Отидете към основна версия

19 999 26

Спускане с... Range Rover Sport

Обикновено за спускане се използват ски през зимата и колела през лятото, но тук се е намесил един малко по-различен обект. В последно време SUV автомобилите започнаха да изглеждат все по-"паркетно", но някои от тях оставят възможностите си прикрити и аристократът Range Rover Sport ще го докаже. Главната промяна, за да бъде възможно това, което ще видите са гумите - те дават нужното сцепление и контрол. Разбира се за безопасност са добавени и предпазна клетка, спортна седалка и многоточков колан, но всичко друго по автомобила е стандартно.

Зад волана е титанът Бен Колинс, който има участия в почти всички автомобилни шампионати по света - Formula 3, прототипите на Льо Ман, GT3 и още куп други. Той е и един от пилотите спрягани за митичния "Стиг" в предаването Top Gear, а и участва в каскадите по заснемането на общо три епизода от поредицата за Агент 007.

Състезанието Инферно е най-голямото аматьорско събитие в света на ските и се провежда от далечната 1928-ма година насам. Пистата с дължина от 14.9 километра започва от върха Шилтхорн и има респектиращата денивелация от 2170 метра.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини