Отидете към основна версия

7 523 3

Wrangler с двигател от Hellcat?

Смяната на двигателите, която в автомобилните седи е по-известна като чуждицата "суап", превръща някои невзрачни машини в буквални чудовища. Разбира се, всичко трябва да е извършено с усилването на много детайли в ходовата част, трансмисията и горивото. Точно с такъв проект ще се сблъскате при пускането на двата клипа, на които попаднахме в мрежата.

Създаден от Dakota Customs, този офроудър се е превърнал в нещо, което трудно успяхме да осмислим в първите секунди. Причината идва от 707 конски сили и 881 нютонметра, които принципно се намират в голям спортен седан с лепкави гуми, а тук те захранват Wrangler. Освен него, в автомобила са сменени колекторите с нови от Borla, две нови бензинови помпи Walbro, нов радиатор от CSF, нов всмукателен колектор, както и нов интерркулер. Тези промени говорят и за леко повишение на мощноста или близо 800 коня. Разбира се окачването е заменено с нови амортисьори от Fox, лифт кит и нови полуоски от RCV.

Цената на това озверяване е нескромната сума от 56 хил долара и подобренията на автомобила може да не му позволят да се кара по пътната мрежа, но тези, които постоянно искат да купуват огромни и скъпи офроуд гуми поради изпаряването им, не са много.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини