Отидете към основна версия

4 Февруари, 2015 11:16, обновена 4 Февруари, 2015 11:16 23 845 32

Италиански костюм за S-Klasse

  • mercedes-benz-
  • s-klasse-
  • ares-
  • тунинг

Базираното в Модена тунинг ателие ARES представи пакет доработки за новия Mercedes-Benz S-Klasse. По замисъла на италианците щутгартската лимузина получава удължена средна част и още по-луксозен салон с две допълнителни кресла.



От ARES не съобщават с колко се увеличава габаритната дължина на автомобила. За сметка на това описват в подробности какви изменения търпи интериорът. Той е тапициран с кожа Nappa, на тавана се появява 17-инчов монитор, а за удобството на пътниците се грижат хладилник, две игрови конзоли и рутер за безжичен достъп до интернет.



Поиталианчената S-Klasse получава 6-милиметрови стъкла за по-добра шумоизолация, оригинални 21-цолови джанти, нова радиаторна решетка в стила на Maybach, аеродинамичен пакет от въглеродни нишки, оптимизирана спирачна система и скоростна кутия.



Двигателят също търпи доработка. Мощността на 6.0-литровия 12-цилиндров битурбомотор е увеличена от 530 на 600 к.с. Ускорението от място до 100 км/ч отнема 4.8 секунди, а максималната скорост е ограничена на 250 км/ч.



От ARES предлагат и бронирана версия на удължената S-Klasse. Цени не са обявени, тъй като особеностите на всеки автомобил се договарят индивидуално с клиента.

Засега тунинг пакетът на ARES съществува само виртуално, но това не пречи на италианците вече да набират поръчки. Тази практика е широко разпространена сред по-малките ателиета, които предпочитат да разработват проектите на компютър и едва след това да ги реализират за клиентите си.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • В Дубай щракнаха загадъчна G-Klasse

    Мистериозен Geländewagen, който напомня поразително на представения през 2012 г. прототип Ener-G-Force, бе заснет да се движи спокойно в трафика ...
    03.07.2017
    53 376
    14