Отидете към основна версия

10 880 5

Ново 20: Panamera Coupe

  • porsche-
  • panamera-
  • 928-
  • panamera coupe

Слухове за възраждането на култовото Porsche 928 циркулират отдавна из специализираните издания по цял свят. Класическото Gran Turismo с 2+2 места и дизайн на Волфганг Мьобиус става кола на 1978 г., но така и не успява да се отърве от презрителното прозвище "автомобил за сутеньори", което му лепват в началото на 80-те години на миналия век.

Напоследък клюките все по-често спрягат двуврат вариант на Panamera за възможен наследник на 928. Луксозното купе с разположен отпред двигател трябва само да се прости с чифт от вратите си, за да отговаря на дефиницията за такъв тип каросерии, която през последните няколко години бе размита тотално именно по вина на модели като най-голямото Porsche.

Как би могла да изглежда Panamera Coupe се е постарал да покаже известният автомобилен манипулатор Теофилус Чин. Трябва да се признае, че творението на малайзиеца има всички шансове за успех срещу големите GT-та на BMW и Mercedes-Benz, пък било то и като наследник на "сутеньорската" 928-ица.

 

Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини

  • Какво ще кажете за фермерски Land Rover?

    Само преди два дни ви показахме как би могла да изглежда Panamera Coupe. Това се постарал да нарисува известният автомобилен манипулатор Теофилус Чин. ...
    27.10.2016
    10 383
    2