

    До коментар #4 от "Ха сега де":

    Изобщо не са узрели.Просто знаят какво иска да чуе народа ...
  • 7 ultra

    49 2 Отговор
    Аман вече от всякакви пишман-патрЕоти……….
  • 8 Доналт Тръмп

    35 14 Отговор

    До коментар #4 от "Ха сега де":

    Да изгоним ГЕРБ ,и кой да сложим, други боклуци ,на които сме яли калая така ли ,ВОЙНА трябва да обявим на който и ще да е ,това е само спасението , да ни завладява който и ще да е ,по добре ще е от сега.
  • 9 бай леонардо

    35 3 Отговор
    и понеже съм живял във Франция, познавам макрон и макроновица

    Коментиран от #10

  • 10 Бай Динко

    32 1 Отговор

    До коментар #9 от "бай леонардо":

    Язе, без да сам живел у Италия, съм познал бая макароне.
    Некои беа много криви.
  • 11 Никито

    13 0 Отговор
    А тебе не те ли е срам?
  • 12 ще дойда да ви измета

    37 4 Отговор
    динко, много ти е погрешна ориентацията щом симпатизираш на тия, сигурно и бащати е от тях. стой си в люксембург щом имаш "добър" бизнес и по-лека с популизма, виждам, че не си в час с РБ.

    Коментиран от #24

  • 13 ИМПЕРИАЛИСТ

    16 4 Отговор

    До коментар #1 от "ЦаряЕгол":

    Докато МОЧА се пъчи на сред София няма да се оправим!
  • 14 Хан Крум

    22 6 Отговор
    Прав е човека.България е отдавна Предадена ,продадена ,проядена и разпарчетосана.Чужди интереси вилнеят и разграбват каквото си пожелаят,не без участието на продажната политици,вече 30 години.Смучат всичко където и както могат,а което не могат им се поднася от еврородолюбците.Положението е трагично.Колят и трепята по начин по мъчителен и от 500 годишно турско " присъствие."
  • 15 250

    13 4 Отговор
    ВЕЛЕВ бай никой........
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 дявола

    17 0 Отговор
    БНО не е Българско Национално Обединение това е заблуда истинското е България Напълно Обрана
  • 18 jorkaev

    15 3 Отговор
    Казва се РЕПРАВАТИЗАЦИЯ.... на всичко, което се продаде и разпродава .... като се започне от Нефтохим, Енерго-разпределенията (във всичките й форми), консервна промишленост, тежки производства .. и т.н. Пълна конфискация на всичко, което някои хора не могат да докажат от къде е или се крият зад фирмени активи ......
  • 19 Дедо Шишарко

    15 2 Отговор
    Дали има разлика от Динко Вълев и Динко Велев?
  • 20 Дорде не изтрепе народа

    8 1 Отговор
    Едни 500 000 народни врагове оправия нема да има
  • 21 люксембург

    15 4 Отговор
    Един съвет от мен .Преди да интервюирате този така наречен господин беше добре да съберете информация за него ..Всичко което говори е пълна лъжа и измислица .За голямо съжаление в Люксембург го познават само определен кръг от хора които посещаваха неговия ресторант !!! Политиците които твърди ,че познава ги е виждал само по телевизията !!!!!! Имам лично обращение към него и ще си позволя да го напиша тук !!!Не те ли е срам да застанеш пред цяла България и да лъжеш хората "кой си " бъди мъж и се дръж достойно !!!! След помията която остави след себе си тук ,отиде и в България да съсипваш !!!!!Да пази Господ !!!!!!!Даже нямах нерви да догледам цялото интервю !!!!

    Коментиран от #33, #34, #57

  • 22 Ставрю

    6 1 Отговор
    Всичко може да се нареди, ноооо. Народа е страхливввввв. И политиците са го разбрали за това си веят баиряка. А да им спретне народа един пердах с национализация на жизнено важните отрасли да видим. Конфискация на палатите и в панделата на хляб и вода.
  • 23 Ани

    7 5 Отговор
    Аз живия в Люксембург и познавам този мизерник лично !това е е едно мекотело, подобие на мъж! Значи ако той познава Юнкер и Рединг,то и аз ги познавам,дават ги често по тв тук!
    Динко Динко наистина незнам как ставаш сутрин и се гледаш в огледалото,а и имаш наглостта да говориш за честност и почтеност, та ти незнаеш смисъла на тези думи!!
  • 24 Ани

    6 3 Отговор

    До коментар #12 от "ще дойда да ви измета":

    Той няма как да живее в Люксембург, защото тъпите му.номера само в България минават,затова и си би камшика и се прибра,а ресторанта му фалира,защото е супер бизнесмен 😂😂
  • 25 Жули

    7 3 Отговор
    И е безработен в България
  • 26 люксембург

    6 4 Отговор
    Това е направо деградация !!!Как е възможно такива хора да се толерират ?????Едната подсъдима била първа в листата !!!!Другия прави сравнения на златото със германски и люксембурски саламчета 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ до къде я докарахме да даваме поле за изява на хора с диплома за готвач " което няма нищо лошо",но да правиш кюфтета и картофи със сирене -не е същото като политиката !!!!!Да се засрами партията !!!!!А този господин да се замисли за какъв морал говори по точно !!!! Палячо
  • 27 Люксембург

    3 3 Отговор
    Аз също живея и в момента в Люксембург и то не 13 ами вече 20 години и за разлика от Динко никога няма да се върна в България да се кандидатирам за каквото и да било и да парадирам глупостите му.За разлика от него аз не пера пари нито тук нито някога в България. Той обаче понеже кранчето тук в Люксембург спря,реши сега отново да се сети ,че е българин и отново да живее на гърба на хората, за които иска да бъде техен „представител”. Познавам го мнооооого лично и честно казано бих искала да не го познавам и аз не съм единственият човек ,който желае това. Нека Динко си седи в неговия готвачески бранш и да не се бърка в политиката, че България ще проплаче.Пък и ако брат му Тошко не беше през цялото това време в ресторанта да готви,то Динко щеше да духа супата.А що се отнася за евросветилата ,които познава................ просто нямам думи за тоя лъжец и измамник. Мислете добре хора на кого да гласувате доверие ,но във всеки случай не и за мижатурки като него
  • 28 уйчо

    1 1 Отговор
    Който разпродаде БЪЛГАРИЯ да бъде съден от народен съд
  • 29 Ангел

    3 3 Отговор
    Динко го познавам лично, той е достоен човек, и всичко, което говори и казва, го мисли, и наистина ще застане твърдо на позицията, която заема. Ще отстоява позицията си и не е лаладжия като всички, на които се кланяте. Чета коментарите по-горе и не мога да повярвам, че има толкова злобни и заблудени хора, които явно нямат работа и им доставя удоволствие да плюят истинските българи.
  • 30 Елена Челушева

    3 5 Отговор
    Динко, ти си моят фаворит. Всичко, което се случва в държавата ни е хак. Нашата злоба, завистта ни и простотията ни личи под текстове, които четем. Обичаме да ни крадат, да ни лъжат, да ни манипулират. За мен Динко е един достоен българин, реализирал се и в чужбина и в България. Желая от цялото си сърце успех на изборите!

    Коментиран от #37

  • 31 Ива Георгива

    2 4 Отговор
    Познавам този човек лично!Никога не лъже,толкова е честен и достоен че надали всички вие тук с тези злобни коментари които чета сте по-добри от него.Защо не пишете с имената си?Как го познавате?Толкова сте смешни!Намерете някой по-добър и достоен или тези които са толкова ,,вещи” в политиката излезте вие и поведете България към по-добро!Но сте мишки зад фалшиви имена и коментари!!!Желая успех на Динко Велев с теб сме!
  • 32 Тодор Велев

    2 4 Отговор
    Динко Велев е моят брат с когото се гордея изключително много.Ако брат ми переше пари,аз нямаше да съм в кухнята и да работим 24/7.Жалко че този човек се върна в тази държава и се опитва да промени нашият живот.А тези негови български съграждани плют в лицето му.ЗАЩО?Имате нужда от някой с много пари който иска да краде още повече пари!Тогава ще повярвате предполам!Динко с теб и винаги ще бъда!УСПЕХ!!!
  • 33 Тодор Велев

    1 2 Отговор

    До коментар #21 от "люксембург":

    Люксембург как си спиш ли добре
    Напиши си ИМЕТО НЕ СЕ крий

    Коментиран от #36

  • 34 Фани Панова

    2 3 Отговор

    До коментар #21 от "люксембург":

    Явно имате много лични отношения с г-н Велев!Което ме навява на мисълта дали вие не сте г-жа Велева.Бившата съпруга на г-н Велев,понеже съм запозната с живота на Динко.Вие останахте в Люксембург със синът ви.Обедена съм че,няма кой друг да отдели толкова време в фалшиви обвинения,освен една разочарована бивша съпруга.Не е достойно да говорите за този човек така, защото вие самата нямате достойнство и сте жалка.Едно мекотело което не можа да приеме че този мъж е с друга жена.Позволявам си да ви пиша така понеже твърдите че в Люксембург всички го мразят,явно вие сте го обичали щом сте толкова запозната с живота му.

    Коментиран от #38, #40

  • 35 Ани

    2 3 Отговор
    Фани Панова, аз познавам Динко лично,това е един долен мизерник,който се мисли за много умен и голям тарикат.той е най-долнаят човек,а брат му Тодор не му отстъпва!
    Знам доста неща които нямам право да обсъждамтук,само ще ви кажа ,че човек който забравя че има дете и си вее онази работа не е човек за подражание!!
    Тъпизмите му само в България могат да минат!

    Коментиран от #43

  • 36 Ани

    1 3 Отговор

    До коментар #33 от "Тодор Велев":

    Както виждаш Тодоре с името си пиша и няма какво да крия!! Не те ли е срам да говори след като знаеш много добре какво направи любимият ти и честен брат! Направо ме е гнус от вас двамата ,ти не си по -добър от него ,не ме карай да си отварям устата!!
    Наглостта ви няма край
  • 37 Ани

    1 3 Отговор

    До коментар #30 от "Елена Челушева":

    Реализирал се в чужбина😂😂😂госпожите е зле да се информирати преди да говорите глупости! Но както казахте сама , вие обичате да ви лъжат ,а този е достоен за Оскар!
  • 38 Ани

    1 3 Отговор

    До коментар #34 от "Фани Панова":

    Госпожо не е хубаво да се говори ,когато нямате и бегла представа за какво става въпрос!!
    Този "мъж"(кавичките са точно употребени)е всичко друго ,,но Не и честен човек! Информацията е важно нещо само това ще ви кажа
  • 39 Христина

    3 3 Отговор
    Фани Панова - С цялото ми уважение към всички ,но вие как може да си позволявате да намексвате името на бившата съпруга на този господин !Вие имате ли някаква представа коя е тя и какво достойнство има тази жена !!!Никога не би си позволила да коментира -защото е смешно дори ....Много ви моля не си го позволявайте повече !Падате много ниско
  • 40 Христина

    3 3 Отговор

    До коментар #34 от "Фани Панова":

    Фани Панова - а Вие скъпа госпожице с умното си изказване ми напомняте на сегашната му съпруга !!!Ако имахте поне малко достойнство щяхте да си мълчите !!!Но вие дори не знаете смисъла на тази дума !!!!!Не могла да преживее че е с друга жена 😂😂😂😂.Ох ако можеше поне на малкия пръст да се мериш със бившата му !!!!!
  • 41 Христина

    2 3 Отговор
    Тошко ти част от платената реклама ли си ??? Чудя ви се на акъла 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️Как забравихте толково бързо кои сте !!!Няма лошо да подкрепяш брат си даже е достойно !!!!Ама да говориш за честност малко ми дойде в повече !!!!С нетърпение чакам да коментираш опита в политиката на брат си и личните му отношения с тукашни политици !!!Аз все си мисля че би могло да е подсъдимо да използваш името на тукашни лидери с цел твоята лична политическа кампания !!!!!!
  • 42 Христина

    2 3 Отговор
    Спрете !!!
  • 43 Дима Велева

    2 3 Отговор

    До коментар #35 от "Ани":

    Съжалявам че съпруга ми е общувал с хора като вас.Радвам се,че не ви познавам и никога няма това да се случи.Картината която рисувате с грозните си думи е ужасна.Съпругът ми никога не е изоставял детето си.Не си позволявайте да коментирате лични отношение между баща и син!А що се отнася до мен на кой ,,пръст” стоя аз,не сте вие човека който ще каже.

    Коментиран от #44

  • 44 Ани

    2 2 Отговор

    До коментар #43 от "Дима Велева":

    Това е реалността и моля не се правете на жертва! Точно вие! Съпрутът ви е долно подобие на мъж,а това че вие го подкрепате в долното му отношение спрямо бившата му съпруга и синът му,само доказва ,че сте си лека прилика!!

    Коментиран от #45

  • 45 Дима Велева

    1 2 Отговор

    До коментар #44 от "Ани":

    Вие гледайте Вас и кучето си.Не се месете в живота на хората.Ще приключа темата че започвам да приличам на Вас.

    Коментиран от #46

  • 46 Ани

    2 2 Отговор

    До коментар #45 от "Дима Велева":

    Можете само да се надявате да заприличате на мен!!
    Смешни и долни хора сте вие и той!!
    И не ви е срам да си отваряте устата, само че госпожо ако аз и още няколко хора си отворим устата, ще се чудите къде да се скриете!!
    В живота всичко е въртележка и се връща,така че рано или късно всичките мизерии,които сте направили и все още правите,ще ви се върнат тъпкано!!

    Коментиран от #48, #59

  • 47 Христина

    1 2 Отговор
    Дима Велева - Вие като настояща съпруга не биваше да започвате темата !!!Ако бях на ваше място бих замълчала би било във ваша поуза !!Напълно сте права личния живот не бива да се коментира на такива места !!!Но когато някой се показва в национален ефир би трябвало да е наясно че подлежи на такива коментари !Още повече когато изречените думи от самия него са смехотворни !!!Незнам дали вие съжалявате че е контактувал с хора като нас !Но аз самата искрено съжалявам ,че той си провали живота поради много причини !!!! Пожелавам ви ,никога да не минаване по пътя на бившата му съпруга !!Която е майка и жена достойна за оскар !!!!!!!И ви пожелавам личния ви живот да не излиза на показ -защото съм сигурна ,че няма да се гордеете със себе си !!! А относно това да заприличате на нас - би било много добре ако наистина приличате! Моля ви за въздаржание по темата за баща и син -не ви прави чест -точно на вас !!!! Дръжте се достойно като майка на 2 деца .Точно на мен не ми обяснявайте кои кого не е изоставил !!!! Нека наистина приключим темата.Единственно и само поради уважение към Майката и най -големия му син !!!!! Защото те заслужават такова
  • 48 Дима Велева

    0 2 Отговор

    До коментар #46 от "Ани":

    Аз от вас взимам пример за този така наречен срам!Ако имате какво още да кажете за мен или за съпруга ми ще потърся други действия!Не забравяйте че това е публично пространство и вие вече казахте много неща.Спрете да пишете глупости,за да не се наложи и да ги доказвате!Вече писахте че Динко ,,пере пари’’ можете ли да го докажете.Замисляте ли се какво въобще пишете?И всички други обиди,ако продължите с този тон наистина тези писанки няма да останат само тук!

    Коментиран от #49, #52

  • 49 Ани

    2 2 Отговор

    До коментар #48 от "Дима Велева":

    Незнам къде съм написала ,че пере пари,явно имате проблеми със зрението😂😂
    А всичко ,което съм казали е 100% истина и вие го знаете много добре!
    Така че не ми се правете на жертва и онеправдана!
    Истината боли нали!! А ако не знаете всичко най-добре говорете със съпруга си и го питайте какво е направил и продължава да прави!
  • 50 Христина

    1 3 Отговор
    Ах мила ми девойко 😂Не знам към кого се обръщаш с думите "пере пари "защото това не е мое изказване !!!А да ми говориш за срам !!!! От мен няма как да взимаш пример !!Много остра реакция 🤫🤫🤫.Видимо има от какво да се притеснявате !!!!! С най голямо удоволствие бих доказала каквото и да е било !!! Но смятам че не съм аз човека който трябва да го прави !!!Нека народния представител докаже че е достоен за това което претендира !!!А вие не си търсете причини да изкарвате пари със съдебни процеси !!!!!!!Замълчете мила госпожице !!!!!!Вече достатъчно казахте

    Коментиран от #51

  • 51 Дима Велева

    2 2 Отговор

    До коментар #50 от "Христина":

    Той г-н Велев много добре си знае правата и добре се справя с делата които води.Вашата актриса достойна за ,,Оскар’’ добре знае това.А за вас мила съм госпожа.....Лек ден ви желая дами 😀😀😀

    Коментиран от #53, #55

  • 52 Ани

    1 3 Отговор

    До коментар #48 от "Дима Велева":

    МНОГО е лошо да говориш с хора ,които са наясно с всичко нали Дима Велева🤔затова най-добре е тихичко се приберете ти и той в дупката от която сте излезли!
    Достойнството е нещо важно,вие не знаете смисъла на тази дума!
    Радвайте се,че не аз съм бившата му жена,че тогава България щеше да ви се види тясна!
  • 53 Ани

    1 3 Отговор

    До коментар #51 от "Дима Велева":

    М дааа още едно доказателство,колко много си радвате!само че мила госпожо ,съдебната система в Люксембург им България доста се различават,с тъпи български номера не се минава лесно!
    Всичко се връща,рано или късно!
  • 54 Христина

    2 3 Отговор
    Ах много сте ми мила госпожица даже !!!!! Госпожа -наричам жена достойна за уважение !!!!Нашата актриса наистина е достойна !!!!! Дай Боже всеки му такава жена ,майка и приятелка !!!!Еми вие сама си го казахте "делата които води " ,а защо ли !!!!!!! Аз наистина смятам да приключа тази пародия на диалог - защото нямам намерение да ви падам на нивото !!!Бъдете щастлива госпожице !!!!
  • 55 Ани

    1 3 Отговор

    До коментар #51 от "Дима Велева":

    Пожелавам ти един ден когато порастнеш и можеш да работиш,станеш като тази"актриса"!
    Да работиш на 2 места да си гледаш детето и хората да те спират по улицата за да ти казват,че им липсваш и че ти си била причината да идват там където си работила! Да вървиш с високо вдигната глава въпреки трудностите!
    Това мила ми госпожо е достойнство и честност!
    Нещо което вие никога няма да имате!
  • 56 Христина

    2 3 Отговор
    Браво Ани !!!!!!!Всичко е казано вече !!!!!!
  • 57 Иван

    2 2 Отговор

    До коментар #21 от "люксембург":

    вашият коментар е поради това че за вас човекът не е удобен за съжеление
  • 58 Иван

    3 2 Отговор
    Г-н Велев и Г-ж Велева винаги ходят с високо вдигнати глави и чест.Г-н Велев съвсем достойно стои зад думите си успех Г-н Велев
  • 59 Иван

    3 2 Отговор

    До коментар #46 от "Ани":

    каква уста да отворите вие като не затваряте и при положението че не са ви удобно и бълвате гущери и лава но за ваша жалост са щасливи а вие ближите рани който по вас редите със сол 😀
  • 60 Русева

    3 2 Отговор
    Обръщам се към всички, които уж го познават лично и пишат глупости .. Защо след като не го понасяте, гледате и коментирате видеото?! .. Запазете си мнението за вас защото е безсмислено и тъпо .. всички пишете едно и също, защото сте мизерни, скрити, мишки зад фалшиви имена, които нямат смелост да се изправят срещу него и да му го кажат в очите !!!! Нали го познавате лично??? .. ами кажете му го ЛИЧНО !! ..
    Г-н Велев пожелавам ви успех !!
  • 61 Ани Христова

    2 2 Отговор
    Хубаво е да дадем шанс на нови лица. Трябва ни нещо различно и това да е пътя на промяната, от който всички се нуждаем. Желая успех на Динко!
  • 62 Гюри

    2 2 Отговор
    Дине аз се гордея и вярвам в теб! Игнорирай хората с лоши намерения. Ти си достоен да заемеш тази позиция, доказал си го!