Отидете към основна версия

27 669 9

Прототипът на бъдещия Mercedes-AMG E63 остана на пътя

  • mercedes-amg e63

Един от най-интересните автомобили на германския производител Mercedes - E63 AMG се очаква съвсем скоро да бъде пуснат на пазара. Преди това обаче, той трябва да мине редица дълги тестове, в които да бъде проверяван на лимита на възможностите си. Това в случая е довело и до явна повреда или поне снимките от мрежата говорят така.

Автомобилът ще използва същия 4.0-литров V8 би турбо, като в сегашното поколение и нивата на мощност пак ще са две, но с леко повишение. Стандартното E63 се очаква да има мощност от 571 кански сили и 750 нютонметра, а най-бързата S версия ще премине границата от 600 конски сили с още 12 и ще има цели 850 нютонметра въртящ момент.

Скоростната кутия за модела ще бъде деветстепенната 9G-Tronic и ще предава мощност към четирите колела. Ускорението от 0 до 100 ще бъде 3.7 секунди за стандартната и само 3.4 секунди превръщайки го в най-бързия модел на AMG правен до момента. Битката се очаква да бъде яростна и от BMW също са наточили саби, като се очаква бъдещото поколение на M5 да има и задвижване на четирите колела.


 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини