Last news in Fakti

15 Декември, 2016 01:44 7 521 3

Wrangler с двигател от Hellcat?

Смяната на двигателите, която в автомобилните седи е по-известна като чуждицата "суап", превръща някои невзрачни машини в буквални чудовища. Разбира се, всичко трябва да е извършено с усилването на много детайли в ходовата част, трансмисията и горивото. Точно с такъв проект ще се сблъскате при пускането на двата клипа, на които попаднахме в мрежата.

Създаден от Dakota Customs, този офроудър се е превърнал в нещо, което трудно успяхме да осмислим в първите секунди. Причината идва от 707 конски сили и 881 нютонметра, които принципно се намират в голям спортен седан с лепкави гуми, а тук те захранват Wrangler. Освен него, в автомобила са сменени колекторите с нови от Borla, две нови бензинови помпи Walbro, нов радиатор от CSF, нов всмукателен колектор, както и нов интерркулер. Тези промени говорят и за леко повишение на мощноста или близо 800 коня. Разбира се окачването е заменено с нови амортисьори от Fox, лифт кит и нови полуоски от RCV.

Цената на това озверяване е нескромната сума от 56 хил долара и подобренията на автомобила може да не му позволят да се кара по пътната мрежа, но тези, които постоянно искат да купуват огромни и скъпи офроуд гуми поради изпаряването им, не са много.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вранджи

    0 2 Отговор
    Най-добрият ДЖИП!
  • 2 копеле

    0 1 Отговор
    Ш....ното именце Jeep от тук идва
  • 3 Капачка

    0 1 Отговор
    Кашаш си поршето и някакъв Джип отзат ти дава зор да се махнеш защото си му бавен .......аси