Last news in Fakti

9 Май, 2019 16:17, обновена 9 Май, 2019 21:33 12 314 38

Георгиев, "Движение 21": Най-големият губещ на тези избори ще е ГЕРБ (ВИДЕО)

  • данаил георгиев-
  • евроизбори

Призоваваме избирателите категорично да не се поддават на внушенията, че гласът за малка партия е загубен, каза той

Георгиев, "Движение 21": Най-големият губещ на тези избори ще е ГЕРБ (ВИДЕО) - 1
Данаил Георгиев

Ценното в участието на "Движение 21" в евроизборите е, че допринасяме за легитимността на изборите, за повишаване на избирателната активност, за участие на по-широк кръг хора в изборния процес. Това заяви в студиото на ФАКТИ водачът на листата на ПП "Движение" 21 Данаил Георгиев.

"Различното при нас са новите лица, експерти в своите области, за които политиката е средство за решаване проблемите на хората. Имаме нужда от хора, които да изпълнят институциите със съдържание. Очаквам ние да излъчим поне един депутат в ЕП, като насърчаваме нашите кандидати да водят преференциална кампания. Не мога да кажа дали това ще съм аз, но който и да е, ще бъде достатъчно компетентен за тази работа", каза Георгиев, който е специалист по международни отношения.

"Призоваваме избирателите категорично да не се поддават на внушенията, че гласът за малка партия е загубен и те трябва да изберат някой от големите, за да има смисъл тяхното участие в изборите. Смятаме, че е необходимо избирателят да даде ясен сигнал, че ГЕРБ не заслужават повече да бъдат на власт и трябва да бъдат отстранени от властта.

"Най-големият губещ на тези избори ще са те. Преяждането с власт е огромно, а това, което излезе наяве последните седмици и месеци е само върхът на айсберга. Няколко случая на даване на подкуп, злоупотреба с еврофондове - т. нар. "къщи за тъщи", но тепърва ще излизат резултатите от проверки на големите инфраструктурни проекти, с които Бойко Борисов се гордее - магистрали, мостове, ремонти на булеварди. Това е сърцевината на корупционната схема на ГЕРБ и би следвало тя да става ясна на българските граждани", коментира зам.-председателят на "Движение 21".

"Евроизборите трябва да дадат тон за обръщане на тенденцията на българската политика, тенденцията на затвърждаване на ГЕРБ като еднолична партия, която е успяла да завладее не само изпълнителната и законодателната власт, но да контролира добре и съдебната, както и голяма част от най-влиятелните медии. За смяната на този тип политика трябва да бъде даден сигнал. Надяваме се и ще се стремим да дадем начало на прелома и в местната власт, а включително и за предсрочни парламентарни избори", допълни Георгиев.

Целия разговор с Данаил Георгиев гледайте във видеото:


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Статистик

    55 14 Отговор
    за този юнак ще гласуват всичките му роднини вкл. тези по съребрена линия до 2-ро коляно

    Коментиран от #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Рибар

    42 10 Отговор
    Малките акулки мечтаят да умре некой голем кит, че да му оръфат месцата.

    Коментиран от #30

  • 4 Николай

    26 3 Отговор

    До коментар #1 от "Статистик":

    И роднините на Татяна Дончева
  • 5 qqqqqq

    33 67 Отговор
    ГЕРБ пак ще са първи. Искаим се на някой пинчери да вземат мръвката на питбула.
  • 6 Невярващ

    69 25 Отговор
    Вече вярвам само в живота и в смърта. На 52 години съм и 29год. слушам само обещания и не виждам много свършено. Тези които днес обещават, утре ще бъдат овълчени и ще забравят грандиозните си клетви. Вече не симпатизирам никому, но единственото което се направи в тази страна, беше по времето на Д-р Желю Желев и на ГЕРБ. По Ваньо Костовото време бе разсипана цялата икономика в доста дългосрочен план, Не остана нито селско стопанство, нито туризъм, пък да не говорим за промишленост. Стопихме се като народ. Имам четири деца, от кадърно по кадърно. Едното живее и работи в чужбина вече 5год. Скоро си беше тук за уж две седмици. На осмия ден не издържа, презавери си билета и каза:"татко, аз си заминавам да си дишам моя въздух". А това неуважаеми обещаващи не боли,то направо убива. Та...иначе казано стомната се счупи и трябва нова. Но няма вече майстори дето да я направят. Майсторите избягаха заради безпочвените ви обещания, да си дишат техния въздух, а ние оставаме тук за да има кого да лъжете.
    Не ви ли се повръща от самите себе си. На мен-ДА

    Коментиран от #8

  • 7 ХаХа

    20 7 Отговор
    Това наистина ме разсмя. А най-големият печеливш от тези избори ще е Движение-21!

    Коментиран от #9

  • 8 Вярващ

    23 30 Отговор

    До коментар #6 от "Невярващ":

    Ех този лош Костов, всичко погуби и унищожи. Друго си беше по времето на Андрей Луканов, Жан Виденов и Орешарски с Пеевски, ех мъка, мъка!

    Коментиран от #13, #15

  • 9 Невярващ

    18 4 Отговор

    До коментар #7 от "ХаХа":

    Явно си много малък и не си изживял всичко случило се през годините щом ти е смешно. Ама, смей се. Един ден и ти ще плачеш.
  • 10 ХА ХА ХА

    21 6 Отговор
    А БЕ МИШКО ТИ И ВСИЧКИ ПРЕБОЯДИСАНИ КОМУНИСТИ ЛИ ЩЕ СПЕЧЕЛИТЕ НАЙ МНОГО ГЛАСОВЕ ?!

    Коментиран от #14

  • 11 гостенин

    18 4 Отговор
    направо ужас отвсякъде ни заливат некакви мераклии за светло бъдеще и ако може да вземат големия кокал ма нали ви видяхме на всички избори Движение 21 даже не приближи бариерата ,камо ли да я прескочи , сега пък щели да бъдат първи ма драги нали требва и некой да ви избере само с роднини не става !!!
  • 12 червена шапчица

    19 5 Отговор
    тъп анонимник след изборите ще си в пълно забвение ти и твоето движенийце
  • 13 1234

    8 9 Отговор

    До коментар #8 от "Вярващ":

    Трай си бе гей соросоиден, нали има банани!
  • 14 бсп

    14 4 Отговор

    До коментар #10 от "ХА ХА ХА":

    Изгонените другари/комунисти най-много лаят от яд и бяс!И както казваш всички са пребоядисани като нея, сдс костов, х.иванов, зелени/червени и т.н.
  • 15 коментар

    12 2 Отговор

    До коментар #8 от "Вярващ":

    Ами тези дето си ги изброил точно те му направиха седесето 96-7 год.за да се хванем като удавници за сламка и му дадохме цялата власт и Костов им даде България в ръцете!
  • 16 rapon

    13 15 Отговор
    Крадлата Нинова и Ленчето Йончева са избор за изкуфели дъртаци . Залагам главата на жезъла си, че Бойко Борисов ще събере точките !
  • 17 КОЧА

    3 7 Отговор
    ТИ СИ БОЛЕН МОЗЬК ЧОВЕЧЕ НЕЩАСНО -НАКАЗАНО ОТ ГОСПОДА -ЖИВЕЕШ В АДА НА ЕВРОПАТА -НЕЩАСНИК - ИЗМАМНИК КРАДЕЦ - ЩЕ ТИ СЕ СЛУЧИ ЗЛО ......................
  • 18 КОЧА

    9 13 Отговор
    РАДЕВ ИЗМЕННИК НИНОВА НЕЩАСНА БАБИЧКА --ГРЕШНИЦИ ЧЕРВЕНИ - ЕГОИСТИ КРАДЦИ ..................................................
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Той

    10 1 Отговор
    Трябват ни Крумовски закони.
  • 21 дявола

    7 2 Отговор
    Вие пък кои бяхте кой ви познава
  • 22 абе

    8 3 Отговор
    Абе за Татяна Дончева от клана БСП няма да гласувам!!!!
  • 23 ИВАН

    3 4 Отговор
    До 6-ти коментар, ми да си си възпитал келешите и на малко патриотизъм, та тука да си проявяват кадърноста, а не само да душат къде е по-лекото и далаверката ... С Днем Победьй !

    Коментиран от #38

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 безпартиен

    4 4 Отговор
    Цветанови сие ще прилапат грандиозните комисионни от американците заради излишно скъпите за нас- бедните данъкоплатци самолети,много им дреме за тия избори-те вече си осигуриха и пра-пра внуците с богатство..на наш гръб...като сме овче стадо,едни мамалигари вече са по-добре,ама там секуритате не го разсекретиха,и нямаше толкова мутри ,а сегашните им управници не смеят да крадат като нашите наглеци-там прокурорите са страшилища,не като цацарката смотан..
  • 26 гнида

    3 1 Отговор
    Тия боклуци до сега къде бяха ? Когато гроб смучеше народна кръв мълчаха като пусита .... Сега като идват избори лаят , че са от добрите ! Политически трупове пожелавам ви по-малко от 100 гласа ! И закон за праг за партии и д-я поне 30 000 подписа !
  • 27 реалиста

    3 4 Отговор
    колкото и да не ми се иска,герб ще спечелят изборите

    Коментиран от #33

  • 28 Просто статистика

    0 4 Отговор
    Малко встрани от темата, но пак за великите гейберски строежи - онзи ден вече има пропаднал и сцепен асфалт на елипсовидното "кръгово" във Варна! Отделно, че половината се е наводнило, та колите са станали на лодки?!

    Коментиран от #32

  • 29 Давид

    3 1 Отговор
    Народа е този , който губи . От разделението с която всяка партия , движение или както там се нарича всяко едно сдружение на хора с определени интереси проповядва самостоятелна идеология . Това не води до обединение а до разделение , което най много прераства в коалиция от интереси на няколко такива общества . Проста алгебра . Трябва ни истински лидер . Да опрости нещата , да спрем разделението и да поемем път на възход . Трябва ни герой . Български . Всеки друг експеримент е време , което ще бъде записано като преход . Прехода трябва да бъде спрян , трябва да преминем в ерата на възход .

    Коментиран от #31

  • 30 Баба Вуна

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "Рибар":

    Не бабиното! Те са от едно котило! Само дето играят ролята на Тодор Колев от филма" Двойникът" ами те са внуците на управляващите, не го ли захванахте!?
  • 31 Хаджи хаджи Българин

    1 1 Отговор

    До коментар #29 от "Давид":

    99% истина, ако нямаше 1% еврейска намеса! Давид е най-голямата българското име от 1000 години насам!
  • 32 Баба Вуна

    2 1 Отговор

    До коментар #28 от "Просто статистика":

    Да живее Винету! Обичам американски- Евро- Доларови- трансатлантически ценности, за живота на коренното население , на Америка! Интегрирано в новите ценности!
  • 33 Баба Вуна

    0 2 Отговор

    До коментар #27 от "реалиста":

    Кофите за боклук, станаха пренаселени! Това да не е гарсониера в Младост- през 1988 г!
  • 34 Един

    1 2 Отговор
    Движение 21, а защо не 69 ;)
  • 35 лошото е че

    1 1 Отговор
    до коментар16 rapon-Жезъла отдавн си го загубил освен да си хванал друг жезъл
  • 36 kkkkkk

    1 1 Отговор
    С номер 3 в интегралната бюлетинаи ВМРО!
  • 37 Антисоциалист

    1 1 Отговор
    Господа, гласовете за малките партии са безусловно загубени. Партиите не управляват - управляват общества, а партиите са им поръченци. Партиите са части на механизма за управление - включително на изборите; партиите са и оправдание на управляващите общества, че управляват. "Легитимност" е "оправдание". Господинът, поради невежественото си чуждопелтечене не знае смисълът на чуждицата, та признава тъкмо това: "... допринасяме за легитимността на изборите...". Това му е и заръчаната цел. Неговите господари пък разчитат на внушаваното от самите тях на масите невежество. Да, малката му и несъществена партия е създадена да оправдае победата на големите поръченци - големите партии. Гласувайте за партията му за да е оправдан - "легитимен" хонорара му...
  • 38 Невярващ

    0 1 Отговор

    До коментар #23 от "ИВАН":

    Ти не можеш да говориш за възпитание, че като ти следя мисълта, твоя патриотизъм до никъде не те е докарал. Не можеш да говориш че са келеши децата ми, тъй като не ги познаваш, аз твоите не засягам....нали. Вероятно можеш да ги издържаш с 500лв заплата, или нямаш нискостоящи. Ако е така....разбирам те. Но това не граничи с патриотизъм, за който говориш, а с глупост и страх да направиш нещо по-добро за себе си. Явно толкова са успели да те ВЪЗПИТАТ. И......келеш си ти!!!!!