Отидете към основна версия

2 783 7

Следващият TVR ще звучи страхотно

Една харизматична английска марка готви своето завръщане - TVR и то определено ще бъде със стил. Красотите им, които сме виждалипрез годините са нещо много различно и същевременно способно и спокойно можем да твърдим това и за следващият модел, който ще бъде представен през идния септември.

За сега той е наречен T37, но наскоро компанията е запазила името Griffith, като то е регистрирано в графата "автомобили" и "части за автомобили", което може да означава само едно.

Тук обаче, ще говорим за двигателя, който ще можете да чуете в това кратко видео. За база е използван 5.0-литровия Coyote V8 на Ford, който обаче е минал през ръцете на не кой да е, а емблематичната компания Cosworth и те определено са изкарали тембър. Естествено става въпрос за чист атмосферен двигател, защото TVR искат да запазят тръпката и звуковите възможности в техните машини. Още по-доброто идва и от факта, че скоростната кутия ще бъде шестстепенна ръчна.

С напредването на технологиите при масовите автомобили, такива машини ще стават все по-желани от хората, които искат истинско и неподправено усещане и свързване с машината.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини