Отидете към основна версия

12 412 21

Mansory положи ръка на новата G-class

Един модел на германците от Mercedes успя да еволюира достатъчно и продължи своя дълъг живот с ново поколение. "Кубчето" G-class само по себе си е внушително и достатъчно различно, за да се отличава значително от нормалните автомобили, но и тук е валидна фразата на Мечо Пух - "Колкото повече, толкова повече".

Програмата за модела обхваща всичките му версии, като най-основното е новия външен пакет, който увеличава значително ширината - с 40 мм от страна. Той е изработен изцяло от въглеродни влакна и включва предна броня, радиаторна решетка, преден капак, прагове, преден спойлер за тавана с вградени LED светлини, задна броня, заден спойлер, странични лайстни, а дори и дръжките на вратите. Цената му е завидните 18.900 евро, но ако ги сравним с цената на автомобила, то едва ли ще бъдат проблем за собственика, който иска персонализация. Избора от джанти включва общо три размера - 21, 22 и 23 цолови, като най отличителни са 23-цоловите, които имат хоризонтална централна емблема позната от Rolls-Royce.

Mansory естествено обхващат всички посоки на подобренията и мощността не остава по-назад. За G63 се предлага пакет с мощност от цели 840 конски сили и ограничен до 1150 Нютонметра въртящ момент. Това е постигнато с промяна на цялата вътрешност на двигателя - бутала, биели, колянов вал, подобрени глави, нови турбокомпресори, нов контролен блок и още много други, като за подобреното провеждане на газовете се грижи и нова изпускателна система.

Интериора е изцяло в ръцете на клиента и избора от материали и цветове е огромен, но от компанията основно залагат на въглеродните влакна и най-добрата Алкантара на пазара. Цената на всичките промени не е означена, но тя варира от избора на собственика.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини