Отидете към основна версия

32 822 67

2 баровски, но евтини лимузини на старо

  • лимузини-
  • автомобили на старо

Голяма част от българите предпочитат автомобили на старо от премиум марки, като не се замислят за разходите, които ще ги съпровождат след покупката на такъв автомобил. Сега ще ви покажем две лимузини, които могат да се намерят у нас на сравнително ниски цени, а в същото време са различни от "конфекцията" Audi, BMW и Mercedes, но също така изглеждат "баровски", а на фона на алтернативите поддръжката им може да се определи като приемлива.

Jaguar XJ


Не са много марките, които могат да произвеждат една и съща луксозна лимузина в продължение на 20 години и резултатът да е достатъчно добър през цялото време. Jaguar XJ е пример за класицизъм на четири колела. След 2003-а аристократичната британска лимузина се произвежда с алуминиева каросерия и е относително безпроблемна. Дизеловите двигатели са с две турбини и са съвместна разработка на Ford и Peugeot Citroen, докато бензиновите модификации са собствена разработка на Jaguar и могат да бъдат намерени в модели на Lincoln и дори Aston Martin. Учудващо, последните са по-добри.

Volkswagen Phaeton


Тази кола е най-евтиният вариант да се доближиш до Bentley, но с емблемата на Volkswagen. Phaeton e голям и плюшен, но въпреки това не успява да се доближи до S-класата, 7 серия и А8. За разлика от тях обаче, тази кола се произвежда на ръка в завода на марката в Дрезден, където стартира и производството на Bentley, преди то да бъде преместено в Англия. Очаквано, тази кола е относително безпроблемна, като дизеловия V10 е най-труден и скъп за обслужване. Системата за адаптивно окачване изисква смяна и на 4-те амортисьора, дори само един да е за боклука.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини