Отидете към основна версия

23 851 15

Новата кола на Жозе Моуриньо

  • жозе моуриньо-
  • jaguar

Жозе Моуриньо посети изненадващо завода на Jaguar Land Rover в Солихъл, за да види как служителите конструират неговия нов автомобил, 100 000-я F-Pace.

Моуриньо носеше специален гащеризон на Jaguar и се отправи директно към работниците, за да наблюдава производството на своя автомобил и да помогне на екипа при движението му по производствената линия.

При пристигането си в завода Жозе говори пред служителите, мотивирайки ги и обяснявайки за гордостта и страстта, които човек влага в работата си и продуктите, които те създават.

F-Pace е най-бързо продаваният Jaguar досега и към момента е автомобилът Jaguar, който ще достигне най-бързо 100 хиляди продажби.

Ще припомним, че през миналата година Моуриньо направи тест драйв с Jaguar F-Pace като част от екстремно преживяване за обучение на водачи на мощни автомобили на Полярния кръг.

Жозе Моуриньо усъвършенства изкуството на дрифта с висока скорост и шофирането върху лед с пълна газ върху 60-километрово замръзнало езеро в съоръжението на Jaguar за екстремни изпитвания в Ареплог, Швеция.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини

  • Тест на първото SUV на Jaguar

    Когато се заговори за Jaguar, повечето от нас си представят или луксозен седан или пък подчертано спортен автомобил. Настъпиха времена обаче, в които ...
    19.11.2017
    13 443
    13