Last news in Fakti

31 Януари, 2013 13:05 8 022 2

Виновник за пожара в Бразилия опита да се самоубие

  • бразилия-
  • пожар-
  • клуб
Виновник за пожара в Бразилия опита да се самоубие - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Един от съсобствениците на бразилския нощен клуб Kiss в град Санта Мария, където при пожар загинаха близо 240 младежи, е опитал да се самоубие, съобщи Си Ен Ен.

Според информацията, Елисандро Сфор, който също като десетки пострадали при инцидента в момента се намира в болница заради отравяне с газове, е пробвал да се обеси с помощта на подвижния душ в банята на лечебното заведение. Действията му били забелязани от охраняващите полицаи, които му попречили да сложи край на живота си.

Елисандро Сфор е един от четиримата арестувани като отговорни за пожара в дискотеката. Другите са неговият съдружник Мауро Хофман, както и вокалистът и техникът на рокгрупата, по време на чието изпълнение заведението е пламнало. Според разследващите при шоуто е била използвана пиротехника, неподходяща за закрити помещения.

Официалните данни по случая сочат, че 235 души са станали жертва на пожара, а около сто и досега са в болница с различна степен на увреждания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай хой

    0 0 Отговор
    Каквото търсил, това и намерил. Световни терористи.
  • 2 nikoi

    0 0 Отговор
    Вижте какво става на вън,а при нас при случая дискотека Индиго ко стана?!по една глоба и хайде бягай.Все едно са те глобили за неправилно паркирване. Много жалко.
Новини по държави: