Last news in Fakti

29 Декември, 2016 07:15 3 897 6

Dinan и RevoZport на тема BMW M2 

Попаднахме на две интересни предложения за BMW M2. Едното идва от американските специалисти Dinan, като то обхваща механичната част - мощността и окачването. Китът, който има обща цена от 10465 долара включва нови стабилизиращи щанги с полиуретанови тампони, нови регулируеми фиби и регулируеми амортисьори за подобрена стабилност.

Мощността пък, може да достигне до 470 конски сили и цели 620 нютонметра, като това е възможно благодарение на нов контролен блок Stage 4 Dinantronics, нов турбокомпресор, нов междинен охладител, нова система за въздух и нова изпускателна система.

Второто предложение е на RevoZport и то добавя визуални решения с много въглеродни нишки. Всичко започва от предницата на автомобила - нов по-нисък лип спойлер, нови въдуховоди и малки крила, които да добавят притискателни сили. Предните калници, които са изработени от въглеродни влакна имат малки топлоотводи, които приличат на тези на Porsche GT3.

Капакът на автомобила също може да бъде изработен от въглеродни влакна, като това намалява и килограмите. Страничните прагове са значително по-агресивни и добавят визуална завършеност но другите големи промени са в задната част - нов карбонов багажник с цели 10 килограма по-лек от стандартния, статично антикрило, което напомня на това от M4 GTS, но с друг монтаж и нов по-агресивен дифузьор. Цялата тази карбонизация достига до завидните 14 хил. долара.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Васил Кунчев

    2 3 Отговор
    Добре звучат тези 470 кончета, но теглото от близо 1600кг. за тази въшка са твъъъъърде много. Да не са я уплътнили с гранитни павета? БМВ трябва да пуснат един наследник на Е30 с макс. 1300кг. за да зарадват болните фенове на марката. Тези кютуци в стил Мерцедес не са особено сполучливи.
  • 2 Хонда

    0 7 Отговор
    Е30 е 1300кг. ли?
    Един сивик от 1996г.VTI, 160hp, е 1160кг.

    Чудя се що ли ги наказват навсякъде дори и 125к.с. ХОНДИ?

    Коментиран от #3, #4, #5

  • 3 Васил Кунчев

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Хонда":

    У твоето село може и да ги наказват. Та викаш на дрифт състезанията е пълно с Хондички.....
    Какво разбира като теб от коли???
  • 4 ЯЛАЛАПАЙ

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Хонда":

    Стига с тия вестници! Те от найлон май ги правят тия 'онди.
  • 5 Косачката

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Хонда":

    Ондьо, земи си миризливия сивик и се мятай у селското дере. Онда немогат да накажат никой и нищо, а на писта ги няма никви тия боклуци.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.