Отидете към основна версия

14 656 2

Бързи сливания и яростни "оскари"

  • най-интересното от седмицата

Ако преди 20 години някой бе пророкувал, че два от най-големите японски производители ще станат част от алианс, доминиран от френска държавна компания под ръководството на ливанец, роден в Бразилия, вероятно щяха да го обявят за душевно разстроен. През изминалата седмица обаче се случи точно това - Карлос Гон, наричан съвсем основателно "Убиеца на разходи", седна на трети шефски стол, оглавявайки не само Renault и Nissan, а и Mitsubishi Motors. В света на автомобилите явно няма невъзможни сценарии, а Вин Дизел като нищо може да излезе прав в нескромната си прогноза, че "Бързи и яростни" ще вземе "Оскар". Ето и някои други любопитни теми от последните дни.


Шефът на Renault-Nissan оглавява и Mitsubishi


Президентът на Renault и Nissan Карлос Гон най-вероятно пое и длъжността председател на съвета на директорите на Mitsubishi Motors. Така французинът с ливанско и бразилско потекло стана първият мениджър, оглавил едновременно три автомобилни производителя...


Вин Дизел: "Бързи и яростни" 8 ще вземе "Оскар"


Осмата серия на "Бързи и яростни" излиза на екран чак през април догодина. Създателите на филма обаче не подбират средства в стремежа да подгреят публиката още отсега. Поредицата открай време се харесва на масовата публика, но ако се вярва на последните изказвания на продуцента и изпълнител на главната роля Вин Дизел, новият епизод ще запише името си със златни букви в историята на киноизкуството.


Първа снимка на най-грамадния Jeep


Презентация на новата моделна гама на Jeep по време на дилърска конференция в Щатите разкри изображение на възродения Grand Wagoneer. Слухове за завръщането на луксозния гигант се появиха през 2012 г., но снимката е първото реално потвърждение на проекта.


Автомобилна България през очите на един руснак


"България не е особено богата на забележителности. Ето защо тук привличат туристи дори с помощта на тъжното съветско наследство", споделя впечатленията си от страната ни руски блогър с прякора ttweak.

 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини