19 Юни, 2016 21:30 27 668 9

Прототипът на бъдещия Mercedes-AMG E63 остана на пътя

  • mercedes-amg e63

Един от най-интересните автомобили на германския производител Mercedes - E63 AMG се очаква съвсем скоро да бъде пуснат на пазара. Преди това обаче, той трябва да мине редица дълги тестове, в които да бъде проверяван на лимита на възможностите си. Това в случая е довело и до явна повреда или поне снимките от мрежата говорят така.

 

Автомобилът ще използва същия 4.0-литров V8 би турбо, като в сегашното поколение и нивата на мощност пак ще са две, но с леко повишение. Стандартното E63 се очаква да има мощност от 571 кански сили и 750 нютонметра, а най-бързата S версия ще премине границата от 600 конски сили с още 12 и ще има цели 850 нютонметра въртящ момент.

 

Скоростната кутия за модела ще бъде деветстепенната 9G-Tronic и ще предава мощност към четирите колела. Ускорението от 0 до 100 ще бъде 3.7 секунди за стандартната и само 3.4 секунди превръщайки го в най-бързия модел на AMG правен до момента. Битката се очаква да бъде яростна и от BMW също са наточили саби, като се очаква бъдещото поколение на M5 да има и задвижване на четирите колела.


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Никой

    0 0 Отговор
    "Битката се очаква да бъде яростна и от BMW също са наточили саби, като се очаква бъдещото поколение на M5 да има и задвижване на четирите колела."
    Не, няма да бъде яростна. Кой ще си купи М БМВ 4х4?? Тея хора са полудели. По-добре РС6 тогава.

    Коментиран от #2, #6

  • 2 Бмв Фен

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Никой":

    Със сигурност ти няма да си купиш....
  • 3 Кукунумухакадум ХIII

    1 1 Отговор
    Аз първо ги тествам на NFS като им излезне торента и после си купувам. Много ме е яд, че чалгата се харчи само на немските марки - японските не търпят балканска простотия и веднага ме хакват с някое БМВ от 90-те...

    Коментиран от #4

  • 4 Summon

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Кукунумухакадум ХIII":

    В Канада, японските "мега яки коли" са едни от най-евтините, както и в сащ. Карай си ти в NFS, не че, последното можеш да го "свалиш" от някъде...

    Коментиран от #5

  • 5 Кукунумухакадум ХIII

    1 2 Отговор

    До коментар #4 от "Summon":

    Гледам, че тоя немски кошник са го стъписали на път без дупки! - И аз не пиша от БГ ама знам какво ще му се случи ако някоя Бг мутра/еса си го купи и налее БГ гориво и го пробва по Бг "хасфалт" .

    Бухай си чалгата на воля в Канада и показвай що е то БГ циганин зад граница!
  • 6 бмв е65

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Никой":

    ами който няма пари само може да завижда и злобее бмв си е марка

    Коментиран от #8

  • 7 гост

    0 1 Отговор
    Ами да свиква отсега как ще изглежда с вдигнат капак. То не са електроники, то не е чудо на техниката и една калпава част да има се почва със сервизните режими. Навремето колите са правени основно в немски заводи, от немски части, от немци. Сега се правят от части от света и все ще се намери някой, които е сгафил или ще има някой дефект. Но това вече не са мерцедес, а сбиротак, щом даже и двигатели на рено слагат, какво остава за качестовото. Няколко човека познавам с нови бусове и ванчета мерцедес, е всички са дали дефекти: спуката глава на цди или толквоа се огъва буса, че пука предното стъкло(старите мерцдедеси не пукат съответно при същото и по-голямо натоварване).
  • 8 Пешеходец

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "бмв е65":

    То и Трабант си е марка............
  • 9 тъйва

    0 1 Отговор
    аххаххаааааха старата песен на нов глас....не! старата песен и даже няма глас!хахахахахууууууууууууууууу