Отидете към основна версия

3 920 6

Dinan и RevoZport на тема BMW M2 

Попаднахме на две интересни предложения за BMW M2. Едното идва от американските специалисти Dinan, като то обхваща механичната част - мощността и окачването. Китът, който има обща цена от 10465 долара включва нови стабилизиращи щанги с полиуретанови тампони, нови регулируеми фиби и регулируеми амортисьори за подобрена стабилност.

Мощността пък, може да достигне до 470 конски сили и цели 620 нютонметра, като това е възможно благодарение на нов контролен блок Stage 4 Dinantronics, нов турбокомпресор, нов междинен охладител, нова система за въздух и нова изпускателна система.

Второто предложение е на RevoZport и то добавя визуални решения с много въглеродни нишки. Всичко започва от предницата на автомобила - нов по-нисък лип спойлер, нови въдуховоди и малки крила, които да добавят притискателни сили. Предните калници, които са изработени от въглеродни влакна имат малки топлоотводи, които приличат на тези на Porsche GT3.

Капакът на автомобила също може да бъде изработен от въглеродни влакна, като това намалява и килограмите. Страничните прагове са значително по-агресивни и добавят визуална завършеност но другите големи промени са в задната част - нов карбонов багажник с цели 10 килограма по-лек от стандартния, статично антикрило, което напомня на това от M4 GTS, но с друг монтаж и нов по-агресивен дифузьор. Цялата тази карбонизация достига до завидните 14 хил. долара.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини