Отидете към основна версия

15 427 10

Volkswagen-изиран ван Subaru

  • vw transporter-
  • subaru sambar

Като малки всички ние винаги сме искали да приличаме на по-големите батковци, това се е случило и с малкото бусче Subaru Sambar. То е вдъхновено от великия Volkswagen Transporter T1, който показа, че и вановете могат да бъдат красиви и в момента модела се продава за баснословни суми и рядко можем да видим такъв по пътната мрежа.

Азиатците от своя страна обичат да пресъздават такива култови машини по свой собствен начин, който трудно можем да възприемем. Като цяло създателите са се постарали и вътре и отвън, но резултата не е много задоволителен. Ако в предната част нещата изглеждат добре, то не можем да
кажем същото за страните и задницата. Вътре кожените седалки и махагоновия волан добавят малко уют, но изобилието от бяла пластмаса не ни понася.

Създаден за японския трафик този малък ван е от тъй наречените kei cars, поради размерите си и малкия двигател. Ако има някой достатъчно смел да се сдобие с този джобен Франкенщайн, бусчето се продава за цената 8000 долара, но хора и вкусове всякакви. Вече трудно нещо може да ни изненада в света на автомобилите.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Задава се новият VW Transporter

    На щанда на VW на автосалона в София ще се появи и новото поколение на Transporter - T6. Цели 65 години след създаването на култовия първи модел на ...
    27.09.2015
    5 567
    9